geçmiş olsun canım bir Dr.una danışsan belki bebişin büyüdüğü için yer açıyordur belli mi olur üzme kendini nolur
inşallah canım valla en iyisi sanırım doktoru aramak dediğin gibi
bende almak için canımmmmm hamiş olayım da bütün gün tavsiye ver banaaaa
nasılsın canım izne ayrılmıtın dimi nasıl gidiyor evde hayat?
maaşallah subhanallahhhh
o tavsiyelerden bende almak istiyorumbir kaç gündür sürekli vajinamda kramplar var aynı bıçak saplanır gibi bel ağrısıda cabası hadi bel ağrısı normal diyorlar ama kabızlık adet sancıları vajinal kramp derken korkmaya başladım birde bebiş sürekli vajinamı tekmeliyor sanki sizlerdede böyle olmuşmuydu
buna şükür diyelim :)evet bu hafta evdeyim.evin büyük temizliği bitmişti geçen ay.bende şimdi evde yatıyorum sürekli ev işlerine sürmüyorum elimihem hiç birşey yapmaya halim yok hemde yapmaya kalksam heryanım ağrıyor.onun için çok yormuyorum kendimi.biraz sıkılmaya başladım evde oturmaktan sanırım
o dediklerinin hepsini yaşadım zeynep dr.uma hangisini sorsam hepsi normaldi.benm dr.çok rahat adam.dayanamayacağın ağrıların varsa dr.una sor bence.ayakları aşağıda olduğu için orayı tekmelemesi normal banada çok oluyordu.
yat yat canımcım zaten bişey yapma çantanız falan hazır dimi bebişlerin eşyaları amaninnn minnacık minnacıktır onlar şimdibuna şükür diyelim :)evet bu hafta evdeyim.evin büyük temizliği bitmişti geçen ay.bende şimdi evde yatıyorum sürekli ev işlerine sürmüyorum elimihem hiç birşey yapmaya halim yok hemde yapmaya kalksam heryanım ağrıyor.onun için çok yormuyorum kendimi.biraz sıkılmaya başladım evde oturmaktan sanırım
o dediklerinin hepsini yaşadım zeynep dr.uma hangisini sorsam hepsi normaldi.benm dr.çok rahat adam.dayanamayacağın ağrıların varsa dr.una sor bence.ayakları aşağıda olduğu için orayı tekmelemesi normal banada çok oluyordu.
o tavsiyelerden bende almak istiyorumbir kaç gündür sürekli vajinamda kramplar var aynı bıçak saplanır gibi bel ağrısıda cabası hadi bel ağrısı normal diyorlar ama kabızlık adet sancıları vajinal kramp derken korkmaya başladım birde bebiş sürekli vajinamı tekmeliyor sanki sizlerdede böyle olmuşmuydu
teselliye ihtiyacım var
dün kan verdim sonuc 8,35 doktor cok cok yeni başlıyo dedi
çatlatma iğneminde 11. günü
acaba hamile değilimde iğnenin etkisimi bu sonuc yarın sağlık ocağında tekrar kan vercem bakalım katlıycakmı off offf bi sevinemedm
yarın bu saatlerde belli olur heralde doktoru aradım cok yeni gebelik dedi dedim iğneden dolayı pozitif olabilirmi dedim düşük bi ihtimal yarın testi tekrarla ara beni dedicanım şimdi sakin ol bakalım yarın ver kanını değerini gör ondan sonra yorum yapalım şu an çok yeni olabilir daha adete var çünkü o yüzden bu kadar düşük çıkmış olabilir tutunmasını zorlaştırmayalım üzülerek
çatlatma iğnesinin 3. günü tuttu belki dimiadetıne 4 gun warsa normal olabilir bu deger..tek yapabilecegin şey ıkı gun sabredıp testı yınelemek
bu gec döllenme de olabilir yanı adet gunu değerin 40lı bırsey olacak bu da cok düşük bi kan degeri değil
ben onu bunu bilmem adet gecmeden test yapmıycaksın bu ne stres ya ilk defa yapmıştım zaten töbe songümüş üzülme sabret birazcık keşke erkenden test yapmasaydın.önemli olan değerin artışı hızla artmaya devam ederse tamamdır.bir arkadaş 14 ile başlamıştı şimdi doğurdu bile...(bat günü değeri 14 )
kabızlık normal cnm yediğine içtiğine dikkat güne kuru kayısı ve ılık su ile başla.bebişin ayakları aşağıda ise ondandır cnm o zaman daha çok baskı ve ağrı yapar sen yinede Dr.una sor istersen
herşey hazır tatlım küçük hanımı bekliyoruz.aa pardon birtek isim bulamadık henüz :)yat yat canımcım zaten bişey yapma çantanız falan hazır dimi bebişlerin eşyaları amaninnn minnacık minnacıktır onlar şimdi
en güzelini yapmışsın.arada işleri boşvermek lazım.ipek hanımı sevindirmişsin bundan güzeli olamazslm kızlar....tam ütüye başlayacaktım ipektoşum geldi sıkıldım diye bende hadi gidelim dedim avmye önce karnını doyurduk sonra starparka benide zorla gondola bindirdi oruçluyken hiçde çekilmiyorkibirazda kipayı gezdik geldik.neyseki bugün araba evdeydi yoksa evden çıkamazdık....şimdi biraz dinlenip işlere devam.
slm kızlar....tam ütüye başlayacaktım ipektoşum geldi sıkıldım diye bende hadi gidelim dedim avmye önce karnını doyurduk sonra starparka benide zorla gondola bindirdi oruçluyken hiçde çekilmiyorkibirazda kipayı gezdik geldik.neyseki bugün araba evdeydi yoksa evden çıkamazdık....şimdi biraz dinlenip işlere devam.
asbe p.tesimi test günün cnm genelde aşılama tutmayınca erken geliyor kırmızılar sana kalmış 3-4 gün inşallah gelmesinlerde bir müjde daha alalım sakın erken test yapmasabrın sonu selamet...
onu da bulursunuz hiç merak etme canım daha 1ayın var sen şimdi iyice dinlendikten sonra zaten başlarsın araştırmalaraherşey hazır tatlım küçük hanımı bekliyoruz.aa pardon birtek isim bulamadık henüz :)
en güzelini yapmışsın.arada işleri boşvermek lazım.ipek hanımı sevindirmişsin bundan güzeli olamaz
ay bende meraklardayım yaa hayırlı haberler alırız inşallahhhragında baska doktora gıdecektı gelmedı mı hala yoksa doğum mu yaptı kı
ragindanın doğum haberi gelirmiş birde belli olmaz yani dr. ekstrem bir şey gördüyse hemen sezeryana alalım diyebilir yani ben de muayene gidince doğurmuştum
fatmacım senin doğum nasıl oldu
sezeryan cnm normal doğum bana göre olmayınca Sezercik olduk
kısmet canım ya biz ne desekte o an belli olacak galiba :)