Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

tatlım bu arada bal tarcın cörek otu karısımına basladım bugun...incirde yıyorummm ınss işe yarar

canım ben okuyorum zaten ama bitirirsem katılırım sağolun yinede transfer zamanı belli olunca yazarım
cnm bnm ınsallah bebısın gelır cnmmm tez zamanda Rabbımm hayırlı evlat nasip etsın sana..guzel haberler alıcaz ınsallahh

aybikeciğim inşallah seninki doğal yollardan olur, zor iş valla kevgire döndüm ama olsun bebişimi kucağıma alayımda değer bunca zahmete inşallah

canım ben okuyorum zaten ama bitirirsem katılırım sağolun yinede transfer zamanı belli olunca yazarım
cnm bnm ınsallah bebısın gelır cnmmm tez zamanda Rabbımm hayırlı evlat nasip etsın sana..guzel haberler alıcaz ınsallahh

aybikeciğim inşallah seninki doğal yollardan olur, zor iş valla kevgire döndüm ama olsun bebişimi kucağıma alayımda değer bunca zahmete inşallah

dun yumurtalarım toplandı, bugün embriyollog aradı durumları iyiymiş, pazar günü transver için gün söyleyecek hayırlısı olsun inşallah

İkinizden de güzel haberler alırız inşallah.

Merhaba kızlar;

herkes iyidir umarım.Ancak fırsat bulup yazıyorum.Küçük kızım bugün 9 günlük oldu.Zaman geçiyor ama gece gündüz ayaktayız:)sütüm yetmiyor sanırım sürekli ağlıyoruz.Bir sorun olmadığı sürece sezaryan la doğumu kimseye tavsiye etmiyorum.çok şükür ki ben eve geldiğim gün ayaklandım azda olsa işlerimi yapmaya çalıştım.

Buda benim küçük kızım

Eûzu bi-kelimâtillahi't-tammeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.

Allah kabul etsin tatlim insallahh hersey yolunda gider de guzel haberler aliriz senden de

Maasallahhh subhanallahhhh yerim ben onuuuui Allahim sen nazardan koru

aman yarabbim bu nasıl tatlılıktır böyle MAAŞŞALLAAHHHH elfida canım ne şanslısın sen ya böyle bu şirinlik kucağında şuan misler gibi rabbim bol bol sağlık uzun ömürler versin ikinizede

aybikecim ve rochakcım ikinizinde iyi haberlerini almak çok güzel inşallah devamında da güzel sonuçlar alırsınız heyecanla vereceğiniz müjdeleri bekliyorum.dualarım sizlerle...

Masallah canim cok tatli.Rabbim saglikli anali babali bir ömür yazsin

oyyy maşallahhhhhhhh
küçük prenses gelmişşşş..bahtı da kendi gibi güzel olsun inşallahhhhhh

dun yumurtalarım toplandı, bugün embriyollog aradı durumları iyiymiş, pazar günü transver için gün söyleyecek hayırlısı olsun inşallah
cnm hayırlı olsunn..tez zamanda bebiş haberini alırız inşallahhhhh

aybike cnm yeni doktorunla bebişin göbüşüne gelecek inşallahh..hadı hayırlı haberler sırayla gelsin sizden

Masallah binlerce kez...Fotoğraf i gordukten sonra girip yorum yapmam gerek dedim...Rabbim ne guzel yaratiyosun O guzel yuzun gibi guzel bir bahtin sansin olsun minigim bnm elfida cnm Allah sana ve kocana bagislasin..op yerimee

cnm hayırlı olsunn..tez zamanda bebiş haberini alırız inşallahhhhh

aybike cnm yeni doktorunla bebişin göbüşüne gelecek inşallahh..hadı hayırlı haberler sırayla gelsin sizden

Amin cnm insss sagol dualarınızı eksik etmeyin. .insallah guzel haberler vericem ..

aybikecim ve rochakcım ikinizinde iyi haberlerini almak çok güzel inşallah devamında da güzel sonuçlar alırsınız heyecanla vereceğiniz müjdeleri bekliyorum.dualarım sizlerle...

İnşallah zeynepcim insallah..
Rabbim hayirlisini versin..

Eûzu bi-kelimâtillahi't-tammeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: miray.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 23.9 KB (Kilobyte)

maşalllah maşşallaahhh

s a kızlar

elfidacım maşallah subhanallah cennet kokulu meleğinin bahtı tahtıda güzel olsun inşallah.

biz oğlumla iyiyiz kızlar her ne kadar sinir harbi yaşasamda işyeri yüzünden bu aralar bir şekilde günler geçiyor.Rabbim bu günlerimizi aratmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…