aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah bizde bu ay alırız güzel haberleri canımmmmmTülaaaaaaaaaayyy doğuruyon mu kızzzzz Ayyyy ben biliyodum cuma günü geleceğini. Sen de cuma cuma diyip duruyodun hadi hayırlısıyla pırtlat bakalımmmmmmDiloylom da asbe ve aybikoş teyzesiyle aynı gün doğcak demeeeekkk
Aybikoşummmm ve Asbeemmmm minareden atlarım doğum gününüzü kutlarımmmmmmmCanlaaarımmmm ben yeni yaşıma girdiğim ay hamile kaldım ve burda Rimel'e söyledim o da yaşına girdiği ay hamiş kaldııı hadi bakalım yeni yaşınız size de bebekooo getirsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn amiiiiiiinnnnnnnnnnn
asbem ve aybikem doğum gununuz kutlu mutlu olsun .. Rabbim en büyük hediyenizi göndermiş olsun inşallah..
neharcım duan kabul olsun, evet banada demiştin inşallah aybike ve asbe de bu ay dogum gunlerınde bebıslerıyledir :)
günü yaklaşmış olan arkadaşlarım, savascım, elfidam, Allahım sizede zamanında sağlıklı kolay dogular versin..
rmzeynep canım, oğluş sıkıştırıo mu seni bacım, ağrıların gecer ve zamanında dogum olur inşallah..
misscim, oğluşun pek tatlı inşallah 1 asır yaşar sağlıkla huzurla mutlulukla.. torun torunu gormekte nasip olur inşallah..
feryalcim , oguzhan pek hoş isim ismiyle yaşasın oğluşun ve boyacıların inşallah işini çabuk ve temiz yapar ..
bizde cmtsi ev bakıcas, dün birini görcektik uygun değilmiş, bayramdan önce hallolsun istiyorum, kaç aydır bununla yatıp bununla kalkıyoruz.. bi de dün oğluşu gormeye gittik , dr. amcamız pipi boyu ölçtü , komik geldi her dr. yapıo mu acaba3'lüyü atlayıp 4'lü yaptırdık , inşallah sonucumuzda güzel gelir.. son olarak ferrosanol e başladık bugun, faydalı ama , hem iştah hemde kabız yapan bi ilaç, Allah yardımcımız olsun, zaten kolay kilo alıyorum.. 4. ay bitcek 3 kilo almışım :18::18::18:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah bizde bu ay alırız güzel haberleri canımmmmm
amin canım benim aminnnnnnnnn 4ayda 3kilo iyi almışsın canım benim çok mu ki
asbem ve aybikem doğum gununuz kutlu mutlu olsun .. Rabbim en büyük hediyenizi göndermiş olsun inşallah..
neharcım duan kabul olsun, evet banada demiştin inşallah aybike ve asbe de bu ay dogum gunlerınde bebıslerıyledir :)
günü yaklaşmış olan arkadaşlarım, savascım, elfidam, Allahım sizede zamanında sağlıklı kolay dogular versin..
rmzeynep canım, oğluş sıkıştırıo mu seni bacım, ağrıların gecer ve zamanında dogum olur inşallah..
misscim, oğluşun pek tatlı inşallah 1 asır yaşar sağlıkla huzurla mutlulukla.. torun torunu gormekte nasip olur inşallah..
feryalcim , oguzhan pek hoş isim ismiyle yaşasın oğluşun ve boyacıların inşallah işini çabuk ve temiz yapar ..
bizde cmtsi ev bakıcas, dün birini görcektik uygun değilmiş, bayramdan önce hallolsun istiyorum, kaç aydır bununla yatıp bununla kalkıyoruz.. bi de dün oğluşu gormeye gittik , dr. amcamız pipi boyu ölçtü , komik geldi her dr. yapıo mu acaba3'lüyü atlayıp 4'lü yaptırdık , inşallah sonucumuzda güzel gelir.. son olarak ferrosanol e başladık bugun, faydalı ama , hem iştah hemde kabız yapan bi ilaç, Allah yardımcımız olsun, zaten kolay kilo alıyorum.. 4. ay bitcek 3 kilo almışım :18::18::18:
canım 13-14 kilo da çok değil bence zaten 10kilosu doğumda gidecek 3-4kiloyu da sen hava da karada verirsin ben hiç korkmuyorum açıkçası bizim şirkette çalışan bir hatun 37 kilo almış ama şimdi 65 kilo daha da veriyor ki daha bebek 2-3aylık bişeydr. a göre çok değil normal.. ama hiç kılo almayan arkadaslarda var benım haftamda.. sankı toplamda 13-14 kılo alıcakmısım gıbı duruo
feryalim cnm dinlen demissin ama yarin boyacilar gelecek eve
dw boya ve temizlik isleri var.dr.un soyledikleri malum bakalim ne nasil olacak
Amin canım sağolasın.istediğiniz evi bir an önce bulursunuz inşallah.ben epeydir ferro sanol kullanıyorum.ilk başta farklı bir ilaç vermişti dr.kabız yaptığı için ferro sanol a geçirdi.ve ben çok memnun kaldım hiç kabız olmadım iştahımda okadar cok değil.bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir
oyy 37 kilo 3 kat.. Allahım sen esirge.. bazıları dogumda sadece bebegın kılosunu kaybedıo şişlik ödem filan 7-8 kılo 2 haftada gıtse bana kalır yıne 6 kılo.. onuda inşallah rahatça verırım hatta 10 kılo verıım garantı olsun zaten mınnak bişeyimcanım 13-14 kilo da çok değil bence zaten 10kilosu doğumda gidecek 3-4kiloyu da sen hava da karada verirsin ben hiç korkmuyorum açıkçası bizim şirkette çalışan bir hatun 37 kilo almış ama şimdi 65 kilo daha da veriyor ki daha bebek 2-3aylık bişey
oyyyy erkeğe bak yesinlerpipiyi ölçüyorlarmı kız tatlım sende ev işini halletsen baya rahatlıyacaksın taşınmada hiç kolay değil aman geciktirme inş.gönlüne göre bir ev bulursun.Kv lerin gitmesinede sevindim valla oğlunuda görünce moral olmuştur sana
ben yokum diyemi bukadar konuştunuz bacılar....
