feryalcim merak etmişsin cnm hala doğurmadım
gayet keyfimiz yerinde,bugün 40. haftaya girdik çok şükür...
inş. yazabilirim doğuma giderken.normal olursa tabi.
ben doğuruyorum dua edin diye
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum....
raginda allah bir avazda kurtarsın cnm kızında inşallah biran evvel gelir bu sıcaklarda zor oluyordur ya....
benimde akşama misafirim var hazırlıklarla ve temizlikle günüm geçer....
dün akşam arkadaşın hamile haberini aldık oda şok olmuş bizde tatile giderken geciktirici almış birde gelince baktı hala gelmiyor Dr.dan söktürücü istemiş(hastanede çalışıyor) dr. bir bakmış 7 haftalık kalp atışı bile gözüküyormuş.okadar iş yaptım ağır kaldırdımki diyor.allahım vermek istedikten sonra hiç bir şey engel değil sanırım....
canım şimdiden dualarımız seninle çok güzel hayırlı bir doğum geçirirsin inşallah şu mübarek günlerde Rabbim yar ve yardımcın olsun.
doğunca diloşumuzu yerimizede öpersin
çok sağolun kızlarrr inş. herşey çok kolay olur.kızım en kolayından gelir.
fatmacım bizim evimiz serin çoooook şükür o yüzden sıcaklardan pek bunalmadım ben.
ama 40 haftayı geçerse korkusu var.kakasını falan yerse Allah korusun.bu hafta hayırlısıyla gelir inş. :)
Az kaldı canımcım hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın bebişini(dilaranı)feryalcim merak etmişsin cnm hala doğurmadım
aynen öyle canımcım Rabbim istedikten sonra hiç bir engel olamaz azosperm topiğinde bir arkadaşta eşi kanser tedavisi görmüş 2defa yeniden ilaç tedavisi olacaktı kardeşlerinden ikisinde uyuşma olmamıştı kızcağızın da gecikince söktürücü içiyor bu üzüntülerle gecikmiştir diye yine olmayınca test yapıyor ki Dr.a gideyim diye çift çizgiyi görüyor tabi ne büyük bir mucize babasına şifa olmaya geliyor minnakgünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum....
raginda allah bir avazda kurtarsın cnm kızında inşallah biran evvel gelir bu sıcaklarda zor oluyordur ya....
dün akşam arkadaşın hamile haberini aldık oda şok olmuş bizde tatile giderken geciktirici almış birde gelince baktı hala gelmiyor Dr.dan söktürücü istemiş(hastanede çalışıyor) dr. bir bakmış 7 haftalık kalp atışı bile gözüküyormuş.okadar iş yaptım ağır kaldırdımki diyor.allahım vermek istedikten sonra hiç bir şey engel değil sanırım....
inşallah geçmez cnm biranevvel doğurursun da kucağına alırsın kızçeni babanız yanınızdamı belki onu bekliyordur prenses...
herhalde öyle savaşcım =) amin cnm hepimize inş.canım senin kızın hiç acelesi yok anlaşılan yerinden memnun
mevlam bir avazda kurtarsın sağlıkla kızını kucağına almanı nasip etsin
Allah razı olsun aybikemmmTatlim bir an evvel dogar dilara masallahh..dualar sennle her zmn cnm
Az kaldı canımcım hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın bebişini(dilaranı)
inş. cnm babamız yanımızda şükür oda çatlıyor ne zaman gelecek diye :)
herhalde öyle savaşcım =) amin cnm hepimize inş.
