Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Rabbim sizlerede bir an önce nasıp etsın canım
Hep birlikte dualarımız kabul olur ınsalah

Amin canım aminn misafirim geldi şimdi eski çalışanımız kız 5,5aylık hamileymişşşşşş:KK14:

gelir gelir asbeciğim yaz dediğin ne kaldı ki..şubat mart bitse tamamdır:))

geçsin bir an önce o zaman ablaa yaz benim umut kaynağımmm

bu arada kızlar ... bu bozuk kafayla zar-zor evlilik takvimi yaptım..öle denk geldi birisi sormusken bnde üzerine damladım.. bi topikte arkds yardmcı oldular ama 10kere girmisimdir kullanıcı kontrl paneline :KK1:
gebelik takvimi yapamıyoz bari bu olsun dedim :KK31:
arkds diyo, hitap seklini daha bska bisey yapsaydın ya..
dedim bu kafayla bu yeter ona :KK53::KK53:

Allah seni güldürdün beni tatlımm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
yeter valla:KK76::KK76:

kızlarrrrrrr günaydın ben işe yeni geldim işlere bakmam lazım malum ay sonu.Dün akşam rahmetli dedeciğimi gördüm rüyamda mesajımı okuyan sizlerden ricam ölmüşlerimize ve dedeciğime bir fatiha okuyup gönderebilirmisiniz Allah razı olsun.

Canım bu ara üstün körü yaptım temizliği dünden bu yana dip köşe başladım cnm..

vajinismus sayfası diyor hazal arkadaşımız öyle bir sorunun varmıydı cnm

evet umut vajinismus topiği orda da bi umut vardı ama avatar resmide senin kine benziyo omusun diye

kızlarrrrrrr günaydın ben işe yeni geldim işlere bakmam lazım malum ay sonu.Dün akşam rahmetli dedeciğimi gördüm rüyamda mesajımı okuyan sizlerden ricam ölmüşlerimize ve dedeciğime bir fatiha okuyup gönderebilirmisiniz Allah razı olsun.
Okusum Rabbim kabul etsin inşAllah gani gani rahmet etsin Mevlam dedene ve tüm ölmüşlerimize..

nefrettt ediyorum ay sonlarından:63::63:

benimde işlerim yoğun bakalım canım yapmakta istemiyor böyle bir üstümde sersemlik mi diyeyim miskinlik mi diyeyim:KK14::KK14::KK14:

Canım bu ara üstün körü yaptım temizliği dünden bu yana dip köşe başladım cnm..

vajinismus sayfası diyor hazal arkadaşımız öyle bir sorunun varmıydı cnm

evet umut vajinismus topiği orda da bi umut vardı ama avatar resmide senin kine benziyo omusun diye

hmm anladım abla..
valla hatırlmıyorum, benim girip yazdığım topikler 2-3 ü geçmez, orada birsey mi yazılmıs ki ?
bu avatarı koyduğum 1- en fazla 2hafta oldu

Son düzenleme:
........................................

Son düzenleme:
hmm anladım abla..
valla hatırlmıyorum, benim girip yazdığım topikler 2-3 ü geçmez, orada birsey mi yazılmıs ki ?
bu avatarı koyduğum 1- en fazla 2hafta oldu

o zaman tesadüftür canım ben karıstırmıs olabilirim kusura bakma

X