Maalesef bakıyorum asbem..artık benim de "tuzum kuru" diyebilirsin. ben beklerim nolcak ki ..? zaten beklemişim bunca yıldır . şunun şurasında 16. senemi doldurmama 10 günüm kalmış.. ömrüm ne kadar yeter şu içimin hallerine bilmiyorum da, ben beklerim ! yeter ki sizler beklemeyin.. snde beni neler yaşadığımı gözardı edip, diğer arkadaslara öncelik tanı .
eminim içlerinden , "iyi ki bizler o kadar beklemedik,. yada beklemeyiz" ..diyenler vardır..
belki sen kasıtlı olarak yazmamışsındır ama, o yazını gördüğümden beri nasıl içim cız etti bilemezsin..dün ne kadar ağladığımı da bilemezsin,.. yaşadığım onca şey gözümün önünden geçerken gözlerimin yanarak yaşlar akıttığını da bilemezsin...
eşim eve geldiğinde zor teskin etti beni..
hatırlıyor musun seni nasıl tebrik etmişdim..? içimin acıyan yanını bir yana bırakarakdan..inan halen daha acıyo..şurada biraz olsun gülümseyerekden sizlere yazmaya çalısıyorken, böyle gördüğüm için gerçekden kırıldım ve üzüldüm...
hani , " Allah sıralı ölüm versin" denilir ya.. maalesef bu da onun gibi, öyle olmuyo..
Allahım senin merhametine sığınıyorum...bana ve esime sabır üstü sabır,..birde dayanma gücü ver yarabbim..Amin..
(şu yazımda beni haksız bulan olabilir, yinede canları saolsun..)