Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Tatlımmmm günaydınnnn valal bana sorarsan hiç takma derim çünkü hepsi böyle bunların o an işlerine nasıl geliyorsa öyle hareket ediyorlar
Bi de zaten bak telefondakine sinirlenmiş onun sinirini senden çıkarmış birazcık öyle demek istememiştir aslında ama o sinirle ağızlarından çıkanı kontrol edemezler birazcık:34
Sen üzülme gel kaynayalım burdaaaa al çayını da missss:KK16:

takma da, sorsan suç, sormasan suç.. ben baskasına kızıp ona sorduğu zamanlarda iyice sıkıyosun beni demedim hiç bi zaman, böyle kimseye diyemem dee :KK43:(
iyi valla teldekine kız, evdekine iyice bunalttın beni de.. :KK47: evdekinin canı can değil sankii :KK14:
hayat 30 undan sonra daha bi zor oluyo bi bayan içinn.. :KK5:hiçbiseyi kaldıracak halin kalmıyor :KK5:
zaten de içim iyice sıkıstı da ağlıyamıyorum bi türlü, simdi öğlen yemeğine de gelmesinn, :KK5::KK5:

gunaydınlar herkeslere ama ben hiç iyi değilimm :KK14::KK14::KK14:
zaten dktor sıkıntısı almış basını gidiyo.. birde bu sabah hadi esim işe giderken kahvaltı hazırliyim dedim, kalkma ben biseyler hazırlar giderim dediydi.. yok dedim dün de kalkamamıstım, gece uykum kaçtıydı netden yine dktor fln arastırıyodum, bugün olsun hazırliyim hem sonra bende tek kalıyom yemek için dedim ve kalkdım.. kske uyusaymışımm, öle bi tartısma geçmezdi :KK14:ben kahvalıt hazırlarken, esimin teli çaldı is yerinde birsey olmus, teli kapattı sinirli sinirli söylenip duruyo o kisiye, dedim noldu anlatıp paylasmasını istedim.. demedi bisey bakdım yine söyleniyo.. dedim anlatmıycaksan hiç söylenip durma ..snra baktı yüzüm asık telafi etmeye çalısır gibi yaptı, dedim sen benimle paylasmıyon.. yaa amma da büyütüyosun herseyi, iyice bunalttın beni dedii.. hiç böyle dememisti, dedim ilgilenmeyince de hiç sormuyorsun demistin bir zaman, smdi sordum suçlu mu oldum dedim .. :KK14::KK14::KK14: off yaaa iyice fena bise oldum, ruhum felaket bozukk :KK14::KK14::KK14:özr dilerim sizi de böyle sıkıyorum kendi sıkıntılarımla :KK14::KK14::KK14:

Umutcuğum hiç bozma moralini.Erkekler böyle işte.
Sormazsın niye sormuyorsun derler,sorarsın bunalttın derler.
Onlar bizim kadar düşünceli,ince fikirli değiller.
canını hiç sıkma.

Günaydın canımm...:KK16:
Kesinlikle mevsimden oluyor bu uyuşukluk,kendimden biliyorum.:KK1:
Bahar gelince de düzelmezsin,anca yaz kurtarır seni.:KK1:

hadi yaaa yandım desene çok var daha hiçbişey yapasım gelmiyor yahu kociş beni boşamazsa iyidir:KK9::KK9::KK9:

Umutcuğum hiç bozma moralini.Erkekler böyle işte.
Sormazsın niye sormuyorsun derler,sorarsın bunalttın derler.
Onlar bizim kadar düşünceli,ince fikirli değiller.
canını hiç sıkma.

kaba davranacan dimi onların yaptığı gibi, ince düsünmek iyi olmuyomus :KK5:

takma da, sorsan suç, sormasan suç.. ben baskasına kızıp ona sorduğu zamanlarda iyice sıkıyosun beni demedim hiç bi zaman, böyle kimseye diyemem dee :KK43:(
iyi valla teldekine kız, evdekine iyice bunalttın beni de.. :KK47: evdekinin canı can değil sankii :KK14:
hayat 30 undan sonra daha bi zor oluyo bi bayan içinn.. :KK5:hiçbiseyi kaldıracak halin kalmıyor :KK5:
zaten de içim iyice sıkıstı da ağlıyamıyorum bi türlü, simdi öğlen yemeğine de gelmesinn, :KK5::KK5:

kıyamam şekercim zaten biraz stresli bir dönemdesiniz bi de bu üstüne gelince daha ağır oldu
Bak beni dinle bir çay yap kendine al eline çayını gel dedikodu yapalım biraz:KK60::KK60:

kıyamam şekercim zaten biraz stresli bir dönemdesiniz bi de bu üstüne gelince daha ağır oldu
Bak beni dinle bir çay yap kendine al eline çayını gel dedikodu yapalım biraz:KK60::KK60:

evt yaa tam zamanına denk gelir böyle seyler bende şans olsa zaten :KK5:
ama ben çayımı bitirdim son 2-3bardak kalmıstı demlikte onuda içtim, zaten demli ve sekersiz içiyorumm ...
kafam bozukken demliğin dibini buluyom böyle :KK69: :KK17:

