Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

aslında ablama yazmıstım ama msj kutusu doluymus bende buraya yazdım gercekten çok sınırlenmdımmm elim ayagım titredi ne yapacagımıda bilemedim öfkeyle kalkan zararla oturur konumunda olmakta istemıyorum (( ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım kızlarrr bi akıl verın.... beynım durduuuuuuuu çünküüüüüüü...

eşimin kuzenının cocuklarının bakıcısı var benımle yasıt ,,ara arar diyorum eşimde gözümü var yok diyorumyaa ne gözü olacak fesat olma kızım bu kadar dıyorum.. şimdi bu kızı eşime çk dusunmsler ama ne eşim nede k.validem istememişi hep bi kaçıs banahe planları çalışan gelin alcaz bişz memur istiyoz demişler ..neyse...

facede yazmıstım ordayız..burdayızzz..gezıom ohh..yemekteyız gibi ne bilim işte gunlouk yasantılardan filan arada k.validemle olan sorunları yazdım ama eeşim biliyor yani zaten..

neyse bu bakıcı kız demişki eşime ben iskorpitle konustum bana annenleri kötüledi nalet etti ,her yaptıgını yazıyor facede hiç yakışmıyor ona ,gelin olcak bide hala çocuk gibi hareketler demiş... (eşimle k.vdemler bu aksam oturması olarak o kuzenlerine gitmişler o zamanda bakıcı kız oyle demiş eşime)

eşimede yemin ettim şimdide yemin ediyrum vallahi billahi ben o bakıcı kızla konusmadım , eşimin ailesini şikayet etmedim.. nbu zamana kadar hiç b, muhabbetım olmadıkı kızla sımdı konusayım sacmalıga bak.. bend eşime dedimki face benım face istediğimi yazayr cizerim kime nee... beyenmeyen okumasın kardesım dedim.. eşimde şakaya vurdu pek bişey demedi ama ben çok sınırlemndim ... sinirimden oturup ağladım...şimdi facede bunlara laf sokustursam diceklerki aa bak gelin benımle ugrasıyor cekemedi..ksıkakıyodu zaten hep bu beni!!! oyuzden ona istediğinide vermek istemiyorum...ben yine alakasız seyler paylaştım müzik gibi :))

artık kesinnn olarak eminim eşimde gözü varrr yoksa yinemi fesatlık yapıyorum ablaa kimsenınde gğünahını almak istemiyorum..acaba kuzenlerimi böyle kıza dedirtiyorlarki..hani akıllı lafını deliye söyletir hesabı gibibişeymiki..

ciddi anlamda çok kırıldımmm... o kim yaa dış kapının mandalı bile değil.. evde cocuklara bakan bakıcı ucretli çalışan,ortaokuol mezunu (niyetım kucumsemek değil ama bu raddeye getr,yorlar yani)

şimdi ben kızı engellesem bu seferde aha laf yerıne gitti diye göbekte atar bunlar..öffff...napcamı bilemedimmmm... bütün sınırımı hırsımı o bakıcıdan alasım var ama istedıklerınıde bu sanırım değilmi.. (((

Son düzenleyen: Moderatör:
sakalım bıyığım yokki lafım dinlensin. ben sana çoookkk dedim eşinle git diye demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii asıl seni pataklayacam

neyse neyse eşin şakaya vurduğuna göre inanmamış belli ki, sen de boşuna heder etme kendini

selam kızlar hepinize hayırlı akşamlar

yehancım bebişin kız olucakmışhayırlı olsun canım
misyamancığım senin bebiş de erkek olucakmış,hayırlı olsun ikiniz adına da çok sevindim, reanın da bir kızı bir oğlu olacaktı ne güzel herkese Rabbim gönlüne göre veriyor, inşallah bize de en kısa zamanda gönlümüze göre verir
özo neharcım yeni evinde güle güle otur canım
hayatım iskorpitciğim bu tip insanlara verilecek en güzel cevap hiiiiç umursamamak belkide,bak ne güzel eşin de hiç takmamış zaten

yaa bi de hamiş haberi olsaydı çoook güzel olurdu

canım özleme katılıyorum kocanla gidecektin, hiç kafanı bozma birazda paylaşımlarını orda değilde çok sıkılırsan gel burada anlat

günaydın kızlarrr.. iskorpitciğim,anladığım kadarıyla onlar senin yokluğunu fırsat bilip uygun zamanları kollayıp,çirkin oyunlar yapıolar.. canım bence dönüşünü bi kaç gün erkene al, eşin gelince eve sürpriz yap,bi süre onlara fırsat werme canım..

