asbeeeeee canımmın içiiiiiii doğum günün kutlu olsun seneye bebişle olsun inşallahhhhhh
hayırlı cumalar canlarım inşallah bugün çok güzel haberler alırızzzz
ay canım çok sağol onuda deneyeyeim hem midemede iyi gelir sanırım onun dışında sende oldumu rahimde kramplar ?
canım çoğu okuduğum doğumlarda kendilerini yorunca insanlar ozaman geliyor bebiş uzunca bir yürüyüş yapsan şöyle kösülene dek bir kaç kere belki faydası oluryada merdiven inip çıksan biraz :S telefonlar susmaz biz bile kırk kere soruyoruz seni telaşlandırıyorsak affola biz teyze olmak istiyoruz oyuzden acelemiz:) sen kafana takma sakın değiştiremiyeceğimiz bir şeyde doğum tarihi canım Allah yazmış onun kaderini
kızlar nişan geldi dua edin bana
canim bnm rahim degilde bacak ce ayak krramplarim olurdu sadwcw.su bir haftadir agri firmedik yerim yok ama rahim kasik karim ayak vebacaklarda celilme.cok afedersin alt tarafim kopacak sanki agri girince.
dr.a gittim gecen gun agrilarin dogum belirtisi dwdi.nst ye soktu samci cikmadik ama yinede erlem dogum olanilirdiye tedirgin.agir is yapmal yok uzanmak abanmak yok.temiLik yapip kendimi yormal yok gidermisim yoksa erkenden doguma
canim bnm rahim degilde bacak ce ayak krramplarim olurdu sadwcw.su bir haftadir agri firmedik yerim yok ama rahim kasik karim ayak vebacaklarda celilme.cok afedersin alt tarafim kopacak sanki agri girince.
dr.a gittim gecen gun agrilarin dogum belirtisi dwdi.nst ye soktu samci cikmadik ama yinede erlem dogum olanilirdiye tedirgin.agir is yapmal yok uzanmak abanmak yok.temiLik yapip kendimi yormal yok gidermisim yoksa erkenden doguma
Doğum günün kulu olsun asbelove.Sevdiklerinle beraber nice senelere
asbe nice mutlu yillara kuzum.ins.seneye meleginle berber kitlayacaksin dogum gununu
arkadaslar telden giriyorum pcmiz nozuk hqrfler yanlis oliyor
kızlarr merhabaa nasılsnz asbecimmm dogum günün kutlu olsun....
canım bu mübarek günde dularımız seninle inşallah bir avazda alırsın kucağına inşallahhhhh
bende erken doğum riskinden korktum oyuzden sordum sanırım idrar yollarımı üşüttüm bekliyim bakalım birkaç gün olmadı erken giderim doktoruma sende 34 ü geçmişsin çok şükür 34den sonra akciğerleri geliştiği için bir sorun olmuyormuş tabi yinede erken olmasında için rahat etsin diye söyledim :):) bende şu 34 e gelsem inşallahhhhh :):)
asbeloveee doğum günün kutlu olsunnn bu güzel yıla bebekle girmiş olasın inşallahhhh buarada bugün aybike senindemi dsoğum günündü ? öyleyse seninde doğum günün kutlu olsun bu ramazan ve cumanın hikmetine müjdeler veresiniz inşallahhh
savaşçım zeynepçim ikinizede çok geçmiş olsun ağrınız sızınız olmasın inşallah dikkat edin kendinize bol bol dinlenin
çok sağol canım evde sürekli uzanıyorum zaten benimde başladı demekki vücud doğuma hazırlanmaya :) son aylar gerçekten zormuş annelerimiz cennetlik ::)
evet canım Allah razı olsun analarımızdan hiç kolay değilmiş.Bizde alnımızın akıyla hamileliğimizi tamamlayıp anne olacağız inşallah.Sen isim düşünmüşmüy dün canım yakışıklıya
çok sağol canım evde sürekli uzanıyorum zaten benimde başladı demekki vücud doğuma hazırlanmaya :) son aylar gerçekten zormuş annelerimiz cennetlik ::)
canım bu mübarek günde dularımız seninle inşallah bir avazda alırsın kucağına inşallahhhhh
bende erken doğum riskinden korktum oyuzden sordum sanırım idrar yollarımı üşüttüm bekliyim bakalım birkaç gün olmadı erken giderim doktoruma sende 34 ü geçmişsin çok şükür 34den sonra akciğerleri geliştiği için bir sorun olmuyormuş tabi yinede erken olmasında için rahat etsin diye söyledim :):) bende şu 34 e gelsem inşallahhhhh :):)
asbeloveee doğum günün kutlu olsunnn bu güzel yıla bebekle girmiş olasın inşallahhhh buarada bugün aybike senindemi dsoğum günündü ? öyleyse seninde doğum günün kutlu olsun bu ramazan ve cumanın hikmetine müjdeler veresiniz inşallahhh
dinlen dinlen annesii yorma kendini inşallah geçer ağrıların bir an önce senin ve tüm hamişlerimizin inşallahh
evet tatlım bnmde dogum gunumdu tesekkür ederım tatlım...bi tek sen hatırladın :)))
ragında cnm hayırla saglıkla güzel bir dogum olmustur inşşş....merak edıyoruz senıı mınıgımz dılara yı...
inşallah cnm inşallah valla başta tuna diyorduk biz şimdi ayaz olucak sanırım eşimin çok genç yaşta kaybettiği amcasınında ismi rizvan yani ayaz rizvan olucak herhalde :) çok zor isim bulmak gerçekten siz bulabildinizmi
evet tatlım bnmde dogum gunumdu tesekkür ederım tatlım...bi tek sen hatırladın :)))
ragında cnm hayırla saglıkla güzel bir dogum olmustur inşşş....merak edıyoruz senıı mınıgımz dılara yı...