Kendisi süpermen mi ki seni boşayacak?:KK14:
Onlardan daha fazla yorulduğumuz ortada.:63:
Benim kendi uyuşukluğuma bulduğum kılıflar nası?:KK52:

kaba davranacan dimi onların yaptığı gibi, ince düsünmek iyi olmuyomus :KK5:

Kaba davranmak değil de canım biraz aldırmaz olmak gerekiyor sanırım.
Ama işte bu mümkün olmuyor.Yapımız gereği olamıyoruz.
Onlarda tam tersi,biz küsken benim içim içimi yer,eşime bakarım
hiç oralı değil.Nasıl sinir olurum bir bilsen.

merhaba hatunlarrr:KK16:

kardeşimi işe gönderdim geldim :) uyuyamadım ama gece uyuyamam sonra diye buranın pazarı var birazdan çıkıcam umarım kaybolmadan geri dönüş yolunu bulabilirim :KK9::KK9:

eşimin tutmuş olduğu balıklardan kardeşime getirmiştim ,onları pişirdim fırında , yidik birlikte:KK56:

laptopunu bana bıraktı gitti :KK52: netim kotasız artık abla fringe ye bakabilirsin dedi çoookkk sevinçliyimmm :21::21: zaten son sezon kalmıştı bitireyimde aklımda kalmasın :KK34::KK76:

nuruan (nikini yanlıs yazdım sanırım kusura bakma) şiir çok güzeldi..ağladım ..ağladım.. ancak diyorumki nasibimde varmışl yine ders çıkartmak olaylardan bunun için de Rabbim sana şükürler olsun..

ö.....81 (nikini hatırlayamadım kusura bakma canım) ne kadar acı bişey değilmi hevesin kursakta kalması..acını bile doğru duzgun yasayamamak :KK43: Rabbim beterinden sakınsın.. çok zorr..

kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederimm , iyiki varsınız sizleri çok seviyorummm:KK16::KK16::KK16:

elifcim bitanem tatlımmm ne olur aklına kötü şeyler getiripte üzme kendini strese sokma bu güzel günlerini.. iyi şeyler düşün..evrene pozitif enerji yayki oda sana geri dönsün :KK66: Rabbimden hayırlısını istemek önemli birde..hakkında hayırlısı olsun insaallah canım..

bende dün hastaneye gittim sonuclarımı göstermek için .. sonra bitane tahlılımı yaptırtmamıstım smear (sanırım bunuda yanlıs yazdım :KK9: ) doktorda ascık atıstık :KK47: özellıkle yaptırılcaktı ancak ben istemedim dedikten sonra doktor aha böle bana bakarak:KK53: eğer bu tahlılı verdirmezsen bende seni infertilite bölümüne sevk etmem dedi.. sıra bana geçmişti böle olma sırası :KK53::KK53::KK23::KK47: 2 kez açıklama yaptım yani sakinlikle ben rahim ağzı kanserini önleyici aşı oldum 3 doz halinde 10 yıl korudugunu soylediler oyuzden yaptırtmadım desemde nafileee.. köpek herif canımı yaktı malum yerimi kanattı sıvı alırken pissssssliiiikkkkk bi 10 günde o sonucun cıkmasını beklicezzzzz napalımmmmm :KK23:

sonra laptopu bozdum zaten ,açıyorum ekranda bi değişiklik yok kapkaranlıkkk ayy sinirrr oldummmm ..bende bu sişnirleee
kardeşime kaçayım dedim biraz mekan ve hava değişikliği iyi gelirdedşm :KK34:

heh aklıma gelmişken yazayım yopksa içimde kalacakkkk...bunca yıllık evliyizzz herif daha yeni bana güven duydu ve maaş kartını bana bırakıp gitti :KK53: şoklardsayım :KK52: haa önceden kredi kartı olsun ,nakit olsun zaten verirdi ama ilkkk keeezzz maaş kartını verip gitti :KK53: içi full dolu hortumlasam mı napsamm :KK53::KK53::KK1:

neyse daha karanlık olmadan ben bi pazara gidip geliyimm ..umarım kaybolmam :18:

evet canım aynen ne acını yasayabılmek nede yegenıne sevınebılmek neyse gectı cok sukur sımdı o yegenımı mıncırıyorum :) ve umutla yola devam edıyorum ınsallah bu ay benımde mıncıra bılecegım bır bebegım olur :)

evt yaa tam zamanına denk gelir böyle seyler bende şans olsa zaten :KK5:
ama ben çayımı bitirdim son 2-3bardak kalmıstı demlikte onuda içtim, zaten demli ve sekersiz içiyorumm ...
kafam bozukken demliğin dibini buluyom böyle :KK69: :KK17:

