aslında ablama yazmıstım ama msj kutusu doluymus
bende buraya yazdım gercekten çok sınırlenmdımmm elim ayagım titredi ne yapacagımıda bilemedim
öfkeyle kalkan zararla oturur konumunda olmakta istemıyorum
(( ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım kızlarrr bi akıl verın.... beynım durduuuuuuuu çünküüüüüüü...
eşimin kuzenının cocuklarının bakıcısı var benımle yasıt ,,ara arar diyorum eşimde gözümü var yok diyorumyaa ne gözü olacak fesat olma kızım bu kadar dıyorum.. şimdi bu kızı eşime çk dusunmsler ama ne eşim nede k.validem istememişi hep bi kaçıs banahe planları çalışan gelin alcaz bişz memur istiyoz demişler ..neyse...
facede yazmıstım ordayız..burdayızzz..gezıom ohh..yemekteyız gibi ne bilim işte gunlouk yasantılardan filan arada k.validemle olan sorunları yazdım ama eeşim biliyor yani zaten..
neyse bu bakıcı kız demişki eşime ben iskorpitle konustum bana annenleri kötüledi nalet etti ,her yaptıgını yazıyor facede hiç yakışmıyor ona ,gelin olcak bide hala çocuk gibi hareketler demiş... (eşimle k.vdemler bu aksam oturması olarak o kuzenlerine gitmişler o zamanda bakıcı kız oyle demiş eşime)
eşimede yemin ettim şimdide yemin ediyrum vallahi billahi ben o bakıcı kızla konusmadım , eşimin ailesini şikayet etmedim.. nbu zamana kadar hiç b, muhabbetım olmadıkı kızla sımdı konusayım sacmalıga bak.. bend eşime dedimki face benım face istediğimi yazayr cizerim kime nee... beyenmeyen okumasın kardesım dedim.. eşimde şakaya vurdu pek bişey demedi ama ben çok sınırlemndim ... sinirimden oturup ağladım...şimdi facede bunlara laf sokustursam diceklerki aa bak gelin benımle ugrasıyor cekemedi..ksıkakıyodu zaten hep bu beni!!! oyuzden ona istediğinide vermek istemiyorum...ben yine alakasız seyler paylaştım müzik gibi :))
artık kesinnn olarak eminim eşimde gözü varrr yoksa yinemi fesatlık yapıyorum ablaa
kimsenınde gğünahını almak istemiyorum..acaba kuzenlerimi böyle kıza dedirtiyorlarki..hani akıllı lafını deliye söyletir hesabı gibibişeymiki..
ciddi anlamda çok kırıldımmm... o kim yaa dış kapının mandalı bile değil.. evde cocuklara bakan bakıcı ucretli çalışan,ortaokuol mezunu (niyetım kucumsemek değil ama bu raddeye getr,yorlar yani)
şimdi ben kızı engellesem bu seferde aha laf yerıne gitti diye göbekte atar bunlar..öffff...napcamı bilemedimmmm... bütün sınırımı hırsımı o bakıcıdan alasım var ama istedıklerınıde bu sanırım değilmi..
(((