Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

amin inşallah canım sağolasın.

Bunu söylemek zorundayım ama malesef bulantılar olacak bir süre daha:KK37:Zor bir dönem ama hepsi geçiyor Allah'ın izniyle.Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

merhaba savaşçım sen nasılsın?Ağrılar ne durumda?Gözü aydın olsun arkadaşının.Allah analı babalı büyütsün.bizden sonrakiler bile doğurdu biz bekliyoruz hala:KK1:sağlıklı olsunlarda başka bir şey istmemem
ya yediğim herşeyi çıkarmasam problem değil ama devamlı çıkarınca vücut halsiz kalıyor tek problemim o yani:KK1:
dün mutfağa giremedim kokudan oturdum ağladım eşimde noldu diye tepiniyor zavallım bişey oldu zannetmiş:KK1::KK1::KK1:
Napalım herşey yolunda gitsin de geçici bir dönem Allahımın izniyle sonra geçecek hepsi inşallahhhhhh:KK16::KK16:

ayy hadi inşallah tabisi boş geçirmemek lazım nolur nolmaz belki geç çatlar yumoşlar belli mi olur:KK52:::KK52:
ay hadi inşallahhh alırsın tayini de rahat edersin tatlım yaaaa etmem miiii her daim dualarımdasın bacımmmm:KK16::KK16:

o kesin babasına benzeyecek belli oldu tabi dr. amcası nerden bilsin ilerden geliyor başı diyo:KK1::KK1:
söylediğine göre kilo normal değerinde tatlım bence kafa önden gidiyor dr.u bile şaşırttı seninki desene:KK52::KK52:

aslında doktor bişey demedi önden geliyo felan diye sadece minyon bir bebek olucak dedi ben verdiği değerlere göre tahmin ettim çünkü normal değeri 31+3 gözüküyor ama baş değerlerine göre 32+6 doktor bunu anlamıyacak kadar tecrübesizmi ya kafamı karıştırdı burda başımı büyük kilosumu az en iyisi 10 gün beklemek:KK43:

ıns cnm bnm ...
duaların ıcın sagol tatlımmmm bnmmm...asbecımm nehar hıc ugramamıs görusebıldınmı hıc..merak ettım..

Rabbim kabul etsin inşallah canımcım:KK16:
neharım bu hafta ağır misafirleri var girebileceğini çok sanmam canım bayağı kalabalık geleceklerdi iyi çok şükür onun dışında:KK34:

aslında doktor bişey demedi önden geliyo felan diye sadece minyon bir bebek olucak dedi ben verdiği değerlere göre tahmin ettim çünkü normal değeri 31+3 gözüküyor ama baş değerlerine göre 32+6 doktor bunu anlamıyacak kadar tecrübesizmi ya kafamı karıştırdı burda başımı büyük kilosumu az en iyisi 10 gün beklemek:KK43:

bence baş değerlerine göre yorum yapıp minyon demiştir canım 31+3e göre normal kilo da diyorsun dimi boy uzunluğu nasıl acaba o da 31+3e uyuyor mu canımcım eğer öyleyse başına göre yorum yaptı diyebiliriz acaba neyi öncelik alıyorlar hafta hesaplamada onu da bilmiyoruz ki yorumlayalım 10gün sonra tekrar mı gideceksin kuzum o zaman daha netleşir sanırım ay hadi hayırlısı:KK34:

asbecım az önce ovı testı yaptım cok sılık cıktı...2saat once su fln ıcmıstım ondn olabılrmı...

