Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

değer 8 den 15e cıkmış şükürler olsun katlamış adete 2 gün var bide :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
bekleyen isteyen herkese nasip olur inş
düşük yapmak kadar hamile kalamamak da zormuş valla :KK14:
hadi hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider:KK34:
gümüş inşallah katlayarak devam eder...

Kızlar tüm gün aklım ragindadaydı naptı acaba :18:
evet yaa inşallah almıştır diloşunu kucağına sağlıkla:KK16:
saol canim evet erken degil ama dr.yibede 2agustosa kadar dogumolmazini iatemeyiz falam dedi.ayy ya cati muayenesinden bende cok tirsiyorum.bizim bebek biraz iri kemikliymis o yuzden tam net birdogum sekli konusmadik.ilerde kaear veririz dwdi banaxa.
bu arada boya isine kalkismayacaktik ama10 gun once salonumuzun sivasi catladi ne oldu anlamadik mecbur kadik simdi alcisokulecek tekrar alco olup boya olacak.yengem ben gelecwgim diyodu sagolsin telefona yegen cikiyor annem
n isi nitince beni arasin dwdim aramadilar.2gunndur.olacak artik biseyler
hepsi aynı tatlım bunların tırnağın varsa başını kaşı derdi dedem insanlar artık iyilik nedir unutmuşlar inşallah halledersiniz:KK16:
kizlar dogum gunu kutlamasi icin hepinizw tek tek tsk edrim.telden girdigim icin alinti yapamadim toplu yaziyorum kusura bakmayin.
asbe canim utanacak bisey yok ki kuzm rahat ol sen.bu arada buyuk gune az kaldi.dularimiDaksin.

ins.raginda da saglikla dilosuna kacusmustir
Allah razı olsun canımmmmmmm inşallahhh inşallahhhhh:KK16:
rimel ben şuana kadar 16 kilo aldım.çok iştahlı biri değilim ve tabağıma da azcık yiyecek alan biri olmama rağmen:KK37:gerçi görenler hiç kilo almamışsın diyor ama:KK53:sanırım bir 18 yada 20 ile tamamlarım hamileliği:KK1:
sağlıkla hayırla alında kucaklarınıza o kiloları koşturmacadan vereceksiniz zaten:KK34:

s.a. arkadaşlar son torba yasada memurlara doğum izni 6 ay oldumu?önceden 32 haftalıkken doğum iznine ayrılıyoduk.bukez kaç haftalıkken olacak?yoksa uzatılan süre doğumdan sonrasınamı aktarılıyor?bilgisi olan paylaşabilirmi?.....

Merhaba tatlı sevimli ve bi okadarda güzel hamişler ve hamile kalmak ısteyenler :-) benim ilk deneyimimde masallah hedefi 90 dan vurduk hemen hamile kaldım suan hamişim karnım kocaman 9. Ayimin sonuna dogru geliyorum çünku 5 ağustos 2013 de prensesim yani DENİZİM hayirlisiyla bnimde babiskosununda yanina gelicek :-) esimle daha cok genciz ve bu ilk bebişimiz ben daha 19 yasındayım eşimde 22 yasinda :-) ve kelebegimiz icerde gece yattgmz zaman mesaiye basliyo resmen cirpiniyo icerde cirpinmamiz bittikten sonra hickirigmz basliyo hickirinca icerde pit pit ufak ufak tekmeler geliyo babamizda cok heyecanli gece uykuya daldigim zaman karnimda bisey hissediyorum bij bakiyorum oguzhanin yani esimin eli ben gece uyuynca onlar baba kiz muhabbet ediyolar smdi gece keyfndn uyumuyo babiskomuz ama bebisimz dogdugunda uyumk icin can aticak :-) Eda+Oğuzhan= Deniz < 3 :):nazar::KK49::KK19:

s.a. arkadaşlar son torba yasada memurlara doğum izni 6 ay oldumu?önceden 32 haftalıkken doğum iznine ayrılıyoduk.bukez kaç haftalıkken olacak?yoksa uzatılan süre doğumdan sonrasınamı aktarılıyor?bilgisi olan paylaşabilirmi?.....

bu konu kesinleştimi bilmiyorum ama doğum öncesini etkilemiyor sonrasında izin oluyor doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 4 ay yani....

