Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

yinede baktır kanda hem birkaç gün daha beklemek zor olur içinde rahat eder.inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız yarın haberdar edersin ne yaptığını

evet cnm haklısn...cnmm tabıkı haber verırım..inşallah güzel haber vermek nasip olur tatlımm..

kizlar ben geldim.oglum bugum bir haftalik oldu. dun gobegi dustu bugun yikadik ama cok yaramaz bir oglum var.devamli agliyor uyandimi uyumak bilmiyor 3 saat boyunca virak virak bagriyor yalanci meme emmiyor ne damaklisini ne bakkal emzigini devamli emecek uyurken bile memem agzinda olacak gunde 3sefer 30 ml lik mama yapiyoruz dr.dedi digum kg sunu cok kaybetmis sinirda dedi vieaz deniyecegiz mamayi

kizlar ben geldim.oglum bugum bir haftalik oldu. dun gobegi dustu bugun yikadik ama cok yaramaz bir oglum var.devamli agliyor uyandimi uyumak bilmiyor 3 saat boyunca virak virak bagriyor yalanci meme emmiyor ne damaklisini ne bakkal emzigini devamli emecek uyurken bile memem agzinda olacak gunde 3sefer 30 ml lik mama yapiyoruz dr.dedi digum kg sunu cok kaybetmis sinirda dedi vieaz deniyecegiz mamayi

savaşcım hayırlı olsun bebişin Allah analı babalı büyütsün amin

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

ROCHAK

asbelove:214

rimel_84:100

xNeharx:100

Elfida:100

savaş5482:530

kiraztepe:300

KALAN 3100

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duamiza amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasip etsin inşallah.AMİN

Asbecim ben rochak için 200 tefriciye okudum 100 daha okuyacağım yazarsın canım
kuzum nerelerdesin yaa merak ediyoruz seni bir görünüp kayboluyorsun özledik valla:KK16:
ekliyorum canımcım:KK34:
oh oh maaşallah zaman nasıl geçiyor savaşım daha çok yeni ya süt az geliyordur yetmiyordur şimdi oğluşumuz doysunda mama süt farketmez yeter ki doysun paşamız:KK16:
bende şimdi doktordan geldim başı önde diyordum ya doktor ultrasona göre değerlendirmiyoruz adet gününe göre hesaplıyoruz dedi ayrıca iznede 10 güncük çıkıcakmış çok rahatladım bir dahaki kontrolumuz 2 hafta sonra ayrıca çatımada bakıcakmış :KK43: şimdilik herşey yolunda bebişte 1967 gram biraz ufak ama olsun doğurması kolay olur :):) bugün hurma yemeyede başladım hadi hayırlısı bizden haberler bunlar oğluşumun ismide büyük ihtimal ayaz olucak teyzeleri :):) öpüyorum herkesi
oh rahatladık desene canım şükür herşey yolunda yani korktuğumuza değmedi maaşallah:KK16: dr. bugün günündeydi herhalde cevaplamış soruları baksana:KK1::KK1: daha zamanı var büyür annesi o görürsün 2hafta sonra:KK34:
hurma doğumu kolaylaştırıyordu dimi öyle okumuştum sanki bir yerde

elfida canim artik kizini saflicakla kucagina almisindir sanirim meclam yar ve yardimcin olsun..ins.sezeryan korktugun gibi degildir cabuk atlatirsin.hayirli haberlerini bekliyoruz canime

selam habıbteerımmmm nasılsınızzz herkes ıyımı dgum yapanaraaa analı babalı buyutsunr ınsallah gecmsı okuyamadım kımler dgum yapmıss savas elfıda sanırımmmm allah ısteyen herkese nasıp etsınnnnnn cok guzel bır duyguuu:KK16::KK16::KK16:

bızı sorarsanız kızımla ıyıyızz ama 1.aylık asımızı vuruldukkkk agrıısı var melegımınnnnnnnn o agladıkca benım ıcım gıdıyorr saglıgı ıcın yaapack bırsey yok :KK14::KK14::KK14:

Eki Görüntüle 783860 ısteeeeeee budaaa benım melegımmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:

habibteee maşallah supanallah kızçene oy yavrum ya çok şirin.Allah bahtını tahtınıda güzel etsin inşallah:nazar::nazar::nazar:

Herkese uzun bi aradan sonra merhaba.. Bizde artık 9 haftalık olduk aslında asbe ile bir bebişler bnm ki karnımda değil sadece (:-)
rabbim hepimize nasip etsin bu dduygularının hala köydeyim tercih için geldim Pazartesi okulum belli olacak dua edin bna herkese selam eder gözleriizden öperimmm

evet cnm haklısn...cnmm tabıkı haber verırım..inşallah güzel haber vermek nasip olur tatlımm..

