Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canım hadi inşallah biter gider bulantıların kimi hamişler 9ay çekebiliyor bu bulantıyı kişimi de hiç çekmiyor ama genelde 12.haftadan sonra biter diye biliyorum hadi hayırlısı
ooo hadi hayırlı olsun canımmmm dinlen bol bol gelince çok yorcak nasılsa minik
artık rahat rahat yürüyüşlerini de yaparsın
herkese günaydın....ayın en sevdiğim günü
herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum.....raginda da inşallah doğurmuştur sağlıcakla.....
günaydın canım hayırdır maaş günün mü yoksa
aminnnn inşallahhhhhh

hoş geldin abla geçmiş olsun sana da bakalım hakkımızda hayırlısı...

herkese merhaba epeydir girmiyorum umarım herkesler iyidir,
ben de bayramdan sonra tüp bebek yaptıracam inşallah
beni en iyi anlayacak olanlar sizlersiniz,anlayacağınızı biliyorum
hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen

canım inşallah müjdeli haberlerinle gelirsin Allah yardımcınız olsun.

canım benimmm Rabbim bu sefer yüzünüzü güldürsün inşallah bebiş haberlerini alalım hayırlsııyla

dualarımız seninle canım inş. güzel haberlerle geleceksin.dualarımız senınle

herkese günaydın....ayın en sevdiğim günü
herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum.....raginda da inşallah doğurmuştur sağlıcakla.....

kızlar doğurmadımmmmm cuma 40 hafta doluyor bakalım bekliyorz :)

ablam iyi olmana çok sevindim.sıkıntılar azalmış.hepsi geçer gider sende hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın inş.

duanda beni unutma canımmm

gününü dolduruyor miniğimizzz

cnm maşallah ıns sag saliimm dogarr dılosumuz cuma gunu dogrsa mınıkkk dogum gunumz aynı olck desene...:)))

cnm maşallah ıns sag saliimm dogarr dılosumuz cuma gunu dogrsa mınıkkk dogum gunumz aynı olck desene...:)))
nasılsın canım görüşemedik ne zamandır nasıl gidiyor
evet teyzesi herşeyim tam gelişsin öyle geleyim diyor herhalde

inş. cnmm
aybike teyzesiyle beraber kutlarız doğum günümüzü o zaman desene
evet evet annemi üzmeyeyim dio diloş
nasılsın canım ağrın sızın var mı yürüyüşlere devam dimi

iyimm tatlım sen nasılsın ...evt görüsemdkk ist dan geldıktn bı kac gun sonra babamların yanına gectık yazlıga gıtmıstık direksıyon sınavım ıcın döndük...belkı sonra yıne kacarım cünkü cok sıck orası serındı ramazan ıyı gecıyordu...
çalışmalar a baslamdk daha bu ay evde durmadık daha :SS hayırlısı bakalım artık takmıyorum herhldeee :)))
sen naptınn degısıklık varmı bat ne zamndıı inşş gelıcek bebısss..

ohhh iyi yapıyorsun valla canım en iyisi git hem serin hemde annenlerin yanında keyif yaparsın biraz
valla bizde bir değişiklik yok önümüzdeki p.tesi gelmeyesice bat bakalım inşallah güzel haber vermemi nasip eder Rabbim

ınss tatlımmm bayram oncesı guzl bır haberr olurrrr..
bnde takıp etmıyorum artık :))düşünmycm bebisi bu ayda böyle denıylmm baska seylerle ılglncmmm ...

cnm ağrı sızı çok aşırı yok sancımda yok.yürüyüş yapamıyorum pek çatı kemiklerimin ağrısından
bol bol iş güç egzersiz.bugün akşam üstü çıkarım biraz belki.
aşağı aşağı baskı yapıyor kanala girmeye çalışıyordur belkii

ınss tatlımmm bayram oncesı guzl bır haberr olurrrr..
bnde takıp etmıyorum artık :))düşünmycm bebisi bu ayda böyle denıylmm baska seylerle ılglncmmm ...

ay inşallah hiç beklemediğin anda gelir canım beklemek acaip yoruyor bizi o yüzden oluruna bırakmak sanki en iyisi hadi inşallah gelsin bebişlerrr

ay geliyor annesi geliyor hazırlıklarına başlamış baksanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…