Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

aman yarabbim bu nasıl tatlılıktır böyle MAAŞŞALLAAHHHH elfida canım ne şanslısın sen ya böyle bu şirinlik kucağında şuan misler gibi rabbim bol bol sağlık uzun ömürler versin ikinizede

Masallah canim cok tatli.Rabbim saglikli anali babali bir ömür yazsin

oyyy maşallahhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
küçük prenses gelmişşşş..bahtı da kendi gibi güzel olsun inşallahhhhhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Masallah binlerce kez...Fotoğraf i gordukten sonra girip yorum yapmam gerek dedim...Rabbim ne guzel yaratiyosun O guzel yuzun gibi guzel bir bahtin sansin olsun minigim bnm elfida cnm Allah sana ve kocana bagislasin..op yerimee

Eûzu bi-kelimâtillahi't-tammeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: miray.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 23.9 KB (Kilobyte)

maşalllah maşşallaahhh

s a kızlar

elfidacım maşallah subhanallah cennet kokulu meleğinin bahtı tahtıda güzel olsun inşallah.

biz oğlumla iyiyiz kızlar her ne kadar sinir harbi yaşasamda işyeri yüzünden bu aralar bir şekilde günler geçiyor.Rabbim bu günlerimizi aratmasın inş.
Iyi dilekleriniz ve dualarinız için teşekkür ederiz teyzeleri.:)

Elfidacım maşallah çirkin kızınaaaaaaa Allah bağışlasın analı babalı büyüsün :nazar::nazar:

Merhaba kızlar;

herkes iyidir umarım.Ancak fırsat bulup yazıyorum.Küçük kızım bugün 9 günlük oldu.Zaman geçiyor ama gece gündüz ayaktayız:)sütüm yetmiyor sanırım sürekli ağlıyoruz.Bir sorun olmadığı sürece sezaryan la doğumu kimseye tavsiye etmiyorum.çok şükür ki ben eve geldiğim gün ayaklandım azda olsa işlerimi yapmaya çalıştım.

Buda benim küçük kızım

Eûzu bi-kelimâtillahi't-tammeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.

Eki Görüntüle 790687

elfida maşallah kızına çokda güzel poz vermiş allah sağlıklı sıhhatli mutlu başarılı bir ömür nasip etsin.adını ne koymuştunuz hatırlayamadım da

Merhaba kızlar;

herkes iyidir umarım.Ancak fırsat bulup yazıyorum.Küçük kızım bugün 9 günlük oldu.Zaman geçiyor ama gece gündüz ayaktayız:)sütüm yetmiyor sanırım sürekli ağlıyoruz.Bir sorun olmadığı sürece sezaryan la doğumu kimseye tavsiye etmiyorum.çok şükür ki ben eve geldiğim gün ayaklandım azda olsa işlerimi yapmaya çalıştım.

Buda benim küçük kızım

Eki Görüntüle 790687

Allah'ım bu ne böle maşallah subhanallah mevla nazarlardan korusn..bu resmi görünce kızım benim nasıl olck diye heyecanlandm..

Merhaba kızlar;

Buda benim küçük kızım

Eki Görüntüle 790687

:nazar:maşallah kızınıa elfidam.. cok bilmiş bakıyo hemen öğrenıcek gıbı :)

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: miray.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 23.9 KB (Kilobyte)

maşalllah maşşallaahhh

rochakcım nasılsın? transferın gerçekleşti mi? inşallah Rabbim o güzelliği (yada güzellikleri) sana göndermiştir..

bende iyiyim canım.. bebişte büyüo tepine tepine.. bu ay serephone kullandın dimi canım? nasıl gıdıyo? keyfıne düşkün ol canım sanırım hormonlar daha düzgün çalışıyo sen mutlu oldukça :)

Evet cnm kullandim dun dra gittim yumurta kontrolu icin 3 tane 18 mm lik yumurtam olusmus bugun 12 de catlatma ignesi vuruldum
O zman mutlulk icin ben bi alisveris yapayim :)))

Evet cnm kullandim dun dra gittim yumurta kontrolu icin 3 tane 18 mm lik yumurtam olusmus bugun 12 de catlatma ignesi vuruldum
O zman mutlulk icin ben bi alisveris yapayim :)))

ne demek canım, al eşini de yanına dolşın alışverişin dibine vur :) walla bu donemde moral cok onemlıymıs, balayı yapın yenıden :) maşallah 3 yumurt 18 mm cok ıdeal ınsallah 1-2 tutar koca göbiş olursun sende :)

ne demek canım, al eşini de yanına dolşın alışverişin dibine vur :) walla bu donemde moral cok onemlıymıs, balayı yapın yenıden :) maşallah 3 yumurt 18 mm cok ıdeal ınsallah 1-2 tutar koca göbiş olursun sende :)
Evde dursa alicam yanima kocisi durmuyoki :))
Cnm inss tutar bu seferki dr umda cok iyi ... yumurtalr masallah guzel buyumsler dedi.. bu ay incir flnda yedim bal tarcn corek otu nuda denedim.. Rabbim ol desin olsun insss..inss o göbisss cok fazla buyur..

Evde dursa alicam yanima kocisi durmuyoki :))
Cnm inss tutar bu seferki dr umda cok iyi ... yumurtalr masallah guzel buyumsler dedi.. bu ay incir flnda yedim bal tarcn corek otu nuda denedim.. Rabbim ol desin olsun insss..inss o göbisss cok fazla buyur..

olur canım inşallah.. hepsi oluyoda gıden zamana üzülüosun.. zihnini hiç sıkma olucak mı ya olmassa diye, olur nasılsa diye rahatlat onu :) uğurlu gelır ınsallah yenı dr.un :)

olur canım inşallah.. hepsi oluyoda gıden zamana üzülüosun.. zihnini hiç sıkma olucak mı ya olmassa diye, olur nasılsa diye rahatlat onu :) uğurlu gelır ınsallah yenı dr.un :)

Dr un Uguruyla gelir bebis inss..aslinda rahat olmaya calisiyorum ama su cevredekilerin hadi siz de bi bebek yapin dusunmuyor musnz demelerindn biktim... ama nasilsa olacak Rabbimn izniyle

Son düzenleyen: Moderatör:
rochakcım nasılsın? transferın gerçekleşti mi? inşallah Rabbim o güzelliği (yada güzellikleri) sana göndermiştir..

iyiym canım sende iyisindir inşallah
bugün 4. gün bekliyorum kraliçe modundayım(kumanda elimde ayaklarımı uzatmışım)

oooooo aybikem 3 yumoşun mu var senin maaşşallah iğnenide ol bol bol çalış silkelette kendini hatta :) çevrene hiç bakma sanki bebeğe olnlar bakıcak gibi hemen yap yap kime ne ya çok kızıyorum stres bize lazım değil canım benim.bak herşey yolunda elbet gelecek bu bebiş hadi hayırlara vesile olsun

X