bişey olacagından değil uzun zamandır oda girmiyor aceba senmisin diye bişey olacagından değil yani
sanki biseyin suçlusunu arar gibi ..
o ben yada bi baskası, bska topikte bu sekilde sormanın ne alemi vardı
hey yarabbim sabır ver .. inadına birseyler üst üste gelir yaa..
sabbah berni şurdakafa dağıtmaya çalısırsın, biri gelir hiç yokdan yere alt üst eder yine ..
ya sen ne ayaksın altı üstü o arkadasımızı merak ettim adı umut avatarıda seninkiylke aynı olunca sordum sanki ben burda seni mi sucluyorum hem sucluycak bişeyde yazmadım ben farkındaysan kendi kendine havalara giriyorsun sordugum sory-uda bi sakınca yokki sadece omusun değilmisin o uzun zamandır dgirmiyo diye
öle bir bayana, sen ne ayaksın, tabiri kullanmak. karsı tarafada da bunu demek banada göre hoş olmuyor..
uzun zamandır girmiyorsa, ben değilimdir o
havalara girmek ne haddime, sıkıntılarım bana yeterince yetiyor zaten ..
Amin canım aminn misafirim geldi şimdi eski çalışanımız kız 5,5aylık hamileymişşşşşş
geçsin bir an önce o zaman ablaa yaz benim umut kaynağımmm
Allah seni güldürdün beni tatlımm
yeter valla
benim yazdıgım onusmalarda seni suclar gibi bi durum mu var sadece o umut ben değilim diyebilirdin yani bunda bu kadar uzatılacak bi durum yok bende sana göre hoş olamayabilir o tabir ama dedittiryorsun ben o değilim desen anlardık
selam kızlar naber nasılsınız benim karnım ağrımaya basladı cok ca sanırım regl olucam bu aralar
valla su anda dısarısı yaz gibi asbe burada. hava günesli ve gökyüzünde hiç bulut yok,
okudum bi denecik bebemmmmmkızlarrrrrrr günaydın ben işe yeni geldim işlere bakmam lazım malum ay sonu.Dün akşam rahmetli dedeciğimi gördüm rüyamda mesajımı okuyan sizlerden ricam ölmüşlerimize ve dedeciğime bir fatiha okuyup gönderebilirmisiniz Allah razı olsun.
kızçeler noldu nazar mı değdi sizeeeeUmutcuğum canım benimdiğer topikte sohbet ettiği arkadaşı sanıp merak etmiş seni.Bunda yanlış anlayacak birşey yok cnm.
lütfen kırmayalım birbirimizii.
merhaba kızlar....
yumoşlar hazırlık aşamasında ama kociş yok....gerçi 9 aydır yanımdayken ne olduki
yarın tekrar gidiyor kocam dr.a bakalım ayrıntılı bakmıyorlarsa özelde baktırcak.
asbelove cnm listeyi tarih sırasına göre yapsana cnm çok zahmet olmayacaksa.
feryalim nabersin kuzummmm özledim seninle muhabbet etmeyi
bende özledim canışkom valla iş güç debeleniyorum sen napıyon
canolarııııııııııııııımmmm selaaaaaaaaaammmsanırım hasta olcam gözlerim yanıyooooooooorrr internetim bağlansın da başlasın sohbetlerimiz. rahat yazamıyom böyle sandalye tepelerinde
hemen c vitamini takviyesi canım hemen kivi taze sıkılmış meyve suyu evet yaa özledik seni çokkk
canolarııııııııııııııımmmm selaaaaaaaaaammmsanırım hasta olcam gözlerim yanıyooooooooorrr internetim bağlansın da başlasın sohbetlerimiz. rahat yazamıyom böyle sandalye tepelerinde
özomm sakın düşme o sandelye tepelerinden kendine dikkat et daha fazla özletme ağzını burnunu kırdırtma