Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

ayyy canım çok sevindim tekrardan nice senelere inşallah doğum günleriniz mübarek günlere denk geldi inşallah hediyeleriniz en güzelinden olur

aybikoş canım doğum günün kutlu olsun bebiş getirsin sana bu yaşın çok mutlu bir yaş olsun.Bir kişi dahamı vardı bugun ya ben hatları karıştırdım ayın 10 unda asbeyi kutladım bide :KK1:

zeynepcım cnm sagolll ıns kavusacagz hedıyelerımıze :))

feryalım cnm tesekkür ederm bebegımz gelsınn dogum gunu hedıyelrmzı alırız yakındaa

dikkat et savaşcım.yat dinlen bol bol.iş falan yapma.küçük beyimiz gününü tamamlasın sonra gelsin.bu arada ilk defa mı nst ye girdin?
ewet canim ilk defa girdim.alttan falan zannediyodum ben lorkulacak biaey yokmus.zeynep dediyse artik nuyudu amayinede 2-3hafta daha gelmeson yaa
aybikoş canım doğum günün kutlu olsun bebiş getirsin sana bu yaşın çok mutlu bir yaş olsun.Bir kişi dahamı vardı bugun ya ben hatları karıştırdım ayın 10 unda asbeyi kutladım bide :KK1:

kuzum ayin 10 u benm dogum gunumdu

aybike mice mutlu ve bwbisli yollara ins.giresin

ben senin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim inşallah seninde en kısa zamanda bulantıların ve ağrıların olur :KK70::KK70::KK70: şaka bir yana pazartesiydi değilmi bat inşallahhh gelmez o bat
aminnnnnnnnnn:KK16::KK16: p.tesi evet canımcım son 2gün bugünü saymazsak:KK52::KK52:
evet tatlım bnmde dogum gunumdu tesekkür ederım tatlım...bi tek sen hatırladın :)))
ragında cnm hayırla saglıkla güzel bir dogum olmustur inşşş....merak edıyoruz senıı mınıgımz dılara yı...
ağlarım şimdi bak:KK14:
şaka bir yana tekrar nice senelere kuzummmm seneye bebişinle kutla inşallahhhhhhhh
seviyom kız seni ben fena mı ilk kutlayan sen oldun:KK52::KK52:

hayırlısı olsun canım iki isimde güzel bence anlamlarıda güzel maşallah.Bizim kolay oldu canım ya illa sonu han lı olacaktı çıkardık bir liste ben en çok oğuzhan ı beğendim eşimde beğendi inşallah oğuzhan olucak birde kayınbabamın ismide eklenicek sıpama :KK1::KK1: kaçış olmadığı için pek olay çıkarmadım bende yaşlı insan hiç erkek torunuda yok sevinsin bari napalım :KK1:

benim annemde bizlere hamileyken erkek olursa oğuzhan koyarım diye düşünürmüş ben söyleyince oda çok sevindi beğendiği isim diye

:):) ne güzel çabucak olmuş oğuzhan ismi de çok güzel bence bizim ailede 2 tane var :):) ikinci isim zaten çok kullanılmıyor kayınpederin gururlansın azıcık :) annende beğeniyorsa iki aileninde isteği olmuş olucak

ewet canim ilk defa girdim.alttan falan zannediyodum ben lorkulacak biaey yokmus.zeynep dediyse artik nuyudu amayinede 2-3hafta daha gelmeson yaa

tesekkür edrım cnm inşşş o gunlerı de görucez

feryalim cnm dinlen demissin ama yarin boyacilar gelecek eve
dw boya ve temizlik isleri var.dr.un soyledikleri malum bakalim ne nasil olacak

biz kutlamadık mı kuzum senin doğum gününü bak onu bile hatırlamıyorum canım nolur kusurumuza bakma:KK16:

aminnnnnnnnnn:KK16::KK16: p.tesi evet canımcım son 2gün bugünü saymazsak:KK52::KK52:

ağlarım şimdi bak:KK14:
şaka bir yana tekrar nice senelere kuzummmm seneye bebişinle kutla inşallahhhhhhhh

seviyom kız seni ben fena mı ilk kutlayan sen oldun:KK52::KK52:

ağlama cnmm ınss sekerımm ınss bu dogum gunumuz bıze bebıslerımızı getirir..insallahh

ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMM
ne olursunnnnnnnnnnnnnnnnn bızım kızlara bebişşşş werrrrrrrrrr daaaaa ne olur ALLAHIMMMM
senın mülkünden hiç bişi eksilmez ama bız cokkk muutlu oluruzzz
SEN dıyorsun kı ısteyın wereyımmmmmm
bizde istiyoruzz canımm ALLLAHIMMMMMMMMMMMM ne olursunnnnn
doğum gunu olanlarrr kutlanmayanlar gunu gelmeyenlerrr hepinizin gunu kutlu mutlu olsunnnnnnnnnnnn
ragındaaa kızçesıne kawusuoooo hadı ınşALLAH dualrımız onunla...:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben yıne köye gıdıyrummm ben gelene kadar doğuracaklar dogursun gnu gelenlerde takwımını hazırlasınn ben anlamammmmm ona göree
yakarım uleynnnn buralarıııııııııııııııııııııııııı :KK9::KK9:

canımm geçmiş doğum gününü kutlarım nice sağlıklı mutlu yaşlarınız olsun inşallah.