22 temmuz da oglusumu kucagima alicam allahin izniyle. Cok heyecanliyim korkuyorum da biraz. Dua edin bana daaa

22 temmuz da oglusumu kucagima alicam allahin izniyle. Cok heyecanliyim korkuyorum da biraz. Dua edin bana daaa

allah kavuştursun oğluşuna ilk doğumunsa ne yaşayacağını bilmediğinden korkun olması çok normal ama aklına kötü bir şey getirme hep aklına oğluşun gelsin onu kucaklayacağın mıncıklayacağın zamanlar gelsin.

Asbeeeeeee ne zaman test yapcannn :KK52::KK52:
Hic bilmiyorum kiiiiii bir p.tesi diyorum bi bekle diyorum beynim ikiye bolundu:KK1::KK1:
Maalesef yasanin son halinde dogum iznine eklenecek sure 1 hafta olarak belirlenmişti 6aylik dogum izni hayalimiz suya dustu:KK50:

Fatmam aksam ki iftariniz nasil gecti? Bizd3 bu aksam gorumceye davetliyiz bakalim bize neler yapcek:KK1: az once komsunun biri kek yapti nasil koktu var ya ama kalkip yapmaya hic halim yok yaa:KK50:

kızlarr doğum yaptım hamdolsunn
bebeğim yanımda
Allahım hepinize yaşatsın bu duygularıinş.
normal doğum oldu
3340 gr 51 cm
dualarınız için Allah razı olsun
canlarım kızımla öğüyoruz hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bebeğim yanımda
normal doğum oldu
3340 gr 51 cm

tülayıııııııııııımmmm pırtlattınmı kızı sonundaaaaa :KK52::KK52::KK52: ayyyy gün içinde sürekli sana baktım. Çoookkk şükür darısı başımıza. Allah analı babalı büyütsün çok öp yerimize tamam mı :KK16::KK16::KK16:

bebeğim yanımda
normal doğum oldu
3340 gr 51 cm

ragindaaaaaa canım çok sevindim birde normal olmuş maaşşallah size Allahım analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda hikayeni bekliyoruz bol bol sağlık süt dilerim :):)

bebeğim yanımda
normal doğum oldu
3340 gr 51 cm

Canımm maasallah subhanallah hersey yolunda olmasina cok sevindim canim aklimiz sendeydi:KK52:kizimizda iriymis maasallahh:nazar: Rabbim anali babali buyutsun canimmm dogum hikayesi istiyoruzzz:KK52::KK52:

Son düzenleme:
bebeğim yanımda
normal doğum oldu
3340 gr 51 cm

Oyyy maşallah canım gozun aydın Rabbim hiç ayirmasin sizi op yerimize dilosu :nazar:

bebeğim yanımda
normal doğum oldu
3340 gr 51 cm
allah analı babalı büyütsün darısı benim gibi hamişlere inş :nazar:

selam kızlar nasılsınız bakalım hamişler keyifler yerindemi hamiş olmayanlarda en kısa zamnda bu mutluğu yasar inş biz kızçemle iiyiz drumuz iri bebek dedi 38. haftada sezeryan dedi aklım karışık hayırlısıyla sağ salim kavuşalım bebelerimize:KK16:

bebeğim yanımda
normal doğum oldu
3340 gr 51 cm

Gözünüz aydın canım.o kadar stres yaptın ama küçük hanım geleceği zamanı biliyormuş.normal olmasına da çok sevindim. sen sıranı bize bıraktın artık:18:minik kızının bol bol uykusu seninde bol bol sütlerin olsun inşallah:nazar:

bebeğim yanımda
normal doğum oldu
3340 gr 51 cm

canım çok sevindim ayırlısıyla sağlıkla gelmiş dilara anım.mevlam sağlıklı ve ayırlı uzun ömürler versin inş.

elfida bende toplamda 11,5 kg aldım şuana kadar ama bu göbek kısmımda çatlağım oldu biraz yaaa:KK31::KK31:

bebeğim yanımda
normal doğum oldu
3340 gr 51 cm

gözün aydın raginda aklımız hep sendeydi doğum çok zorlamadı heralde .....güle güle büyüt kızçeni ....e tabi müsait bir zamanda foto bekliyoruz bizde merak ediyoruz bebişi

bugün adet günüm ve testim bnce herşey normal ilerliyo :KK49:
darısı tüm isteyenlere tez zamanda sağlıkla inşallah :KK16: $Resim 183.jpg

X