- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
hadi hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda giderdeğer 8 den 15e cıkmış şükürler olsun katlamış adete 2 gün var bide
bekleyen isteyen herkese nasip olur inş
düşük yapmak kadar hamile kalamamak da zormuş valla
evet yaa inşallah almıştır diloşunu kucağına sağlıklagümüş inşallah katlayarak devam eder...
Kızlar tüm gün aklım ragindadaydı naptı acaba :18:
hepsi aynı tatlım bunların tırnağın varsa başını kaşı derdi dedem insanlar artık iyilik nedir unutmuşlar inşallah halledersinizsaol canim evet erken degil ama dr.yibede 2agustosa kadar dogumolmazini iatemeyiz falam dedi.ayy ya cati muayenesinden bende cok tirsiyorum.bizim bebek biraz iri kemikliymis o yuzden tam net birdogum sekli konusmadik.ilerde kaear veririz dwdi banaxa.
bu arada boya isine kalkismayacaktik ama10 gun once salonumuzun sivasi catladi ne oldu anlamadik mecbur kadik simdi alcisokulecek tekrar alco olup boya olacak.yengem ben gelecwgim diyodu sagolsin telefona yegen cikiyor annem
n isi nitince beni arasin dwdim aramadilar.2gunndur.olacak artik biseyler
Allah razı olsun canımmmmmmm inşallahhh inşallahhhhhkizlar dogum gunu kutlamasi icin hepinizw tek tek tsk edrim.telden girdigim icin alinti yapamadim toplu yaziyorum kusura bakmayin.
asbe canim utanacak bisey yok ki kuzm rahat ol sen.bu arada buyuk gune az kaldi.dularimiDaksin.
ins.raginda da saglikla dilosuna kacusmustir
sağlıkla hayırla alında kucaklarınıza o kiloları koşturmacadan vereceksiniz zatenrimel ben şuana kadar 16 kilo aldım.çok iştahlı biri değilim ve tabağıma da azcık yiyecek alan biri olmama rağmengerçi görenler hiç kilo almamışsın diyor amasanırım bir 18 yada 20 ile tamamlarım hamileliği