Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

ayy saol canım yaa herkesin işinde var işte abukluk özel şirket ne de olsa.napalım buna hamd olsun ekmek yiyoruz yine az çok.senide sıktım sanırsam kendi iş yoğunluğumla ama daraldıydım inanki

Canım öyle şey olur muuu biz birbirimize destek olmak için burdayız tabi ki paylaşıp rahatlayacağızzz
Maalesef heryerde bi sıkıntı var çok şükür çalışıp ekmek yiyoruz
Sen nasılsın pardonnnn siz nasılsınız diyecektimmmmm yeğenimiz nasıl bakemmmm

ahh rainbowummm geç kalmışım yetişemedim sanaaaa

Scorpim gelmişşşşş hoş gelmiş nasılsın şekercim bugün

canım benim öyle iştah kaybım olmadı aksine açıldıbulantılarım sabah kalktığımda ve acıktığımda oluyor.

ama şu birkaç gündür karnım belim ve kasıklarım bayağı ağrıyor tedirgin etti beni ama bilemiyorum :26::26::26:

canım valla bugün hiç keyfim yok..kollarım ağrıyo neden bilmiyorum.işten eve gelirken ağlayacaktım ağrıdan..o yüzden fazla kalamıycam canlarım kusuruma bakmayın bugün

Elifciğim erkekse 12.haftadan sonra bilebilir dr.un ama kızsa 16.haftaya kadar beklenebilir..Tabi dr.un tecrübeside önemli.

asbecim bebiş iyidir inş. 2 hafta önce 2,1 cm di bakalım önümüzdeki hafta birgün gideceğiz dr.a

İnşallah güzel güzel şeyler göreceksiniz canımmm elleri ayakları oluşmuş olacak inşallahhhh ay yerim ben onuuuuuu
Valla evet kimsecikler kalmadı topicte Allahtan sizler geliyorsunuz da şenleniyor topiğimiz

ben kaçıyom canlarım kusuruma bakmayın..bu kolllarım beni öldüreek..bi duş alayım geçer inşallah..iyigecelerrrrrrrrr

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:235

nuarin: 500

kiraztepe:100

rochak: 100

8scorpions: 400

savaş5482: 80

beeebeyim: 400

rimel-84: 120

iskorpit: 209

KALAN 2300

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

Son düzenleme:

Ay maşallah ye kuzum ye bende hep acaba bende öyle olacakmiyim diye düşünüyorum.benimde alt tarafa arada agrilar giriyor.karnım en baştan beri ağrıyor zaten alıştım artık.karnin büyüdü mu:)) bende biraz gobek vardı zaten ama sanki biraz çıktı gibi.pantolonlarimin düğmelerini aciyorum artık rahatsız ediyor.

Elifciğim erkekse 12.haftadan sonra bilebilir dr.un ama kızsa 16.haftaya kadar beklenebilir..Tabi dr.un tecrübeside önemli.

canım benim doktorun ultrasonu iyi.ilk bebeğimde 10.haftada kız demişti.bir arkadaşımda ona gidiyor 11.haftada bebeğin cinsiyetini söyledi.

asbecim bebiş iyidir inş. 2 hafta önce 2,1 cm di bakalım önümüzdeki hafta birgün gideceğiz dr.a

Maaşallah suphanallah canımmm benimmm yerim ben onuuuuuu
Hadi yeni hamiş haberleri gelsin inşallahhh yeğenlerimiz kardeşsiz kalmasınnnnn

ben kaçıyom canlarım kusuruma bakmayın..bu kolllarım beni öldüreek..bi duş alayım geçer inşallah..iyigecelerrrrrrrrr

İyi geceler tatlımmmm dinlen biraz kendine gel yarın yine gel bizi bırakma

görünen 2 kilo falan aldım bir hafta önceye kadar ama karnım büyüdü yaa.benimde pantolonlar pensliydi onları söktümevet benimde arada alt tarafa ağrılar giriyor normalmiş demekki aman normal olsun yeterki

geçen hafta sağlık ocağına kayıt yaptırdım.12.haftada kan testine çağırdılar kandaki değerler demir falan filan bakılcakmış değerlere göre 12.hafta btiminde demir ilacı vereceklermiş

canım benim doktorun ultrasonu iyi.ilk bebeğimde 10.haftada kız demişti.bir arkadaşımda ona gidiyor 11.haftada bebeğin cinsiyetini söyledi.

Helal olsun o Dr.a bu durumda senin 4-5haftan kalmış şekerim bakalım kız mı olcak erkek miii

Normaldir normal takma kafana.genede gittiğin zaman söylersin dr.una.sağlık ocağına ben 8. haftada kayıt yaptirmistm.tahlillerimide verdim.martin başında çağırdılar benide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…