yemezmiyim yiyorum normaldede zaten kabızdım şimdi beter oldu yürüyüş birazcık iyi geliyor.valla sizler tecrübelisiniz ilk olunca insan şaşkın ördeğe dönüyor resmen doktor kanama yoksa sorun yoktur rahmin doğuma hazırlanıyordur diyor inşallah öyledir :) bakalım 2 hafta sonra kontrol var ozamana kadar sabredicez
ragında baska doktora gıdecektı gelmedı mı hala yoksa doğum mu yaptı kı
onu da bulursunuz hiç merak etme canım daha 1ayın var sen şimdi iyice dinlendikten sonra zaten başlarsın araştırmalara
ay bende meraklardayım yaa hayırlı haberler alırız inşallahhh
ragindanın doğum haberi gelirmiş birde belli olmaz yani dr. ekstrem bir şey gördüyse hemen sezeryana alalım diyebilir yani ben de muayene gidince doğurmuştum
canim bana dr.um yulaf ezmesini onermisti kabiLik icin .bana iyi geldi.ben sute.katip yedim ama dr.um yogurtlada karistoravilirsin ya.da.un yapip corbana katabilirsin falan demisti
canlarım merak etmişsinizzz sağolun
doğurmadım onu söyleyeyim önce :)
gittik doktora güzelce baktı usgde bir sorun yok dedi.suyu kalp atışı iyi.
dedim günün doldunstyle takip edeceğiz 1 hafta daha bekleyeceğiz olmadı suni sancı oda olmadı sezercik tabi
konuştuk bilgi aldım rahatım şuan hamdolsun
yarın yine nstm var
bakalım herkes pazartesiye kadar gelecek diyor :)) arayan soran tel susmuyor doğurmadın mı diye
en geç haftaya kucağımda olur sağlıkla kızım inş.
dualarınızı esirgemeyin kızlar
hepinizi kocaman öpüyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ay canım çok sağol onuda deneyeyeim hem midemede iyi gelir sanırım onun dışında sende oldumu rahimde kramplar ?
canım çoğu okuduğum doğumlarda kendilerini yorunca insanlar ozaman geliyor bebiş uzunca bir yürüyüş yapsan şöyle kösülene dek bir kaç kere belki faydası oluryada merdiven inip çıksan biraz :S telefonlar susmaz biz bile kırk kere soruyoruz seni telaşlandırıyorsak affola biz teyze olmak istiyoruz oyuzden acelemiz:) sen kafana takma sakın değiştiremiyeceğimiz bir şeyde doğum tarihi canım Allah yazmış onun kaderini
cnm elimden geldiğince hareketliyim ama son ana gelince anlarsın sende inş. ayaklar resmen gitmiyor.
dün bugün merdiven inip çıktım.bundan sonra devam.gücüm yettiğince yürüyorum.ayaktayım sürekli.
canım ne affı olur mu öle şey.
sizin merakınız beni nasıl mutlu ediyor
öz teyzesi yok kızımın ama öz teyzesi gibi teyzeleri var bir sürü hamdolsun
öyleymiş malesefişte yürüyebildiğin kadar artık :):) başka ne hızlandırır ki acaba ? inşallah kızçen doğum anında çabucak gelir ozaman bekletmez anneciğini :):)
sevindim canım strese sokmak istemeyiz gerçekten benimde ablam var ama sizinle paylaşıyorum her sevincimi üzüntümü merakımı :):)
vallahi öyle cnm.annem ne yapıyorsun diyor kızlara yazıyorum diyorum.okuldan falan arkadaşlarımla netten yazışıyorum sanıyordur eminimkızlar aileden dahamı yakınız ne gönül bağı var bu topikte.benim aileminde haberi yok 3 tanede ablam var ama herşeyi konuşuruzda bebek mevzularından hiç konuşmayız geçen gittiğimizde annem diyorki düşünmüyormusun 2.yi içimden dedimki düşünmeye kalsaydı şimdi kucağımda olacaktı....maşşallah annem 6 tane doğurmuş (biri doğumdan sonra ölmüş)5 kardeşiz.ama bizde tık yok vallahi....
kızlar bu arada yazıcam yazıcam hep unutuyorum yehandan hiç haber yok.ulalabilen bilgisi olan var mı?
doğum yapmıştır belkide.
günlerimiz yakındı onunla da.
cnm hurma yemekte iyi onuda yapıyoruz ama bakıcaz artıkk :)
aynen annemle konuşmadıklarımı size yazıyorum burada :)
vallahi öyle cnm.annem ne yapıyorsun diyor kızlara yazıyorum diyorum.okuldan falan arkadaşlarımla netten yazışıyorum sanıyordur eminim
geçen benimde aklıma gelmişti ama yehan buralara takılmadığından haberimiz olmadı arada kendinden haber verse iyi olurdu ama bazı arkadaşlar hamile kalınca buraya takılmaz oluyorlar....herşey hamiş olana kadar sanırım.
valla fatmacım sadece yehana değil lafım ama bende ne zamandır bu konuyu düşünüyodum, pek çok kişi hamile kaldıktan sonra bıraktı gitti, doğum yapanlar haber verme gereği bile duymadı çooookk ayıp ettiler.
kızlar nişan geldi dua edin bana
nasıll yaaaaaa ..ayy ben heyecanlandımmm..hayırlı dogumlar canım sımdııdeeenn....konuya atladım ama::)Rabbım kolay dogumlar nasıp etsın ınsallaahh...buyuk tuvaletını yapıyormus gıbı ıkın yeter normal olacaksa...ılk bebegınse bılmıyorsan yanı...
valla yaa herşeyi ilk önce buraya yazıyorum annemden kocişimden çok şey biliosunuz ona görekızlar aileden dahamı yakınız ne gönül bağı var bu topikte.benim aileminde haberi yok 3 tanede ablam var ama herşeyi konuşuruzda bebek mevzularından hiç konuşmayız geçen gittiğimizde annem diyorki düşünmüyormusun 2.yi içimden dedimki düşünmeye kalsaydı şimdi kucağımda olacaktı....maşşallah annem 6 tane doğurmuş (biri doğumdan sonra ölmüş)5 kardeşiz.ama bizde tık yok vallahi....
bakın Fatma Aybike ben hamiş kalamadık ama hala burdayız heç merak etmeyin canlarrrrrr biz bize yeteriz yaptıkları onların ayıbıvalla fatmacım sadece yehana değil lafım ama bende ne zamandır bu konuyu düşünüyodum, pek çok kişi hamile kaldıktan sonra bıraktı gitti, doğum yapanlar haber verme gereği bile duymadı çooookk ayıp ettiler.