bence baş değerlerine göre yorum yapıp minyon demiştir canım 31+3e göre normal kilo da diyorsun dimi boy uzunluğu nasıl acaba o da 31+3e uyuyor mu canımcım eğer öyleyse başına göre yorum yaptı diyebiliriz acaba neyi öncelik alıyorlar hafta hesaplamada onu da bilmiyoruz ki yorumlayalım 10gün sonra tekrar mı gideceksin kuzum o zaman daha netleşir sanırım ay hadi hayırlısı:KK34:

evet canım 31+3 e göre boyuda normal 41 cm bende işte neye göre hesaplıyorlar onu anlamadım evet 12 gün sonra tatile çıkıyor gitmeden bi göriyim tekrar dedi bende 22 sinde gidicem işte 10 gün sonra inşallah ozaman sinirli olmazda istediğimi sorarım :KK70::KK70::KK70::KK70: ben en iyisi normal hesaplamaya devam ediyim teşekkür ederim bu arada.inşallah seninde bir an önce bu bulantıların geçer ozaman işte hamileliğin tadı çıkmaya başlıyor

asbecım az önce ovı testı yaptım cok sılık cıktı...2saat once su fln ıcmıstım ondn olabılrmı...

3-4saat beklemesi gerekiyor diye biliyorum canımcım ama eğer yarınsa ovu günün silik çıkması normal ama çizgi çıktıktan 36saat sonra yumoş çatlıyor ya yarın çatlayacaksa 24saat bile kalmamış kuzuuu:KK34:

evet canım 31+3 e göre boyuda normal 41 cm bende işte neye göre hesaplıyorlar onu anlamadım evet 12 gün sonra tatile çıkıyor gitmeden bi göriyim tekrar dedi bende 22 sinde gidicem işte 10 gün sonra inşallah ozaman sinirli olmazda istediğimi sorarım :KK70::KK70::KK70::KK70: ben en iyisi normal hesaplamaya devam ediyim teşekkür ederim bu arada.inşallah seninde bir an önce bu bulantıların geçer ozaman işte hamileliğin tadı çıkmaya başlıyor

hadi bakalım tatile gitmeden gözükün bakalım bir daha o zaman netleşir gibi geliyor bence de canım sakin olursa da herşeyi sorarsın rahat edersin bence sabahtan git ki sinirini zıplatmamış olsun:KK1::KK1:
rica ederim kuzu henüz sizin kadar tecrübeli değilim ama idare et işte:KK16:
aminnn canım aminnnnn zaten o zaman hissetmelere de başlayacağız inşallah o zaman harika olacak herşey:KK16::KK16:

hadi bakalım tatile gitmeden gözükün bakalım bir daha o zaman netleşir gibi geliyor bence de canım sakin olursa da herşeyi sorarsın rahat edersin bence sabahtan git ki sinirini zıplatmamış olsun:KK1::KK1:
rica ederim kuzu henüz sizin kadar tecrübeli değilim ama idare et işte:KK16:
aminnn canım aminnnnn zaten o zaman hissetmelere de başlayacağız inşallah o zaman harika olacak herşey:KK16::KK16:

inşallah canım inşallahhhh 30 larıda gör inşallahhh az kaldı geçicek bulantılar gerçekten geri gelmiyor bu günler kıymetini bilelim :KK70::KK70: kolay değil seninki tabiki ama sabır :):)

3-4saat beklemesi gerekiyor diye biliyorum canımcım ama eğer yarınsa ovu günün silik çıkması normal ama çizgi çıktıktan 36saat sonra yumoş çatlıyor ya yarın çatlayacaksa 24saat bile kalmamış kuzuuu:KK34:

tatlım ıkıncı cızgı cok nett cıkınca yumurta 36 saat sonra catlamıyormu...

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah canım inşallahhhh 30 larıda gör inşallahhh az kaldı geçicek bulantılar gerçekten geri gelmiyor bu günler kıymetini bilelim :KK70::KK70: kolay değil seninki tabiki ama sabır :):)

aminnn canım aminnnnn:KK16::KK16:
napalım herşeyin yolunda olduğunu bilelim napalım katlanacağız onca bekledik bi mide bulantısına mı yenik düşecekmişim heheyyttt:KK52::KK52::KK52:

belki dün net görmüşsündür diye düşündüm ben canım yaa hiç net çizgi görmedin mi henüz:KK34:

yok cnm dün test yapmadım cnm bugun ılkti...ama baktım da test akmıstı sankı bozukmudur nedir??? yarında yapayım zaten son test yarın biter.. acaba 13 unde catlar mı kı acaba su hesaplayıcılar la yaptım 13 u ovulasyon günü dıyor...gec mı catlıyo bnm yumoslarr en ıyısı rıske atmamak bu hafta full calısczz :KK16:

amin inşallah canım sağolasın.

