Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

evet canım iyi yorumlar bizler için çok büyük etken
Rabbim hangisi hayırlıysa oraya gitmenizi nasip etsin inşallahhhh
Aminnnnnn

bende bendeeeeeeeee

olacak olacak kendi kendine gelecek bebişlerimizzzzzzzz inşallah abla yaa
Dua edin benim bizim hepimiz için canlarrrrrrr

bu arada abla, bugünlerde çok arastırdım, laparaskopi, endoskopi, rahim filmi .. vs. .. bunları esime dediğimde.. dedi ki..
1. ve 2. tüp bebekteki dktorumda, bunlara gerek yok, cünkü sende birsey görülmüyor demisti..hani esimin üzerinde daha bi yoğunlastıkları için sonuçlara göre..
o yüzden bunların yapılmalarına gerek görmemis, ben unutmusum bunları, esim hatırlatınca dün diyim dedim..
ama olur da, simdi gideceğimiz dktor gerekli görürse, yaptırırıs fakat, bu islemler için de, her yerde farklı ücret alınıyormus :26:

Son düzenleme:
Canlarım sohbetinize doyum olmuyor amma harflerin yerleri karıştı bende bugünde acaip yoruldummm gidip dinlenmek istiyorum
Aslında bi kaç gün tatil istiyorum ama kociş hiç oralı olmadı yaa kızdım ona bu akşam
Gidip yatam ben şekerler iyi gecelerrrrrr

umutt canım inş. bu sefer çıktığınız yol hakikaten inş. hayırlı olur ve mevlam göbeğini ve kollarını boş çevirmeden geri döndürür sizi.bunu canı gönülden istiyorum
ama içime bu anlattıklarınla inanki benimde içime umut doğdu.mevlam yüzünü güldürsün bu yolculuğun sonunda

tatlı rüyalar asbe.. Allah rahatlık versin kuzum
bnde birazdan çıkayım, yarına iş çok

umutcuğum diğer topik kapanacak cnm asbeciğim saolsun devralırmısıın dedim devraldı bu ara takip etmem zor olacaktı çünkü.

işlemlere gelince.Sizde sorun neydi cnm tam olarak dr. gerekli görebilir bu işlemlere..

gidenlere tatlı uykularr

saolasın savasımm...Allah razı olsun ..
esime dedim, o kür bu kür .. kaldık kürlerin içinde,. ne duyuyosak yapıyoruz, belki baska yönden zarar oluyordur , hiç birin körü körüne yapmak iyi gelmeyebilir dedim..
biraz üstündedurunca bu konunun.. o da karar verdi gitmeye.. yoksa ben kabullendim oturuyorum, sen niye kabullenmiyorsun deyip üzmüstü beni :85:

hadi esim çalısıyor, ben yıllrca evde.. artık zaman geçirmek zor geliyor..ne yapsam olmuyor sanki..
zaman geçiyo bi sekilde ömrümüzden de gidiyo..erkek bi sekilde bastırabiliyo duygularını ama, bi bayan olmak gerçekden zor ..
Rabbim insaAllah, herkesin gönlündekini nasip eylesin hayırnlısınla.. amin...

hmm.. anladım abla hayırlısı olsun..bnde bi iki bakarken, zaten bu ara çok giremedim..burayı görünce asbeden, ikidir yazıyorum iste..
hani abla, son ki yaptırdığımız 2010 yılında idi, o zamandan bu zamana tahliller vs, bakalım neler değisti, neler gerekli görülecek,, artık o kısmı sonuçlarda belli olucak ..sorun bned görülmüyor suan itibariyle ama, iste esimden dolayı olduğu için.. tüp bebek önerilidği için yaptırmıstık, 3kez olmadı maalesef iste..
esim diyor biraz da, o bu şu bahane, Allah isterse olucak, yoksa yok, hani şu islemleri dediğimde böyle demisti ..
evt biliyorum Rabbim izin vermedikçe, olmaz hiçbirsey ama, bakarsın hiç ummadığımız birseyden , aa bundan olmuyormus denilebilir..diye düsünüyorum ..

