şu an haykırmak istiyorum bebeğim olacak diyeeee
hemde nasıl herkes bakıp bakıp duruyor şoklardayımmmmm elim ayağım titriyor yanaklarımdan alevler fışkırıyorhaykır güzelim sen iş yerindesindir şimdi durup durup gülüyormusun kendi kendine sevinçten....
artık hamiş taknvimini ekle....aklına sakın kötü bir şey getirme allahın izniyle nisanda bebişlerin kucağında olacak....ay hep ikizmiş gibi düşünüyorum hayırlısı neyse o olsun tabi
canımmmm haykır nolur içim rahatlasın birazzzzasbeeeeenin bebişi oluyooooooooooooooooooooooo ben senin yerine haykırayım canım evde :):):)
asbeeeeenin bebişi oluyooooooooooooooooooooooo ben senin yerine haykırayım canım evde :):):)
gözün aydın bebem analı babalı büyütün inşallahKizlar nasilsinizzzzzzzz ben cok iyiyimmmmmm kizim dogdu...normal dogumla cumartesi pazari vaglayan gece suyumn patlamasiyla minik kelebegin dunyaya geldi 35 haftalikken dogdu 2 kilo 450 gram 42 cm...suan kuvezde 3 gun kalacak..cok aceleci bir kizim vardarisi hamilelere hayirlisiyla dogum yapmalarina allah usteyen herkese nasip etsin canlarim benim..
kopkoyu inanamıyorumEki Görüntüle 761715
biz geldikkkkkk
yok canım yakın izin aldım şimdi patrondan gidiyorum Allahın izniyleayyyyy en heycanlısı eşine haber vermek anam nasıl süpriz yapsanki yaçok heycanlı hastane uzakmı canım
belli mi olur inşallahhhhhhhgözün aydın bebem analı babalı büyütün inşallah
kopkoyu inanamıyorumikizmi acep :26:
kan sonucu ip ucu verir bizeyok canım yakın izin aldım şimdi patrondan gidiyorum Allahın izniyle
belli mi olur inşallahhhhhhh
Kizlar nasilsinizzzzzzzz ben cok iyiyimmmmmm kizim dogdu...normal dogumla cumartesi pazari vaglayan gece suyumn patlamasiyla minik kelebegin dunyaya geldi 35 haftalikken dogdu 2 kilo 450 gram 42 cm...suan kuvezde 3 gun kalacak..cok aceleci bir kizim vardarisi hamilelere hayirlisiyla dogum yapmalarina allah usteyen herkese nasip etsin canlarim benim..
Eki Görüntüle 761715
biz geldikkkkkk
şu an haykırmak istiyorum bebeğim olacak diyeeee
umut sorması ayıp kaç yaşındasın 16 yıllık evli çıtır hatun resimlerde çok yaşın var gibi durmuyorsun erken evlendin galiba....
herkese merhaba epeydir girmiyorum umarım herkesler iyidir,
ben de bayramdan sonra tüp bebek yaptıracam inşallah
beni en iyi anlayacak olanlar sizlersiniz,anlayacağınızı biliyorum
hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen
selam kızlar bugün eşim test getirmiş eve benimde hiç umudum yoktu neyse yapsana testi dedi bende kalktım hiç olacağını düşünmeden yaptım 2-3 sn içinde çift çizgi çıkmaz mışaştım kaldım içeriye nasıl koşmuşum bilmiyorum eşime bağıra bağıra ben hamileyim diye neyse kızlar kalktık kan tahlili vermeye gittik az önce sonucu aldım değerim 401.8 çıktı yani 2 haftalık falan hamileyim çok mutluyum 1 senedir deniyorduk olmuyordu ağustosta tüp bebek yaptıracaktık ama Allahım nasip etti oldu rabbim isteyen herkese bir an önce nasip etsin inş :) kızlar birde çok merak ediyorum kese nezaman oluşuyordu ve bebeğimi nezaman görebiliyordum bunların cevabını bilen yanıtlasın lütfen
herkese slm umarım unutulmamışımdır hep takip ettm sizleri dün itibariylede ben öğrendm bebeğimi testler yanlış değilse hamileyim akşam kan verecemEki Görüntüle 757436
valla fatmacım sadece yehana değil lafım ama bende ne zamandır bu konuyu düşünüyodum, pek çok kişi hamile kaldıktan sonra bıraktı gitti, doğum yapanlar haber verme gereği bile duymadı çooookk ayıp ettiler.
kızlarr doğum yaptım hamdolsunn
bebeğim yanımda
Allahım hepinize yaşatsın bu duygularıinş.
normal doğum oldu
3340 gr 51 cm
dualarınız için Allah razı olsun
canlarım kızımla öğüyoruz hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kizlar nasilsinizzzzzzzz ben cok iyiyimmmmmm kizim dogdu...normal dogumla cumartesi pazari vaglayan gece suyumn patlamasiyla minik kelebegin dunyaya geldi 35 haftalikken dogdu 2 kilo 450 gram 42 cm...suan kuvezde 3 gun kalacak..cok aceleci bir kizim vardarisi hamilelere hayirlisiyla dogum yapmalarina allah usteyen herkese nasip etsin canlarim benim..
