gözün aydın tatlım analı babalı büyütün sağlıkla huzurla inşallah ohhh kokla mis gibikızlarr doğum yaptım hamdolsunn
bebeğim yanımda
Allahım hepinize yaşatsın bu duygularıinş.
normal doğum oldu
3340 gr 51 cm
dualarınız için Allah razı olsun
canlarım kızımla öğüyoruz hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
elfida bende toplamda 11,5 kg aldım şuana kadar ama bu göbek kısmımda çatlağım oldu biraz yaaa
kızlar bugün bir yerde okudum.kadının birinin çocugu olmuyormuş pkoluymuş.kuran kursunun birinde 41 hurmaya ayrı ayrı kişiler yani 1 hurmaya 1kişi meryem suresi okumuş.sonra hergün 1 tan kendi 1 tanede eşi yemiş.21tane kendisi 20 tane eşi yemiş.şimdi 2side hamileymiş hatta kadın kızım olursa adını meryem sare koyacam diyor.denemekte fayda var derim.
asbe nerelerdesin kuzum yarın bizi merakta bırakma bak erkenden haber bekliyoruz....
nehar kilon normal cnm yemen sıkıntı değil hareketi eksik etme serinde yürüyüş yap yüzebiliyorsan yüz...
asbe nerelerdesin kuzum yarın bizi merakta bırakma bak erkenden haber bekliyoruz....
nehar kilon normal cnm yemen sıkıntı değil hareketi eksik etme serinde yürüyüş yap yüzebiliyorsan yüz...
Nehar kız seni öyle görmek çok isterdim :)
bende bugün çok yoruldum yarın sonunda ustalar geliyor mutfak kirilcak bir sürü isim vardı bugün ama düşüncesiz kocam tutturdu dışarı çıkalım bide dışarıda yoruldum ben bu adama hala hamile olduğumu anlayamadım yaa
bide bugün tam anlamıyla bir aserme yaşadım ilk kez böyle oldum cildiricaktim nerdeyse
surdum canim yaa hala daha surutorumda ama opdu iste:-(bi ara cokk kafaya taktum ama su ara daha azkafaya taliyoemmaşallahçok iyi kilon tebrik ederim seni.ben karnım büyümeye başladığından beri badem yağı sürüyorum ve şimdiye kadar çatlağım olmadı hiç.sen bişeyler sürmedin mi ?
kızlar bugün bir yerde okudum.kadının birinin çocugu olmuyormuş pkoluymuş.kuran kursunun birinde 41 hurmaya ayrı ayrı kişiler yani 1 hurmaya 1kişi meryem suresi okumuş.sonra hergün 1 tan kendi 1 tanede eşi yemiş.21tane kendisi 20 tane eşi yemiş.şimdi 2side hamileymiş hatta kadın kızım olursa adını meryem sare koyacam diyor.denemekte fayda var derim.