Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

gözün aydın tatlım analı babalı büyütün sağlıkla huzurla inşallah ohhh kokla mis gibi bak duygulandım şimdi darısı bize inşşalh

elfida bende toplamda 11,5 kg aldım şuana kadar ama bu göbek kısmımda çatlağım oldu biraz yaaa

maşallahçok iyi kilon tebrik ederim seni.ben karnım büyümeye başladığından beri badem yağı sürüyorum ve şimdiye kadar çatlağım olmadı hiç.sen bişeyler sürmedin mi ?

Kızlar kaçıncı aydan sonra çatladınız. Ben kayısı yağı,acı badem yağı, kakao yağı ve zeytin yağını karıştırıp sürüyorum.İnşallah çatlamam

Bi de ben şu an 7 kilo almışım, nasıl gidiyorum bacılar :))

Son düzenleme:
kızlar bugün bir yerde okudum.kadının birinin çocugu olmuyormuş pkoluymuş.kuran kursunun birinde 41 hurmaya ayrı ayrı kişiler yani 1 hurmaya 1kişi meryem suresi okumuş.sonra hergün 1 tan kendi 1 tanede eşi yemiş.21tane kendisi 20 tane eşi yemiş.şimdi 2side hamileymiş hatta kadın kızım olursa adını meryem sare koyacam diyor.denemekte fayda var derim.

hurma yemesi kolayda kuran kursunda olmayınca kimi bulacaz okutacak sorup durcaklar niye okutuyorsun diye
acaba netten açsak Meryem suresini hergün bir hurma için faydası olurmuki

asbe nerelerdesin kuzum yarın bizi merakta bırakma bak erkenden haber bekliyoruz....

nehar kilon normal cnm yemen sıkıntı değil hareketi eksik etme serinde yürüyüş yap yüzebiliyorsan yüz...

asbe nerelerdesin kuzum yarın bizi merakta bırakma bak erkenden haber bekliyoruz....

nehar kilon normal cnm yemen sıkıntı değil hareketi eksik etme serinde yürüyüş yap yüzebiliyorsan yüz...

ay hiç test yapasım da yok canım yaa korkuyorum negatifi görmektennnn

yürüyüyorum yüzüyoum, eşimin çok sık nöbeti oluyor, istirahatinde de yorgun oluyor, onu beklemeye kalksam haftada 2 defa ancak yüzme-yürüyüş yapıyorum. Bi de bu ara boyun fıtığı ağrıları yine başladı, 10 gündür bişe yapamadık. Dün artık çıktım kendim gittim yüzmeye. Yüzme biliyorum ama yine de bu halimle tek gitmeyeyim kramp felan girer diye çekiniyodum, yok valla aldım sosisi gittim yüzdüm tek başıma, yaptım su balemi oohhh misss

Nehar kız seni öyle görmek çok isterdim :)

bende bugün çok yoruldum yarın sonunda ustalar geliyor mutfak kirilcak bir sürü isim vardı bugün ama düşüncesiz kocam tutturdu dışarı çıkalım bide dışarıda yoruldum ben bu adama hala hamile olduğumu anlayamadım yaa

bide bugün tam anlamıyla bir aserme yaşadım ilk kez böyle oldum cildiricaktim nerdeyse

ben de bugün yalvardım çıkalım diye ama ııı-ııhhh çıkmadı bizimki, evin yan tarafında kafe var, orda karakolun bekar rütbelileriyle okey oynadık artık, napayım arkadaşım yok

Ragindacim Allah anali babali büyütsun dilosumuz hosgeldin bahtin acik guzel olsun...
Asbecim hadi hayirlisi guzel haberlerini bekliyoruz.. iyi geceler herkese....
Gümus cnm bu arada hayirli olsun inss degerlerin daha da yukselir..

maşallahçok iyi kilon tebrik ederim seni.ben karnım büyümeye başladığından beri badem yağı sürüyorum ve şimdiye kadar çatlağım olmadı hiç.sen bişeyler sürmedin mi ?
surdum canim yaa hala daha surutorumda ama opdu iste:-(bi ara cokk kafaya taktum ama su ara daha azkafaya taliyoem

neharr benim iki ay once tek tuk vardi su ara bieaz daha cogaldi.

ben onu gecen sene kendim okudum ve hurmaya degil normal hergun birtane.okuyamadigim zamanlar annem okudu.eylulun basinda bitti.agustos sonu eaim ameliyat oldu.araliktada hamile oldugumu ogrendim.ama bu sure ile hamile kalanlari bende duydum.bence de denemekte fayda var.dua duadir

arkadaşlar topik topik ezip yazıyorum yeni duydum daha da denemedim ama hayıt suyu denilen şifalı su 9 sene çocuğu olmayan biri kullanınca olmuş bence deneyin ayrıca adet olamayan hormon seviyeleri düşük olanveya yüksek olanla kullnmış ilk şişede sonuç alıyolar aktardan direk olarak hayıt suyu diye isteyin kıurusu veya tohumu değil yani onların tadı içilemicek kadar kötü oluyomuş bulamayan kullnabiliri tabi ama kurusunu tohumu aynı işlevi görmüyo sanırım duyanlar duymayanlara duyursuuun... bende 2.bebiş için uğraşıyorum ilkide hemen olmadı dualarınızla...

Kızlar ALPPIN de doğum yapmış dün Tesadüfen gördüm mesajlarında, 34 haftalıktı, her şey yolundaymış neyseki

Reginda canim Rabbim saglikli güzel ömür yazsın bebegine.

Tabi. u dileğim alpin icinde gecerli.bu sene erken dogum. Modasi var.bu duydugum kaçıncı erken dogum

Eliftoş sen de mi uyanıksın...
dicem dicem unutuyorum; Eşim şu an Konyaaltı Şifa'da fizik tedavi görüyor..Orda tesadüfen öğrenmiş Ertuğrul normal doğumları orda yaptırıyomuş Valla ben yakın olması ve hastanenin bal dök yala kıvamından dolayı havalara uçtum Ertesi gün ben de eşimle gittim,mükemmeeeeeeeeeeeeeeelll, herkes muhteşem ilgili. Odalar tek kişilik, (varsakta çift kişilikti ve tek oda için 650 tl ödememiz gerekecekti) Neyse orda Dilek hanımla konuştum normal doğum+epidural=550; sezaryen=650 dedi 2 defa eminmisiniz dedim çünkü varsakta normal(550)+epidural istersek 500 daha ödeyeceksiniz toplamda 1050 olcak demişlerdi, ama konyaaltı şifa da öyle diyo kafamız karştı.

canım konyaaltı uygun.arkadaş ertugrul seminerdeyken konyaaltında bir kadın doğumcuya muayne olmuş 12 tl ödemiş.varsakla fiyat değişebilir.özel hastane sınıfları var ya.ertugrul normalleri niye orda yaptırıyor ki öğrenmek lazım.25inde gidince sorsana sezeryanda normalde olsa konyaaltında yaptırıyor mu diye

Kizlar nasilsinizzzzzzzz ben cok iyiyimmmmmm kizim dogdu...normal dogumla cumartesi pazari vaglayan gece suyumn patlamasiyla minik kelebegin dunyaya geldi 35 haftalikken dogdu 2 kilo 450 gram 42 cm...suan kuvezde 3 gun kalacak..cok aceleci bir kizim var darisi hamilelere hayirlisiyla dogum yapmalarina allah usteyen herkese nasip etsin canlarim benim..

Alpinim habibtem gozun aydın maşallah size kizcen toparlar kendini en kısa zamanda kocaman olur inşallah.annesine hemen kavuşmak istemiş minnos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…