:))))))))))))) haha tabı buda ıhtımal ama goturmeyenıde bekarken calısmamı yapmıslar bu ne hız radara yakalanıcaklar ya hu
Valla doğru dedin onu canımmm bir biz beceremedik galibacanım onlar giderken yanında götürüyorlar
Düşüğüm agustos da ıdı cnm sonra 3 4 ay ara verdık 2 aydır denıyoruz aslında yenı ama yınede moralım bozuluyor
aynen ole daha uc bes aylık bıle evlı degıller gobuslerı kocaman :S
yok kız arkadaşlara çamur atmak için söylemedim sakın lafım yanlış anlaşılmasın
espiri olsun diye söyledim.ben evliliğimin 3, sene sonrasında falan hamile kalabilince şakasına söyledim yani
Valla doğru dedin onu canımmm bir biz beceremedik galiba
Canımmm sabır biraz Rabbim nasip edecek hayırlısıyla kolay değil düşükten sonra beklemek ama olacak Allahın izniyle hiç korkma maaşallah ikinizde de sorun yok hamiş kalabiliyorsun
yok kız arkadaşlara çamur atmak için söylemedim sakın lafım yanlış anlaşılmasın
espiri olsun diye söyledim.ben evliliğimin 3, sene sonrasında falan hamile kalabilince şakasına söyledim yani
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
asbelove, savas5482+, selencelk, Umut81+, OZSER0801, RainbowColors+, duru3574, kabilarda, hazal34
hadi muhabbete canlarımmmm
Evet ama doktor bu dusuk hıc ıyı olmamıs yumurtlaman azalmıs dıyınce can sıktı tabı
daha oncedende prolaktın hormonu yukseklıgı ve kıst sorunu yasamıstım umarım kolayca bu ay bebısım gelır :S
Herkese merhaba.
Asbeciğim bende hiç uyumadığım kadar uyuyorum bu ara havalar ısınsa güneş yatağa gelse bu kadar olmayız sankimm
Umut'cuğum olur eşler arasında cnm böyle sıkma canınııı
Rabbim aratmadan bir an önce nasip etsin inşallah bizler gibi beklemezsin canımcım inşallahhh
Harikasın tatlımmmmm
Ben sabah ayılabilmek için bi kahve götürdüm üzerine biraz çay şimdi duramıyorum yerimde lavaboya taşınmaktan
okudum canımda çabuk çıktım.
yorgunluğun senin gönül yorgunluğu o yüzden çabuk geçmiyor.beden yorgunluğu olsa yatar dinlenirsin geçer
o yüzden ne kadar kafana az takarsan o kadar daha iyisin tabi becerebilirsen o da ayrı
ama güzel olacak herşey buna inan,umudunu ve inancını kaybetme,tevekkülü elden bırakma
ay keşke abla yaa keşke hayırlısıyla bi yaz gelse ne güzel olur var yaaaa
yeter yeter:)) Nice senelere cnm bebişlerinle inşAllah