Bunu söylemek zorundayım ama malesef bulantılar olacak bir süre daha:KK37:Zor bir dönem ama hepsi geçiyor Allah'ın izniyle.Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

merhaba savaşçım sen nasılsın?Ağrılar ne durumda?Gözü aydın olsun arkadaşının.Allah analı babalı büyütsün.bizden sonrakiler bile doğurdu biz bekliyoruz hala:KK1:sağlıklı olsunlarda başka bir şey istmemem
bizim bebisler nazli yahemengelmiorlar.ben fena degilim iate afrilar ayni devam.bugun dr.agidcegiz ins.bakalim ne diyecek

kızlar nasılsınz bakalım asbem kalp atışlarını duydun mu bebişinin, aybike ovulasyon testi mi kullanmaya başladn bende kullandm

selamlar, nasılsınız desem yine bir önce ki msjım gibi bu da havada kalacak belkide ..

kimdi suan hatırlayamıyorum, " sen simdi gelmezsin de böyle oldu diye ........ fln " demisti biriniz ..
yazdığımda cvap gelmeyince, gelmenin ne anlamı kalıyo ki..

birde face ten silen arkdslar olmus.. yine de canları saolsun derim .. hatta silen olur diye içimden de geçmişti.. geçtiği gibi de olmus.. Rabbim yine de onlara sağlıkıl doğumlar nasip eylesin insaAllah ..

Hayırlı günler ..

Son düzenleme:
selamlar, nasılsınız desem yine bir önce ki msjım gibi bu da havada kalacak belkide ..

kimdi suan hatırlayamıyorum, " sen simdi gelmezsin de böyle oldu diye ........ fln " demisti biriniz ..
yazdığımda cvap gelmeyince, gelmenin ne anlamı kalıyo ki..

birde face ten silen arkdslar olmus.. yine de canları saolsun derim .. hatta silen olur diye içimden de geçmişti.. geçtiği gibi de olmus.. Rabbim yine de onlara sağlıkıl doğumlar nasip eylesin insaAllah ..

Hayırlı günler ..

umutcum hosgeldın... topıgımıze böyle küslükler hıc yakısmıyor...sen bıraz farklı bır konusma tarzıyla yazınca bozulan arkadslarmz oldu...haklısın kendınce can sıkıntıların sebep buna bılıyoruz ama yınede böyle fevrı konusmalar olmamalı..ınan kımse bu topıkte kötü düşüncelere sahıp degıl.ben emınım sende öyleesın bılıyorum..senın sıkıntılarını paylasıyoruz tabıkı kımse kımsenın yasadıklarını bılemez...bnce topıgımıze gelmeye devam etmelısın kımse senden gıtmenı beklemıyor..o cumleyı kuran arkadsımzda kım bılmıyorum ama tecrubelerı oldugu ıcın öyle demıstır cunku genelde öyle olmustur ... bnce unutalım gıtsın... ugra arada dedıgım gıbı kımse gıtmenı beklemıyor.. kızlara da hak ver cunku hepsı ıyı nıyetlı kızlar tatlım ..hayırlı günler cnm .

merhaba herkese,

canım çok sıkkın.az önce Dr.dan geldik bende ne sancı var ne bişey.suyumda iyiymiş bu haftasonu 40 haftamız bitecek.birde kordon bir tur dolanmış yavrumun boynuna dr.bir tur sıkıntı değil ama 2 yada 3 olursa sezaryanla almamız gerekir dedi.şimdi hareket ettikçe aklıma takılıyor acaba gene dolanır mı diye.haftaya kadar gelmezse suni sancı yada sezaryan yapıcaz dedi.kendimi normal doğuma çok alıştırmıştım.cok canım sıkıldı ama bir yandanda hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum.sizden ricam dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

X