aybikeciğim hadi inşallah bu sefer olur
Evet cnm 3 tane olsms cnm bugun oglen 12 de oldum ignemi bu sabah ta calistik bakalim inss olur cnmm insanlari takmiyorum cnm hamile olan hadi sizde yapin artik diyor...umrumda degil...sagol tatlim hayirlisi neyse o... inss catladigini anlarim bakalim..oooooo aybikem 3 yumoşun mu var senin maaşşallah iğnenide ol bol bol çalış silkelette kendini hatta :) çevrene hiç bakma sanki bebeğe olnlar bakıcak gibi hemen yap yap kime ne ya çok kızıyorum stres bize lazım değil canım benim.bak herşey yolunda elbet gelecek bu bebiş hadi hayırlara vesile olsun
Dr un Uguruyla gelir bebis inss..aslinda rahat olmaya calisiyorum ama su cevredekilerin hadi siz de bi bebek yapin dusunmuyor musnz demelerindn biktim... ama nasilsa olacak Rabbimn izniyle
iyiym canım sende iyisindir inşallah
bugün 4. gün bekliyorum kraliçe modundayım(kumanda elimde ayaklarımı uzatmışım)
sen hiç canını sıkma, bazısı kötü niyetinden bazısı da iyi niyetli ama cahıllıgınden yapıyo.. kıme neyse.. Rabbim sızın ıcın en doğru zamanı bekliyor emın ol, mesela benım kış aylarında çalışmam yaza gore 1/3 oranında nerdeyse, işten geri kalmıcam, eşimden ocakta ıkramıye alıyo,doğum parası sarsmıcak.. Rabbim büyüktür..
ovulasyon zamanıda adet sancısı oluyor canım çatlıyor yumurtaların demekki çalışmaları ihmal etme sakın :)
kızlar nasılsınız? topiğimiz sus pus...asbe nerde neden uğramıyo nehar da kayboldu..
aybike ve rohak inş bu ay güzel haberlerinizi bekliyorz..
ayın 18 de şeker yüklemem var..
kuzum biz bu ara pek iyi bir dönem geçirmiyoruz hastaneler serumlar falan yoruyorlar minişler anneciklerini ama az kaldı hayırlısıyla bugüne geldik gerisi de gelecek inşallahhhh neharın eşi ameliyat olacak evlerinde değiller inşallah toparlarla onlarda bir an önce Rabbimin izniylekızlar nasılsınız? topiğimiz sus pus...asbe nerde neden uğramıyo nehar da kayboldu..
Arkadaşlar hepinize günaydınlar.Uzun bir süre yoktum.Önce yıllık iznimi kullandım sonra da rapor aldım.Birkaç hafta oldu geleli ama işlerden fırsat bulup yazamadım.Memlekette net yoktu ama hep aklımdaydınız.Acaba yeni hamile var mı diye merak edip durdum.
Öncelikle doğumlar için anneleri tebrik ediyorum.Hayırlı uğurlu olsun inşallah.Rabbim bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.İnanılmaz bir şey aslında,ben buraya geldiğimde onlar yeni hamile idiler.Şimdi hepsi doğum yapmış ve ben son aylarımdayım.Zaman ne kadar çabuk geçiyor öyle.
Asbeciğim bebişin hayırlı olsun.İnan çok sevindim.Tabii bütün geçmişi okuyamadım ama kimlerin takvimi var diye tek tek baktım.
Rochak ve Aybike ‘den de güzel haberler alırız inşallah.Fatma duraklama döneminden sonra dönüşün muhteşem olur umarım.
Bebişim ve ben iyiyiz,eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz.Abimizden kalanlar fazlasıyla yetiyor ama ben ona da yeni birşeyler alıyorum.Tek sorunumuz hatta bu kadar uzun süre izin kullanmamın nedeni bel fıtığımın yeniden hortlaması ve neredeyse yürüyememem.Son aylar gözümü korkutmuyor değil.Çünkü bebiş büyüdükçe ağrı artıyor dahası bacağıma vuruyor.Rabbim yardımcımız olsun.
slm kızlar....
rochok kaç tane transfer edildi cnm hadi bakalaım hayırlı olsun 10 gün sonra mutlu haberlerini almak dileğiyle....
Aybike bakalım yumoşların kaçı tutacak 3 üz olmasın sonra kız....
bana gelince bu ayda fos zaten tatil zamanına denk gelince biraz sıkıntılıydı...eşime kalsa hemen aşılama yaptıralım diyor ama ben çoğul olursa diye korkumdan biraz daha erteliyorum kızım biraz daha büyüsün.bazen kendi kendime sormuyor değilim ne acelen var diye .birazda fazla kilolardan kurtulsam fena olmayacak bu kilonun üstüne birde hamilelik kiloları iyice psikolojim bozulur.duraklama dönemine girdim yani şuan için hayatımda ön planda diyet ve spor olacak ....arada bakarımda tabi buraya kimler doğurmuş diye zaten hamiş haberi beklediğimiz bir rochok birde Aybike kaldı....
kızlar nasılsınız? topiğimiz sus pus...asbe nerde neden uğramıyo nehar da kayboldu..
evet canım ama dediğin gibi sağlıkla hayırla kucağımıza alalım minişleri de bugünlerde geçecek sayılı gün geçer dimi amaAsbecim gecmis olsun cnmm bebisler yoruyo seni gececk inss cnmm saglikli olunda gerisi gelr
dün sabah olduysa zaten adamı accık dinlendir kuzum sabah akşam var ya azalır Süpermenler zaten eniştenin Süpermenleri senin vücudunda 72saate kadar yaşayabiliyor canımcım korkma inşallah şu an buluşma yaşanmış ve bölünmeye geçmiştir embriyo inşallahhhhhKizlar bu arada dun aksami degerlendiremedik kocis hastaydi..ama dun sabah oldu..sizce kacirmis olabilrmiyim kizlar yaa
slm kızlar....
rochok kaç tane transfer edildi cnm hadi bakalaım hayırlı olsun 10 gün sonra mutlu haberlerini almak dileğiyle....
Aybike bakalım yumoşların kaçı tutacak 3 üz olmasın sonra kız....
bana gelince bu ayda fos zaten tatil zamanına denk gelince biraz sıkıntılıydı...eşime kalsa hemen aşılama yaptıralım diyor ama ben çoğul olursa diye korkumdan biraz daha erteliyorum kızım biraz daha büyüsün.bazen kendi kendime sormuyor değilim ne acelen var diye .birazda fazla kilolardan kurtulsam fena olmayacak bu kilonun üstüne birde hamilelik kiloları iyice psikolojim bozulur.duraklama dönemine girdim yani şuan için hayatımda ön planda diyet ve spor olacak ....arada bakarımda tabi buraya kimler doğurmuş diye zaten hamiş haberi beklediğimiz bir rochok birde Aybike kaldı....
canım 2 tane transfer yapıldı tercihim 1 kız 1 erkek inşallah
tek kız veya tek erkek te olsa razıyım
Allah ım hayırlısını verir inşallah