aybikecim canım naptın gittin mi kan vermeye ?

amanda amannnnn maşşallah yakışıklımıza :KK70: göbüşüde düşmüş tam yenilesi canım takma kafana bir düzen oluşturasıya zorlanırsın sonra rahatlarsın ilk günler en zorlu süreçlerdir az sabır.çok çok fazla su iç

oh rahatladık desene canım şükür herşey yolunda yani korktuğumuza değmedi maaşallah:KK16: dr. bugün günündeydi herhalde cevaplamış soruları baksana:KK1::KK1: daha zamanı var büyür annesi o görürsün 2hafta sonra:KK34:
hurma doğumu kolaylaştırıyordu dimi öyle okumuştum sanki bir yerde

aynen canım ya doktorum yorgunmuş demekki ogün :):) hurma kuranda bile geçiyor canım hz.meryem doğum yaparken hurma ağacının altında doğum yapmış.yabancı ülkelerde de hızlı doğum diye geçiyor rahim kaslarını kuvvetlendiriyormuş :):) bakalım iki hafta sonra kuruyemişim kaç kilo olucak :)

selam habıbteerımmmm nasılsınızzz herkes ıyımı dgum yapanaraaa analı babalı buyutsunr ınsallah gecmsı okuyamadım kımler dgum yapmıss savas elfıda sanırımmmm allah ısteyen herkese nasıp etsınnnnnn cok guzel bır duyguuu:KK16::KK16::KK16:

bızı sorarsanız kızımla ıyıyızz ama 1.aylık asımızı vuruldukkkk agrıısı var melegımınnnnnnnn o agladıkca benım ıcım gıdıyorr saglıgı ıcın yaapack bırsey yok :KK14::KK14::KK14:

Eki Görüntüle 783860 ısteeeeeee budaaa benım melegımmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:

oyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyy maaaaaşşşaalllaahhhhhh tütütütütütüütütüttüütü bu prenses ne tatlı ya nazarlar değmesin inşallahhhhh.

Herkese uzun bi aradan sonra merhaba.. Bizde artık 9 haftalık olduk aslında asbe ile bir bebişler bnm ki karnımda değil sadece (:-)
rabbim hepimize nasip etsin bu dduygularının hala köydeyim tercih için geldim Pazartesi okulum belli olacak dua edin bna herkese selam eder gözleriizden öperimmm

dualarımız seninle canım inşallah istediğin gibi olur.oğluşunada maşşallahhhh nice 9 hafta 9 ay 9 senelere inşşallah

hepinizin cuması mübarek olsun
tüp bebek tedavisine başladım bugün 3. gündür iğnelerimi vuruyorum,yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
tefriciye içinde Allah hepinizden razı olsun,pazar günü kontrole gidecem bakalım hayırlısı olur inşallah
hepinizi öpüyorum,doğum yapanlara Allah analı babalı büyütsün inşallah
hamişlerede bu sıcaklarda Allah kolaylık versin bir an önce sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah

Zeynepcim cnm test yaptrdm az once..1 bucuk saate kadr cikar dediler bakalim.hayal kirikligi olmasin diye cok umitlenmiyorum

aybike inş güzel haberler verirsin bize.
alpin bebeğine bayıldım çok şeker maşallah subanallah.
savaş sezeryan nasıldı elfida istemiyordu inş her şey onun adına iyidir..

aybike inş güzel haberler verirsin bize.
alpin bebeğine bayıldım çok şeker maşallah subanallah.
savaş sezeryan nasıldı elfida istemiyordu inş her şey onun adına iyidir..

canım ben biraz ilk günler zorluk çektim ama şimdi iyiyim hamd olsun

gazımı çıkaramadım:KK17::KK17:hastanede hiç yatmadım bol bol yürüdüm ama banamısın demedi.serum verdiler kolaylık olsun gaz için diye banamısın demedi.ufak tüp lavma yaptılar kar etmedi.en sonunda ikinci gece serum şişesi gibi büyük bir sıvı lavma yaptılar o söktürdü ama kendimin de gaz çıkarabilmemi istediler.oda ancak 3.gün sabah oldu ondan sonra taburcu oldum.ee iilk günler dikişlerin falan ağrı yapıyor tabiki ama gün geçtikçe geçiyor.artık daha iyiyim.yarın kontrole gideceğim bakalım dr.ne diyecek

X