Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

bişey olacagından değil uzun zamandır oda girmiyor aceba senmisin diye bişey olacagından değil yani

sanki biseyin suçlusunu arar gibi ..
o ben yada bi baskası, bska topikte bu sekilde sormanın ne alemi vardı
hey yarabbim sabır ver .. inadına birseyler üst üste gelir yaa..
sabbah berni şurdakafa dağıtmaya çalısırsın, biri gelir hiç yokdan yere alt üst eder yine ..

ya sen ne ayaksın altı üstü o arkadasımızı merak ettim adı umut avatarıda seninkiylke aynı olunca sordum sanki ben burda seni mi sucluyorum hem sucluycak bişeyde yazmadım ben farkındaysan kendi kendine havalara giriyorsun sordugum sory-uda bi sakınca yokki sadece omusun değilmisin o uzun zamandır dgirmiyo diye

öle bir bayana, sen ne ayaksın, tabiri kullanmak. karsı tarafada da bunu demek banada göre hoş olmuyor..
uzun zamandır girmiyorsa, ben değilimdir o
havalara girmek ne haddime, sıkıntılarım bana yeterince yetiyor zaten ..

benim yazdıgım onusmalarda seni suclar gibi bi durum mu var sadece o umut ben değilim diyebilirdin yani bunda bu kadar uzatılacak bi durum yok bende sana göre hoş olamayabilir o tabir ama dedittiryorsun ben o değilim desen anlardık

Deme oyle deme herkes seri üretimde biz hala stok sayıyoruz resmen

Umutcuğum canım benim diğer topikte sohbet ettiği arkadaşı sanıp merak etmiş seni.Bunda yanlış anlayacak birşey yok cnm.

lütfen kırmayalım birbirimizii.

Canım yanlış anladı seni lütfen kusura bakma devam etirmeyelim olurmu cnm umut arkadaşımız biraz stresli bugün sabahta anlatmıştı ona ver..Sevgilerr

merhaba kızlar....
yumoşlar hazırlık aşamasında ama kociş yok.... gerçi 9 aydır yanımdayken ne olduki
yarın tekrar gidiyor kocam dr.a bakalım ayrıntılı bakmıyorlarsa özelde baktırcak.

asbelove cnm listeyi tarih sırasına göre yapsana cnm çok zahmet olmayacaksa.

selam kızlar naber nasılsınız benim karnım ağrımaya basladı cok ca sanırım regl olucam bu aralar

Rabbim hayırlısını nasip etsin canımmmmm

valla su anda dısarısı yaz gibi asbe burada. hava günesli ve gökyüzünde hiç bulut yok,

demmeeee atlayıp gelirim bakkkk

okudum bi denecik bebemmmmm
Umutcuğum canım benim diğer topikte sohbet ettiği arkadaşı sanıp merak etmiş seni.Bunda yanlış anlayacak birşey yok cnm.

lütfen kırmayalım birbirimizii.
kızçeler noldu nazar mı değdi sizeeee

sağol canım hatırlattığın için hep aklımda aslında ama bir türlü zaman bulup bakamadım bi türlü listeden çıkarılması gerekenler için şubat sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum gelmezlerse çıkaracağım listeden diğer topiclerde görürseniz bir sorar mısınız sizden ricam kızlar şu liste olayını çözelim

Son düzenleme:
canolarııııııııııııııımmmm selaaaaaaaaaammm sanırım hasta olcam gözlerim yanıyooooooooorrr internetim bağlansın da başlasın sohbetlerimiz. rahat yazamıyom böyle sandalye tepelerinde

hemen c vitamini takviyesi canım hemen kivi taze sıkılmış meyve suyu evet yaa özledik seni çokkk

özomm sakın düşme o sandelye tepelerinden kendine dikkat et daha fazla özletme ağzını burnunu kırdırtma

herkese merhaba
nasılsınız sabah sabah maşallah herkesler buradaymış
rainbowcuğum iyiyim canımm idare ediyoruz önümüzdeki ayı bekliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…