ayy saol canım yaa herkesin işinde var işte abukluk özel şirket ne de olsa.napalım buna hamd olsun ekmek yiyoruz yine az çok.senide sıktım sanırsam kendi iş yoğunluğumla ama daraldıydım inanki
ahh rainbowummm geç kalmışım yetişemedim sanaaaa
geçmişolsun elifimm..dikkat et kendine..ama geçmezse doktora git cnmm..zaten hamişsin zor atlatırsın..belki sana verebileceği ilaç vardırr
Elfida nasılsın cnm.
topiğin bebişlerinin cinsiyetlerini bekliyoruz heyecanlaayokmu haberler..
Yehandan gelir haber bugün yarın..
Buna şükür iyim.bulantilar mahvediyor benide.hiç istahim yok.zorla yemeğe çalışıyorum.bebisimde ne alemde çok merak ediyorum.haftaya gitcez dr.aa sabırsızlıkla bekliyorum.senin nasıl gidiyor savaşcim?
Asbelove evet okullar tatil olunca herkes kaçmış :))
Canım öyle şey olur muuu biz birbirimize destek olmak için burdayız tabi ki paylaşıp rahatlayacağızzz
Maalesef heryerde bi sıkıntı var çok şükür çalışıp ekmek yiyoruz
Sen nasılsın pardonnnn siz nasılsınız diyecektimmmmm yeğenimiz nasıl bakemmmm
Scorpim gelmişşşşş hoş gelmiş nasılsın şekercim bugün
scorpiciğim geldim cnm benimmm
Buna şükür iyim.bulantilar mahvediyor benide.hiç istahim yok.zorla yemeğe çalışıyorum.bebisimde ne alemde çok merak ediyorum.haftaya gitcez dr.aa sabırsızlıkla bekliyorum.senin nasıl gidiyor savaşcim?
Asbelove evet okullar tatil olunca herkes kaçmış :))
canım benim öyle iştah kaybım olmadı aksine açıldıbulantılarım sabah kalktığımda ve acıktığımda oluyor.
ama şu birkaç gündür karnım belim ve kasıklarım bayağı ağrıyor tedirgin etti beni ama bilemiyorum :26::26::26:
Elifciğim erkekse 12.haftadan sonra bilebilir dr.un ama kızsa 16.haftaya kadar beklenebilir..Tabi dr.un tecrübeside önemli.
asbecim bebiş iyidir inş. 2 hafta önce 2,1 cm di bakalım önümüzdeki hafta birgün gideceğiz dr.a
ben kaçıyom canlarım kusuruma bakmayın..bu kolllarım beni öldüreek..bi duş alayım geçer inşallah..iyigecelerrrrrrrrr
Ay maşallah ye kuzum yebende hep acaba bende öyle olacakmiyim diye düşünüyorum.benimde alt tarafa arada agrilar giriyor.karnım en baştan beri ağrıyor zaten alıştım artık.karnin büyüdü mu:)) bende biraz gobek vardı zaten ama sanki biraz çıktı gibi.pantolonlarimin düğmelerini aciyorum artık rahatsız ediyor.
canım benim doktorun ultrasonu iyi.ilk bebeğimde 10.haftada kız demişti.bir arkadaşımda ona gidiyor 11.haftada bebeğin cinsiyetini söyledi.
Elifciğim erkekse 12.haftadan sonra bilebilir dr.un ama kızsa 16.haftaya kadar beklenebilir..Tabi dr.un tecrübeside önemli.
görünen 2 kilo falan aldım bir hafta önceye kadar ama karnım büyüdü yaa.benimde pantolonlar pensliydi onları söktümevet benimde arada alt tarafa ağrılar giriyor normalmiş demekki aman normal olsun yeterki
geçen hafta sağlık ocağına kayıt yaptırdım.12.haftada kan testine çağırdılar kandaki değerler demir falan filan bakılcakmış değerlere göre 12.hafta btiminde demir ilacı vereceklermiş