savaş geçmiş doğum günün kutlu olsun
asbelove doğum günün kutlu olsun
Aybike seninde doğum günün kutlu olsun
bebişsiz geçirdiğiniz son doğum gününüz olsun emiiiii.....
elfida çatı muayenesini bir sıkıntı yoksa 38 de yapıyorlar alttan ölçüyor dr
savaş ve feryal çok yormayın kendinizi kocalara yaptırın işleri....
rımel kiloları takma cnm ya gidiyor nasılsa bebiş sağlıklı olsunda sen yinede abartma tatlı ve hamurişi konusunda canının istediği herşeyi ye ama az miktar...
Zeynep dikkat et ağrı olması çok normal bebiş sürekli gelişiyor ve göbüş taşıyamıyor.
bende sabahtan beri temizlik yapıyorum dilim damağım kurudu vallahi neyseki yemek derdi yok akşama sendikanın yemeği varmış oraya gideceğiz
şimdi gideyim kızı küvetten çıkarayım bir saati geçti suda sıpa yakında solungaçları çıkacak...
bende hala köye gıdemedım malesef trafık cezası yemişizzzzz ne zaman motrlu taşıt wergısı ödenecek olsa bize illa ceza gelır ıkısı bır daha agır olsun dıe anlamdım gıttı !!
erken ödenırse ındırım oluyormus eşim wergiye gitti bakcaz artık yapma hız dıyorum ama dınleyen kım
bende hala köye gıdemedım malesef trafık cezası yemişizzzzz ne zaman motrlu taşıt wergısı ödenecek olsa bize illa ceza gelır ıkısı bır daha agır olsun dıe anlamdım gıttı !!
erken ödenırse ındırım oluyormus eşim wergiye gitti bakcaz artık yapma hız dıyorum ama dınleyen kım
ben yokum diyemi bukadar konuştunuz bacılar....
savaş geçmiş doğum günün kutlu olsun
asbelove doğum günün kutlu olsun
Aybike seninde doğum günün kutlu olsun
bebişsiz geçirdiğiniz son doğum gününüz olsun emiiiii.....
elfida çatı muayenesini bir sıkıntı yoksa 38 de yapıyorlar alttan ölçüyor dr
savaş ve feryal çok yormayın kendinizi kocalara yaptırın işleri....
rımel kiloları takma cnm ya gidiyor nasılsa bebiş sağlıklı olsunda sen yinede abartma tatlı ve hamurişi konusunda canının istediği herşeyi ye ama az miktar...
Zeynep dikkat et ağrı olması çok normal bebiş sürekli gelişiyor ve göbüş taşıyamıyor.
bende sabahtan beri temizlik yapıyorum dilim damağım kurudu vallahi neyseki yemek derdi yok akşama sendikanın yemeği varmış oraya gideceğiz
şimdi gideyim kızı küvetten çıkarayım bir saati geçti suda sıpa yakında solungaçları çıkacak...
saol canim evet erken degil ama dr.yibede 2agustosa kadar dogumolmazini iatemeyiz falam dedi.ayy ya cati muayenesinden bende cok tirsiyorum.bizim bebek biraz iri kemikliymis o yuzden tam net birdogum sekli konusmadik.ilerde kaear veririz dwdi banaxa.aybikecim seninde doğum günün kutlu olsun.nice senelere
tatlım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun36. haftadan sonra doğan bebekler erken doğum olmuyormuş ama yinede gününe yakın doğsalar çok daha iyi olur ben şu çatı muaynesini merak ediyorum.her dr.yapmıyormuş.banada yapıcam falan demedi ama ay sonu gel doğumun nasıl olacağını netleştiririz dedi.nst ye mi gireceğim acaba yoksa çatı muay.olacak merak ediyorum.:44:
dr. a göre çok değil normal.. ama hiç kılo almayan arkadaslarda var benım haftamda.. sankı toplamda 13-14 kılo alıcakmısım gıbı duruo