Allah razı olsun aybikemmm
inş. asbelove Allahtan rahat geçiyorda bunalmıyorum pek.diğer zor olup bekleyenlere Allah kolaylık versin
ama bana 40 haftayı dolduracak gibi gelio kızlar hiçç doğurcak gibi hissetmiyorum
bakalım dediğim çıkacak mı :)
günaydın kızlarrrr :) bizim cinsiyet belli oldu.. apaçık bi çıkıntı war :)
Selam kızlaaaaarrr
Eşim 3 gündür hasta raporlu evde.. İmanıma yetti yahuuuu bir huysuz bir aksiiii uyuz etti beniiii. Ateşler içinde yanıyor ama battaniye ört terlicem diyor, ıııhh mıııhhh lohusa kadınlar gibivalla krizlere soktu beni
Rimeeeeelll pipican geliyomuşşşAllah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
zeynooooooooooo avcunu yalaçok üzülecek duyuncaaaaa
Umutcum sen nasılsın canım, yeni ev ortam nasıl? Ben mesajlarından sanki daha pozitif bir ruh halinde olduğunu hissediyorum maşallaaahhhAmaaann hep böyle devam et
Fatmacım sahalara kısa bi süre veda mı ediyosun, inşallaaaahh sürpriz yaparrr oğluşuuunnnaayy valla oğluş dediimmmmmm ellerim öyle yazdı
Hepinizi öptüüüüüüüümmmmmmm
asbe Allahtan bizimkiler öyle değil ya...evlilik idare etmekten geçiyor zaten cnm idare edeceksin herkesi mecbur...
feryal ben hastayım gel bak desem k.v.ye gelir bakar hemen doğum yaptığımda ateş basıyordu kadın ayaklarımı kolonya ile ovalardı
ama yemek yapmayı sevmez mecbur kaldıkça yapar.
aman işte k.v. de muhabbeti uzar gider birde onlara sormak lazım memnunlarmı gelinden bizimki beni soğuk buluyordur
birkeresinde bir tanıdığı ile gelmişti kadın dediki gelinin hiçte soğuk değilmiş diğeri daha soğuk görünüyor....demekki daha önce lafı geçmişben istediğime sıcak istemediğime soğuk görünüyorum ne yapayım
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum....
çok sağolun kızlarrr inş. herşey çok kolay olur.kızım en kolayından gelir.
fatmacım bizim evimiz serin çoooook şükür o yüzden sıcaklardan pek bunalmadım ben.
ama 40 haftayı geçerse korkusu var.kakasını falan yerse Allah korusun.bu hafta hayırlısıyla gelir inş. :)
rimelcim.. haydın pipilopun hayırlı olsun kusum
neharım .. yiyim sükür de.. bazen bütün gelenler geliyor,ona bitek çare bulamadım yeni ev ortamı gayet güzel.. zaten her tasındığım ev bi öncekinden daha güzel denk geliyor.. haftasonu Ank. dan gelen misafirlerimiz de çok beğendi, insaAllah diyorlar kendi eviniz olur bundan sonra ki tasınıdğınız yer. dedim kısmet biz bu dr islerinden basımızı kaldıramadıkça epey bi zor görünüyor ama suan için ruh halim fena değil, gerçi diğer topiket arkadasa da dedim, içtiğim bu Biosteran DHEA hapı gençlik hapıymış ya, yeniliyormus insanı, belki ondandır, bazen kendimi Mario oyununda ki mantar yutmusa benzetiyom ama bunun yanında iki gündür içimde bi sıkıntı vardı, geçen gece elim bardağa çarptı düstü kırıldı diyorum bazen bütün bardakları kırasım geliyo
şekerim aynen öyle.. gerektiğine soğuk oluyorum bende, gerektiğine sıcak.. biraz k.valde çocuklarını soğuk büyütmüs gibi:26: cünkü iki büyük görümcem var.. onlarda öyle konusurlar ama, çok samimi candan değiller.. ne yalan diyim insan bazen candanlık, samimiyetlik arıyor..k.valde desen arada sinir etmekten bska işe yaramıyor
hani haftasonu misafirlerimiz varıd dedim ya. büyük görümce, kyvalde, kypeder saolsun görümcemin beyi eniste bey topla gel sen bunları, masfirler bende diyebalkonda çay faslı varıd işte, yeniden çay koydum fln.. kek, börek, dolma ne varsa koydum önlerine, birde mısır ekmeği yaparız biz bilirsinizdir, bu yapılan tarifte biraz kek gibi oluyor,..
tam balkona çıkdım. bizim k.valde demez mi. Ank. gelen yengemize.
