Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

şu an haykırmak istiyorum bebeğim olacak diyeeee

haykır güzelim sen iş yerindesindir şimdi durup durup gülüyormusun kendi kendine sevinçten....
artık hamiş taknvimini ekle....aklına sakın kötü bir şey getirme allahın izniyle nisanda bebişlerin kucağında olacak....ay hep ikizmiş gibi düşünüyorum hayırlısı neyse o olsun tabi

valla ben de haykırmak istiyorummmmmmmmm

Hadi git de kan ver, doktor için acele etme,koşş koşşşşşşşşş

hemde nasıl herkes bakıp bakıp duruyor şoklardayımmmmm elim ayağım titriyor yanaklarımdan alevler fışkırıyor
asbeeeeenin bebişi oluyooooooooooooooooooooooo ben senin yerine haykırayım canım evde :):):)
canımmmm haykır nolur içim rahatlasın birazzzz

ayyyyy en heycanlısı eşine haber vermek anam nasıl süpriz yapsanki ya çok heycanlı hastane uzakmı canım

gözün aydın bebem analı babalı büyütün inşallah
kopkoyu inanamıyorum ikizmi acep :26:

oleyyy süperrrr biran önce git biran önce gel :):) darısı haftaya aybikenin başına hastaneye ayağını sürte sürte git :)

canım çok tebrik ederim kızın topiğimize uğuruyla geldi maaşşallah normal doğum olmasınada çok sevindim sağlıklı olsunda erken geç farketmez zaten anneciğiyle babacığını bekletmek istememiş :) Allahım sanada evladınada bol bol sağlık versin çok çok geçmişler olsun hikayeni bir ara bekliyoruz :)

Habibteeeeeeeeeeeemmm canımm Allah analı babalı büyütsün NAZ İREM'ini. Hayırlı,sağlıklı,tombul toparlak bi kız olur inşallaaahhh

Selam kızlar nasılsınız
ben bikaç gündür girememisdim..
birde face kapagımda bir Alaş'ım var, onun sahibi dedecik vefat etti , ona çok üzüldük, inanın kendi dedeme öyle ağlamamısdım.. :'( dedeciğin bağırsakları konısundua sıkıntılı olduğu için ameliyata alıyorlar, 3 saat sürmüs. snra yoğun bakıma alıyolar ve biraz zaman geçtikten sonra solunum yetmezliğinden vefat etmis, duyunca şok olduk eşimle, inanasımız gelmedi
smdi girip bi bakayım derken epey bi sayfa birikmiş, birde sayfalar bazen tutukluk yapıyo, iki saat Allahım sinir ediyor insanı.. neysem geldim bugüne, geçmisten bugüne gibi oldu
smdi gözüme takılan bikaç msja biseyler yazayım bakalım :)

umut sorması ayıp kaç yaşındasın 16 yıllık evli çıtır hatun resimlerde çok yaşın var gibi durmuyorsun erken evlendin galiba....

canmı Allah'tan küçük gösteriyom. yoksa bunca yıla, bunca yorgunluğa kaç gösterirdim Allah bilir :)

rochak cım.. cnm Allahım yarndımcın olsun insaAllah, sabrını da , mükafatını da versin insaAllah..

Rabbim sağlıklan kucağına alabilmeyi nasip etsin insaAllah

herkese slm umarım unutulmamışımdır hep takip ettm sizleri dün itibariylede ben öğrendm bebeğimi testler yanlış değilse hamileyim akşam kan verecem Eki Görüntüle 757436

gumus hsgeldin önce.. haydı hayırlısı olsun bakalım, gözünaydın.. Rabbim mutluluğunu daim ettirsin insaAllah

neharcım, ben bi doğum yapim, hergün yazacam

ragindaaaa.. canım Allah analı-babalı büyütsün insaAllah, çok sevindim, darısı bizlere insaAllah

Alpınımm.. habiptem kısçen biran önce gelmek istemis heralde, burada doğum yapmayı bekleyen arkdsları da geçtin, haydı gözün aydın.. darısı bizlere insaAllahh

veeeee.. asbeemmmmm haydın gözümüzaydınn olsunn.. Rabbim bu mutluluğunu daim ettirsin insaAllah darısı kısmetse bize olsun insaAllah tez zamanda

sağol canım inşallah tez zamanda tüm bekleyenlere versn allahım kmseyi bu duygudan mahrum bırakmasın sağlıkla kucağımıza alamyı nasip etsin

canım gözün aydın.Rabbim sağlıklı huzurlu analı babalı bir ömür yazsın bebeğine.

canımmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim aklıma test yaptığım gün geldi.benimki seninki gibi nette değildi inanamıyordum ha bire teste bakıyordum.inşallah sende bizim gibi 30.haftaları hatta 40.haftaları sağlıkla sağlıklıca görürsün canım şu mübarek günlerin hürmetine..

şükürler olsun asbecımmmm ellerım tıtreye tıtreye sayfaları actım....biz geldık demıssın yaaa dedım ohhh beeee sonundaa rabbim tamamına erdırsın....kan testıne gıt bncee tatlımmmmm :))))))))) cok mutluyum yaaaaa....

oleyyy süperrrr biran önce git biran önce gel :):) darısı haftaya aybikenin başına hastaneye ayağını sürte sürte git :)
sürte sürte gittim geldimmmmm
:129::128::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122:

çok çok mutluyummmmmm gelinim geliyor belki aynı anda hem gelin hem oğluma kayınço
belli mi olur inşallah canımcım siz deneyimlisiniz söyleyin bakem 753 çıktı kan değerimmmmmmm
inşallahhh canım benim ayağımı sürttüm gelin peşimden inşallahhhhhhhhh
aminnn cnaım benim aminnnnnnn
gittim geldimmm 753 çıktı canımcımmm. Peşim sıra geleceksiniz inşallahhhhhhh

adete kaç gün var yada asılama olmuştun dimi kaçıncı gün
ayy ne güzel bi değer bende görürüm inşallah bu değeri sağlıkla kucağna al inşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…