Kizlar nasilsinizzzzzzzz ben cok iyiyimmmmmm kizim dogdu...normal dogumla cumartesi pazari vaglayan gece suyumn patlamasiyla minik kelebegin dunyaya geldi 35 haftalikken dogdu 2 kilo 450 gram 42 cm...suan kuvezde 3 gun kalacak..cok aceleci bir kizim vardarisi hamilelere hayirlisiyla dogum yapmalarina allah usteyen herkese nasip etsin canlarim benim..
yürüyüyorum yüzüyoum, eşimin çok sık nöbeti oluyor, istirahatinde de yorgun oluyor, onu beklemeye kalksam haftada 2 defa ancak yüzme-yürüyüş yapıyorum. Bi de bu ara boyun fıtığı ağrıları yine başladı, 10 gündür bişe yapamadık. Dün artık çıktım kendim gittim yüzmeye. Yüzme biliyorum ama yine de bu halimle tek gitmeyeyim kramp felan girer diye çekiniyodum, yok valla aldım sosisi gittim yüzdüm tek başıma, yaptım su balemi oohhh misss
ay hiç test yapasım da yok canım yaa korkuyorum negatifi görmektennnn
korkunun yerini sevinç alır belki cnm bekliyorum bak bugün misafirim var çok giremem nete hadi test yapda yaz sonucu kız sakın yanımda test yok deme
aldım sabah ama korkuyorum yapmaya fatmammmm:18::18:
asbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok sevindim ellerim titriyor resmen çok mutlu oldum ya Allahıma şükürler olsun sabah sabah ne güzel haber verdin böyle ay ikinci çizgiye bak maaşşallahh kopkoyu asbeeeeeeeeeee ağlıcam valla ya
Eki Görüntüle 761715
biz geldikkkkkk
ben ağladım bile :) Allahımmmmmm sana şükürler olsun.. asbeme ve bebişine(yada bebişlerine) zamanında sağlıkla doğum nasip et ya Rabbimmmmm... :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
maşallah maşallah maşallah ne güzel bi gün ragindanın kızı kucagında, alpincim habibtem doğurmuş sağlıkla asbe hamiş Allahım hergünü böyle güzel müjdeli eyle :))))
Eki Görüntüle 761715
biz geldikkkkkk
Eki Görüntüle 761715
biz geldikkkkkk
canımmmm Rabbim nasip eder inşallah bu sefer kucağımıza almayı inşallahhhhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmasbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122:
canım benim Allah razı olsun ayağımı sürtüyorum tez zamanda sizlerden de güzel haberler alacağız inşallahhhhhhhhhoşgeldiniz cnm benim ne desem boş inan sevinçten ağlıyorum şimdi sanki kendi testimi görmüş kadar sevindim.hadi hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin kuzucuklarını kucağına almayı nasip etsin. darısı bekleyenlere olsun inşallah.
yeni hamişimize
Canım benim yaaa Rabbim dualarımızı duydu çoooooooooooookkk şükürrrrinşallah sağ salim kucağına da alcaksın çookkk şükür çookkk şükür.
Geçen gece sıkıntıdan topiğin geçmişini okuyodum, ben hamiş olduğumu öğrendiğimde raginda ve misyaman şuan benim kadarmış, demek oluyoki ben doğuma giderken sen de ben kadar olcan