tatlı rüyalar asbe.. Allah rahatlık versin kuzum
bnde birazdan çıkayım, yarına iş çok

Sağol tatlımmmm sana da kolay gelsin güzel hazırlıklar bunlar iyi olacak inşallahhhhh Rabbim yardım edecek
Evet erkekler daha çabuk kabullenebiliyorlar durumu bizler gibi değiller
Rabbim bu sefer güzel haberlerle gelmenizi nasip edecek inşallah dualarımız seninle balımmmm
İyi geceler canlarımmmmmmmm pilim bitmek üzere aynen böyşeyim

saolasın asbe, hadi tatlı uykular
bnmde gözler gidiyor, yavaştan çıkayım bendee

kızlar iyi akşamlar hürremi izledim şimdi uyuyacağım inş.adet sancılarım biraz azaldı yarın geçmişi olurum sayfalar coşmuş herkese selamlar

umut eşinde sayımı az cnm morfolojimi.Birde tedavide embriyolarınız kaliteli gelişiyormu.Herşey süperse sanada mutlaka bakılmalı cnm.

feryalciğim hoşgeldin ve güle güle yarına daha iyi ol emii

ayyy negüzel herkesler buradaymış ,tamda misafirliğe gidecek günü bulmuşum ancak bakabildim

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:235

nuarin: 500

kiraztepe:100

rochak: 100

8scorpions: 400

savaş5482: 80

beeebeyim: 400

rimel-84: 120

iskorpit: 209

KALAN 2300

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

Günaydın şekerlerimmmm
Neden bilmiyorum son 1-2 aydır beni yataktan kaldırmak epey zor oluyor
Önceden kalkar kocişle kahvaltı ederdik ama mazi oldu Allahtan sevgilim anlayışlı da bişeycik demiyor tabi sandviçini yapmadan çıkmıyorum yine evden
Şu mayışıklık halini bir atabilsem üzerimden harika olacak acaba bahar gelse düzelir miyim:44:
İnşallahhhhhh

gunaydınlar herkeslere ama ben hiç iyi değilimm
zaten dktor sıkıntısı almış basını gidiyo.. birde bu sabah hadi esim işe giderken kahvaltı hazırliyim dedim, kalkma ben biseyler hazırlar giderim dediydi.. yok dedim dün de kalkamamıstım, gece uykum kaçtıydı netden yine dktor fln arastırıyodum, bugün olsun hazırliyim hem sonra bende tek kalıyom yemek için dedim ve kalkdım.. kske uyusaymışımm, öle bi tartısma geçmezdi ben kahvalıt hazırlarken, esimin teli çaldı is yerinde birsey olmus, teli kapattı sinirli sinirli söylenip duruyo o kisiye, dedim noldu anlatıp paylasmasını istedim.. demedi bisey bakdım yine söyleniyo.. dedim anlatmıycaksan hiç söylenip durma ..snra baktı yüzüm asık telafi etmeye çalısır gibi yaptı, dedim sen benimle paylasmıyon.. yaa amma da büyütüyosun herseyi, iyice bunalttın beni dedii.. hiç böyle dememisti, dedim ilgilenmeyince de hiç sormuyorsun demistin bir zaman, smdi sordum suçlu mu oldum dedim .. off yaaa iyice fena bise oldum, ruhum felaket bozukk özr dilerim sizi de böyle sıkıyorum kendi sıkıntılarımla

Tatlımmmm günaydınnnn valal bana sorarsan hiç takma derim çünkü hepsi böyle bunların o an işlerine nasıl geliyorsa öyle hareket ediyorlar
Bi de zaten bak telefondakine sinirlenmiş onun sinirini senden çıkarmış birazcık öyle demek istememiştir aslında ama o sinirle ağızlarından çıkanı kontrol edemezler birazcık:34
Sen üzülme gel kaynayalım burdaaaa al çayını da missss

Günaydın canımm...
Kesinlikle mevsimden oluyor bu uyuşukluk,kendimden biliyorum.
Bahar gelince de düzelmezsin,anca yaz kurtarır seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…