kıslarr,asbelove,elif,rainbowc,feryal,zerbas beklenen adetim geldi bu sabah.. yeni batım 3 mart canlarım..öpüorum sizleri:82:

kızlar idrar testim pozitif ama ben kendimi hiç hamile hissetmiyorum yanlış olabilirmi acaba ya buda fotoğraf

hakkında hayırlısı olsun canım.ama yetiş bana emi....

khimil canım tebrıkk ederimmm hamilesinnn..Allahtaamına erdirsin insallah..hayırlı olsun

kızzzlarr muradlarına erdilerrrrrr benim bu gözyaşlarım onlartın burnundan fitil fitil gelsin insallaahhhhhhh

canım gözün aydın.bazen hiç belirtin olmayabilir.benim ilk hamileliğimde göğüslerim bile acımıyordu.bunda el değmiyor....

canım çok teşekkür ederim ama hiç hissetmiyorum kendimi hamile ayrıca yumurtam çatlamamıştı bu ay nasıl olurya 1 den sonra teste gideceğim

khimil canım tebrıkk ederimmm hamilesinnn..Allahtaamına erdirsin insallah..hayırlı olsun

kızzzlarr muradlarına erdilerrrrrr benim bu gözyaşlarım onlartın burnundan fitil fitil gelsin insallaahhhhhhh

inşallah canım inşallah çok heycanlıyım umarım snein gözyaşlarında en kısa zamanda sevinç göz yaşları olur

kızlar idrar testim pozitif ama ben kendimi hiç hamile hissetmiyorum yanlış olabilirmi acaba ya buda fotoğraf Eki Görüntüle 623225

ayyy ne güzel bir haber sabah sabah..hissetmeye bilirsin gebe cnm kendini herkeste gebelik belirtisi olmaz..ilk üç ay çok zor geçer bazılarında..bazıları ise güle oynaya..çok var çevremde böle...hakkında hayırlısı cnm..tebriklerrrrrrrrrrrrr....

iskorpit cnm yazdıkalrını okudum..niye üzülüysn sen bakayım onların amaçları da seni üzmek zaten...diyeceksn elimde değil patlıyorm sinirdn evt bu hali en iyi bilenlerdenim ben..
inadına kocişinle iyi ol gül eğlen..bence sen face kocişinle güzel pozlarını paylaş patlasın çatlasın...
tatlı canını sıkmana değmez bu basit kafalı insanlar için...

çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir valla 26 mm olmuştu yumurtam doktor çatlamadı demişti nasıl bir mucizedir bu neyse kendimi kan testine kadar ümitlendirmiyeceğim öğleden sonra kesin sonucu öğrenince yine yazarım

bu arada öğlen oldu ama
HERKESE İYİ PAZARLAR GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR

Dualarım seninle tatlım inş iyi haberle döneceksin.

aaaaaaaaaaaaaaaa süpermiş bu ya...doğum gününde böle hediye süper...inş cnm hadi hayırlısı...

okadar çok dua ettimki cuma günü meryem suresini bitirmiştim 41 tane bilmiyorum okadar çok korkuyorum ki şimdi çıksam öğle tatiline denk gelicek diye bekliyorum mecbur her fırsatta değilimdir diyorum ama inşallah hamileyimdir.böyle doğum günü hediyesine can kurban :)

kızlar size birşey sorucam hamile kalıpta sağ kasığın üst tarafı rahim gibi sanki tam orası ağrıyan yada batan var mı ben bu ay çok çalışmadım ama hamile gibi hissediyorum sanki rahmim kıpır kıpır gibi arada bir yani cevap bekliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…