Eki Görüntüle 761715
biz geldikkkkkk
sağol canım inşallah tez zamanda tüm bekleyenlere versn allahım kmseyi bu duygudan mahrum bırakmasın sağlıkla kucağımıza alamyı nasip etsinSelam kızlar nasılsınız
ben bikaç gündür girememisdim..
birde face kapagımda bir Alaş'ım var,onun sahibi dedecik vefat etti , ona çok üzüldük, inanın kendi dedeme öyle ağlamamısdım.. :'( dedeciğin bağırsakları konısundua sıkıntılı olduğu için ameliyata alıyorlar, 3 saat sürmüs. snra yoğun bakıma alıyolar ve biraz zaman geçtikten sonra solunum yetmezliğinden vefat etmis, duyunca şok olduk eşimle, inanasımız gelmedi
smdi girip bi bakayım derken epey bi sayfa birikmiş, birde sayfalar bazen tutukluk yapıyo, iki saat Allahım sinir ediyor insanı.. neysem geldim bugüne, geçmisten bugüne gibi oldu
smdi gözüme takılan bikaç msja biseyler yazayım bakalım :)
canımmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim aklıma test yaptığım gün geldi.benimki seninki gibi nette değildi inanamıyordum ha bire teste bakıyordum.inşallah sende bizim gibi 30.haftaları hatta 40.haftaları sağlıkla sağlıklıca görürsün canım şu mübarek günlerin hürmetine..Eki Görüntüle 761715
biz geldikkkkkk
oleyyy süperrrr biran önce git biran önce gel :):) darısı haftaya aybikenin başına hastaneye ayağını sürte sürte git :)
sürte sürte gittim geldimmmmmoleyyy süperrrr biran önce git biran önce gel :):) darısı haftaya aybikenin başına hastaneye ayağını sürte sürte git :)
belli mi olur inşallah canımcım siz deneyimlisiniz söyleyin bakem 753 çıktı kan değerimmmmmmm:129::128::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122:
çok çok mutluyummmmmm gelinim geliyor belki aynı anda hem gelin hem oğluma kayınço
inşallahhh canım benim ayağımı sürttüm gelin peşimden inşallahhhhhhhhhSelam kızlar nasılsınız
ben bikaç gündür girememisdim..
birde face kapagımda bir Alaş'ım var,onun sahibi dedecik vefat etti , ona çok üzüldük, inanın kendi dedeme öyle ağlamamısdım.. :'( dedeciğin bağırsakları konısundua sıkıntılı olduğu için ameliyata alıyorlar, 3 saat sürmüs. snra yoğun bakıma alıyolar ve biraz zaman geçtikten sonra solunum yetmezliğinden vefat etmis, duyunca şok olduk eşimle, inanasımız gelmedi
smdi girip bi bakayım derken epey bi sayfa birikmiş, birde sayfalar bazen tutukluk yapıyo, iki saat Allahım sinir ediyor insanı.. neysem geldim bugüne, geçmisten bugüne gibi oldu
smdi gözüme takılan bikaç msja biseyler yazayım bakalım :)
canmı Allah'tan küçük gösteriyom. yoksa bunca yıla, bunca yorgunluğa kaç gösterirdim Allah bilir :)
rochak cım.. cnm Allahım yarndımcın olsun insaAllah, sabrını da , mükafatını da versin insaAllah..
Rabbim sağlıklan kucağına alabilmeyi nasip etsin insaAllah
gumus hsgeldin önce.. haydı hayırlısı olsun bakalım, gözünaydın.. Rabbim mutluluğunu daim ettirsin insaAllah
neharcım, ben bi doğum yapim, hergün yazacam
ragindaaaa.. canım Allah analı-babalı büyütsün insaAllah, çok sevindim, darısı bizlere insaAllah
Alpınımm.. habiptem kısçen biran önce gelmek istemis heralde, burada doğum yapmayı bekleyen arkdsları da geçtin,haydı gözün aydın.. darısı bizlere insaAllahh
veeeee.. asbeemmmmmhaydın gözümüzaydınn olsunn.. Rabbim bu mutluluğunu daim ettirsin insaAllah darısı kısmetse bize olsun insaAllah tez zamanda
aminnn cnaım benim aminnnnnnncanım gözün aydın.Rabbim sağlıklı huzurlu analı babalı bir ömür yazsın bebeğine.
canımmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim aklıma test yaptığım gün geldi.benimki seninki gibi nette değildi inanamıyordum ha bire teste bakıyordum.inşallah sende bizim gibi 30.haftaları hatta 40.haftaları sağlıkla sağlıklıca görürsün canım şu mübarek günlerin hürmetine..
gittim geldimmm 753 çıktı canımcımmmşükürler olsun asbecımmmm ellerım tıtreye tıtreye sayfaları actım....biz geldık demıssın yaaa dedım ohhh beeee sonundaa rabbim tamamına erdırsın....kan testıne gıt bncee tatlımmmmm :))))))))) cok mutluyum yaaaaa....
adete kaç gün var yada asılama olmuştun dimi kaçıncı günsürte sürte gittim geldimmmmm
belli mi olur inşallah canımcım siz deneyimlisiniz söyleyin bakem 753 çıktı kan değerimmmmmmm
inşallahhh canım benim ayağımı sürttüm gelin peşimden inşallahhhhhhhhh
aminnn cnaım benim aminnnnnnn
gittim geldimmm 753 çıktı canımcımmm. Peşim sıra geleceksiniz inşallahhhhhhh