- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
Benim dr.un tecrubesiini çok iyi bilmiyorum.bakalım haftaya cuma gitcez tecrubeliyse soyler ozaman :))
iyiyim asbeciğim sıkı bir ev temizliğine giriştim anla artık iyimiyim değilmiyim
benim dr.um 11+5te bilmişti cinsiyetini ama adam 65 yaşında tecrübesi çok yinede bana ailenize söylemek için bir dahaki kontrolu bekleyin dedi.Bizde öyle yaptık :))
İnşAllahhhhhhh bir daha bebişim olur da yine ona giderim:))
selamlar nasılsınız, iyi aksamlar
Kızlar lc.Waikikide kot pantolonlar var hamile pantolonu 49 tl idi yanlış hatırlamıyorsam çok rahat onlardan edinin mutlaka.
Kızlar lc.Waikikide kot pantolonlar var hamile pantolonu 49 tl idi yanlış hatırlamıyorsam çok rahat onlardan edinin mutlaka.
bende istiyorum yaaaaaaaaaaaaa
hoş geldin umudummmm biz iyiyiz sen nasılsın
eşin naptı aldı mı randevuyu canımcım
selamlar nasılsınız, iyi aksamlar
Iyi akşamlar,hoşgeldin:)iyiz çok şükür sen nasılsın?
Helal olsun o Dr.a bu durumda senin 4-5haftan kalmış şekerim bakalım kız mı olcak erkek miii
Inşallah canım.Allah herkeslere nasip etsin inşallah.bunu her kildigim namazin ardindan canı gönülden dua ediyorum.
hsb balım saolasın..
valla dün ben biraz senin yazdıklarınla beraber, daha iyi mi düsünsek dedğim için mi ne almamış randevuyu..
tabi bizim için Ankara olması bazı yönlerden daha iyi olabiliyo..
smdi bska iki seçenek daha var, onları da arastırıyoruz simdilik ..
biri, Gazi Üniversitesi Tüp Bebek bölümündeki Prof. Dr. Ahmet Erdem... bunun hakkında kk da ki yorumlara bakdım deminden beri..
biri de, Zekai tarık Buğra ' daki, Dc. Dr Mustafa Uğur .. hakkında yazılanları inceledim..
sanki Ahmet Erdem' i daha çok rağbet var gibi.. yakın tanıdığım bi arkadasım da bu aksam telde konusurken o da Ahmet-Mehmet Erdem ikiz kardeslermis bunlar..Ahmet Erdemi'i çok övdü o da ..,
işte bi ön görüsme her ikisine de yapabiliriz diye düsünüyoruz..
ama Ahmet Erdem'e aklım yattı baya bi, bakalım Allah'tan hayırlısı
ama çok düsündüğüm için sanırım, önceki gece rüyamda bana Zekai Tarık Buğra hastanesini dediler .. bu da bi isaret olur mu bilmem
canım benim içime gene kız diye doğuyor ama Rabbimden sağlklı ve hayırlısı
Sağolasın canımmmmmm Allah razı olsun inşallah hepimiz yaşayacağız bu duyguyu hep beraber bu sene güzel gelecek bize Rabbimin izniyle
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin canım bence ikisini de bir görün hislerine göre devam et canım çünkü Dr.a ısınmak başka bişey çünkü çok önemli
gazi üniversitesi iyi diye bende duymuştum ama seni etkilemek istemem çünkü Dr.ları hiç bilmiyorum
hadi hayırlısı inşallah bu atacağınız adım son olur bebiş haberleriyle inler topiğimiz halaylar halaylar çekerizzzzzzz
iyi diyelim, iyi olalım hesabı iste..
girdik bi telaşın içine, bakalım hayırlısı..
hele bi yaşlanmadan çocuk edelim dedik..
senin nasıl gidiyor bebisinle
Telasiniz hayırlı haberlerle sonuçlanır inşallah.bende iyim çok şükür bulantilarim var ama buna şükür iyi gidiyor.
Elfidacım erken değil cnm üst tarafı penye olduğu için çok rahat hissedersin kendini..
asbeciğim inşAllah çifter çifter gelsin bebişlerr.
umut hg.canım Rabbim neresi hayırlı ise oraya yönlendirsin sizi inşAllah.