Vayyyy hızlısın kuzummmmmmm ben 2bardak içtim ama evde keyifle içmek başka oluyorrr:KK34:

harikasın şekercimmm valla doğru söylüyorsun işte çalış yorul evde çalış yorul(bu ara çok tınlamasamda:KK9:) bir de hasta oldu biizmki onun nazını çek:KK76:
Aaaa çok çalışıyor muşum ben olmadı biraz dinlenmem lazım:KK1::KK1:

evet canım aynen ne acını yasayabılmek nede yegenıne sevınebılmek neyse gectı cok sukur sımdı o yegenımı mıncırıyorum :) ve umutla yola devam edıyorum ınsallah bu ay benımde mıncıra bılecegım bır bebegım olur :)

hoşgeldin canımmmm olacak tabi
Allahın izniyle o bebek buraya gelecek slogan nasıl:KK9:
Çaktırma başka bi topicte gördüydüm:KK9:

Vayyyy hızlısın kuzummmmmmm ben 2bardak içtim ama evde keyifle içmek başka oluyorrr:KK34:

harikasın şekercimmm valla doğru söylüyorsun işte çalış yorul evde çalış yorul(bu ara çok tınlamasamda:KK9:) bir de hasta oldu biizmki onun nazını çek:KK76:
Aaaa çok çalışıyor muşum ben olmadı biraz dinlenmem lazım:KK1::KK1:

hoşgeldin canımmmm olacak tabi
Allahın izniyle o bebek buraya gelecek slogan nasıl:KK9:
Çaktırma başka bi topicte gördüydüm:KK9:

Güzel slogan umarım sans getırır.
Hosbulduk :)
İsteyen herkese nasıp etsın bu ara deli gibi etrafımdan hamılelık haberlerı duyuyorum
Bu hafta 3 haber canım sıkılıyor ya :S

süper tuttum bunu:KK60::KK60::KK60:

umut bozma moralini canım işte bizler böyle herşeyi kafaya takarak hastalık sahibi oluyoruz onlarsa tınmıyor bile:63:
bugünlerde geçecek allah ın izniyle

Güzel slogan umarım sans getırır.
Hosbulduk :)
İsteyen herkese nasıp etsın bu ara deli gibi etrafımdan hamılelık haberlerı duyuyorum
Bu hafta 3 haber canım sıkılıyor ya :S

Canımmm kötü oluyor insan ne zamandır istiyordunuz bebiş düşüğün ne zamandı canımcım
Çok şükür hamile kalabiliyorsun yine gelir bebişin hiç korkma sabır az sabır
Bende geçen gün aldım bi haber daha 2aylık evli değiller kız hamiş hemencecik bunu nasıl beceriyorlar anlamadım valla:KK9:

süper tuttum bunu:KK60::KK60::KK60:

umut bozma moralini canım işte bizler böyle herşeyi kafaya takarak hastalık sahibi oluyoruz onlarsa tınmıyor bile:63:
bugünlerde geçecek allah ın izniyle

hsgeldin savasım..
öle valla, kadınları bu hale getirenlen biraz da onlar, sonrada kadınlar çabuk çöküyo oluyo.. :KK31:
insaAllah savasımm..öyle yorgunum ki.. anlatamam ..bzen diyorum bu ben miyim ?...

sen nasılsın, dün aksam yazdım yazına cvp, okuyabildin mi bilmiyorum..

Canımmm kötü oluyor insan ne zamandır istiyordunuz bebiş düşüğün ne zamandı canımcım
Bende geçen gün aldım bi haber daha 2aylık evli değiller kız hamiş hemencecik bunu nasıl beceriyorlar anlamadım valla:KK9:

canım onlar giderken yanında götürüyorlar:63::KK53::KK53::KK53::KK53:

Düşüğüm agustos da ıdı cnm sonra 3 4 ay ara verdık 2 aydır denıyoruz aslında yenı ama yınede moralım bozuluyor
aynen ole daha uc bes aylık bıle evlı degıller gobuslerı kocaman :S

hsgeldin savasım..
öle valla, kadınları bu hale getirenlen biraz da onlar, sonrada kadınlar çabuk çöküyo oluyo.. :KK31:
insaAllah savasımm..öyle yorgunum ki.. anlatamam ..bzen diyorum bu ben miyim ?...

sen nasılsın, dün aksam yazdım yazına cvp, okuyabildin mi bilmiyorum..

okudum canımda çabuk çıktım.
yorgunluğun senin gönül yorgunluğu o yüzden çabuk geçmiyor.beden yorgunluğu olsa yatar dinlenirsin geçer
o yüzden ne kadar kafana az takarsan o kadar daha iyisin tabi becerebilirsen o da ayrı

ama güzel olacak herşey buna inan,umudunu ve inancını kaybetme,tevekkülü elden bırakma:KK70::KK70:

X