--Selime , mısır ekmeğini sen mi yaptın kızım, eline sağlık çok güzel olmus <<...yani üstelik biliyorda benim de yaptığımı,yapıp onlara da götürmüşüm, selime yengenin tarifinden diye, tmm tarif selime yengenin olabilir ama, orda sen benim evimdesin, sanki bana hakaret gibi.. ben öylece kaldım sustum. dedi selime yenge ; ben yapmadım zaten biz geldiğimizde pişiyordu dediler.
k.valde yine --- haa öylemi ben sen yaptın zannettim. dediyani biseyi bilmiyorsan sor başta dimi, kim yaptı güzel olmus de. bide benm yaptığıımı bildiği halde haa öylemi diyor?.. üstüne banada bi tsk eline sağlık demek yok giderken de dedi, o kalan mısır ekmekelrini de bize verirsinde, baban seviyor, sen msafirlerine yine yaparsın yani susuyorum 16yılım dolcak.. bazen konus umut diyor seytan ama işte ortam gerilcek diye duymazdan geliyorum.
balkona çıkıtğımda o anda, k.valde öyle deyince diyebilirdim.
--önce bi soraydın kimin yaptığını ? ama diyemedim işte
---
uuuu bana bakmayın siz, bnde malzeme çok, yılların malzemesinden seri ciltlik ansklopedi çıkar
size kürdan olayını anlatmıs mıydımbidaha ki romanda da onu anlatırım
ragindacım. Allah biran önce kolay bir doğum nasip etsin insaAllah..doğururken bizlerede dua edebilirsin insaAllah artık 3-5 ne gelirse aklına, umut'a, umut'a diyebilirsin bu saatden sonra büynem kaldırır mı demiyorum
doğru diyosun cnm, hani bi laf var öldürmeyen Allah öldürmüyo.. :26: O'nun da bu dünyada kısmeti varmısta, ondan tutunmus annesine MasaAllah amabizde böyle tutunsun diye, yapmadığımız kalmıyo. amman ani hareket etme, amman bisey kaldırma..
haziran adetimde hani Ank. gittik ya kontrol için. o sıralarda da bi vücut kitleşmesi oldu o da sinirden yani, hiçbir kemiğimi oynatamamk ne kötü biseymiss , :26: hareket etmeye çalıstıkça, ağrıdan bağırmak hayatımda bunu da yaşadım :44: Allah ins daha beterinden korusun.
orada kaldığımız abimiz eşime dedi ki..
- bak bu çürüğe çıkmıs, bu vücut bu hale nasıl gelir, sen buna daha fazla harcama yapma ..<<< dedi :44:
yani insan bazen ne diyeceğini, nasıl cvp verip sustururum karsındakini diye öylece kalıyor :44:
yani ben diyemem böyle biseyi şakaya vurdurmak isteyipte :44: gerçi bugünün yarınları var, kendisi 50 nin üstünde ama genç duruyor adam, da , nolcağ hiç belil olmaz dimi :44:
canım, Allah korusun öyle bisey olmaz insaAllahta. :44:belki dr un suni sancıyla doğum yaptırır mı sana, hani zamanın doldu diyerekten :26:bnde çok bilirim ya, suni muni
canım inş. hepinizin adını tek tek geçirebilirim duada
suni sancıyla başlatmalarından korkuyorum vallahi dayanamam diye.birde doktor 42ye kadar yolu var dedi.
nasıl bekliceksek öyle
asbem nasılsın sekerim nasıl gidiyor,iştesin sanırım :26: var mı bi sıkıntı :44:
tahlil günü ne zamandı
evet canımcım işteyim çalışıyorum işte elimden geldiğince daha çok var canımcım 22sinde gelmezlerse kırmızılar yaparım sanırım testi bakalım
hadi insaAllah kuzumm
benimde smdi ki adetim 23 ünde
ben ilaç kullanıdğım için bekliyim adetimi de, sen bekleme sekerim