Off boya işinizmi var sen yinede dikkat et canım ya boyacıyada özellikle belirt dağıtmasın ortalığı Allah yardımcın olsun ama sakın kendini kaptırma biranda bitsin falan diye.

Bizim evde tadilata giriyor p.tesi çok ağırlaşmadan yapayım dedim çünkü yardım edicek kimsede yok bayrama kadar işlerimiz biter inşallah.

ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMM
ne olursunnnnnnnnnnnnnnnnn bızım kızlara bebişşşş werrrrrrrrrr daaaaa ne olur ALLAHIMMMM
senın mülkünden hiç bişi eksilmez ama bız cokkk muutlu oluruzzz
SEN dıyorsun kı ısteyın wereyımmmmmm
bizde istiyoruzz canımm ALLLAHIMMMMMMMMMMMM ne olursunnnnn
doğum gunu olanlarrr kutlanmayanlar gunu gelmeyenlerrr hepinizin gunu kutlu mutlu olsunnnnnnnnnnnn
ragındaaa kızçesıne kawusuoooo hadı ınşALLAH dualrımız onunla...:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben yıne köye gıdıyrummm ben gelene kadar doğuracaklar dogursun gnu gelenlerde takwımını hazırlasınn ben anlamammmmm ona göree
yakarım uleynnnn buralarıııııııııııııııııııııııııı :KK9::KK9:

aminnnnnnnnn hadi inşallahhh canım sen gelene kadar hepimiz hamiş oluruz inşallahhh:KK52::KK52::KK52:

Tülaaaaaaaaaayyy doğuruyon mu kızzzzz Ayyyy ben biliyodum cuma günü geleceğini. Sen de cuma cuma diyip duruyodun hadi hayırlısıyla pırtlat bakalımmmmmm :KK52::KK52: Diloylom da asbe ve aybikoş teyzesiyle aynı gün doğcak demeeeekkk :KK16::KK16:

Aybikoşummmm ve Asbeemmmm minareden atlarım doğum gününüzü kutlarımmmmmmm :KK52::KK52: :KK16::KK16: Canlaaarımmmm ben yeni yaşıma girdiğim ay hamile kaldım ve burda Rimel'e söyledim o da yaşına girdiği ay hamiş kaldııı hadi bakalım yeni yaşınız size de bebekooo getirsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn amiiiiiiinnnnnnnnnnn :KK16::KK16::KK16:

evet tatlım bnmde dogum gunumdu tesekkür ederım tatlım...bi tek sen hatırladın :)))
aybikecim seninde doğum günün kutlu olsun.nice senelere:KK71:

tatlım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun:KK17:36. haftadan sonra doğan bebekler erken doğum olmuyormuş ama yinede gününe yakın doğsalar çok daha iyi olur:emir_bebek:ben şu çatı muaynesini merak ediyorum.her dr.yapmıyormuş.banada yapıcam falan demedi ama ay sonu gel doğumun nasıl olacağını netleştiririz dedi.nst ye mi gireceğim acaba yoksa çatı muay.olacak merak ediyorum.:44:

Tülaaaaaaaaaayyy doğuruyon mu kızzzzz Ayyyy ben biliyodum cuma günü geleceğini. Sen de cuma cuma diyip duruyodun hadi hayırlısıyla pırtlat bakalımmmmmm :KK52::KK52: Diloylom da asbe ve aybikoş teyzesiyle aynı gün doğcak demeeeekkk :KK16::KK16:

Aybikoşummmm ve Asbeemmmm minareden atlarım doğum gününüzü kutlarımmmmmmm :KK52::KK52: :KK16::KK16: Canlaaarımmmm ben yeni yaşıma girdiğim ay hamile kaldım ve burda Rimel'e söyledim o da yaşına girdiği ay hamiş kaldııı hadi bakalım yeni yaşınız size de bebekooo getirsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn amiiiiiiinnnnnnnnnnn :KK16::KK16::KK16:

sagol bıtanecımm ...ınsss hadı bakalımm dogum gunumuz ugur getrsın bızde hamış kalalımm...insallahhhhhhh..Rabbim bu mübarek gunlerde sahlıklı sıhhatlı,eli yüzü düzgün çocuklar versınn... aminnnn

aybikecim seninde doğum günün kutlu olsun.nice senelere:KK71:

tatlım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun:KK17:36. haftadan sonra doğan bebekler erken doğum olmuyormuş ama yinede gününe yakın doğsalar çok daha iyi olur:emir_bebek:ben şu çatı muaynesini merak ediyorum.her dr.yapmıyormuş.banada yapıcam falan demedi ama ay sonu gel doğumun nasıl olacağını netleştiririz dedi.nst ye mi gireceğim acaba yoksa çatı muay.olacak merak ediyorum.:44:
sagol cnmmm tesekkür ederımmm...hepinizi sevıyorum...

keşke daha önce halletseydiniz boya işini canım ya.bizde haziran sonu boya yaptırdık.temizlik yaparken bende çok yormadım kendimi ama yardım ettim birazcık.birazcık diyorum bak :)ertesi sabah yataktan zor kalktım ağrımayan yerim yoktu.temizliği kendi başına yapmaya kalkma sakın zaten son haftalardasın aman dikkat et

merak ettım ragındayıı yaaaa ..haberlerını beklıyoruz..

neharımm evet dilaramızda bızımle aynı gün doğmuş olacak bahtı güzel olsunn ınşşşş

X