herkese slm umarım unutulmamışımdır hep takip ettm sizleri dün itibariylede ben öğrendm bebeğimi testler yanlış değilse hamileyim akşam kan verecemEki Görüntüle 757436
herkese slm umarım unutulmamışımdır hep takip ettm sizleri dün itibariylede ben öğrendm bebeğimi testler yanlış değilse hamileyim akşam kan verecemEki Görüntüle 757436
selam kızlar bugün eşim test getirmiş eve benimde hiç umudum yoktu neyse yapsana testi dedi bende kalktım hiç olacağını düşünmeden yaptım 2-3 sn içinde çift çizgi çıkmaz mışaştım kaldım içeriye nasıl koşmuşum bilmiyorum eşime bağıra bağıra ben hamileyim diye neyse kızlar kalktık kan tahlili vermeye gittik az önce sonucu aldım değerim 401.8 çıktı yani 2 haftalık falan hamileyim çok mutluyum 1 senedir deniyorduk olmuyordu ağustosta tüp bebek yaptıracaktık ama Allahım nasip etti oldu rabbim isteyen herkese bir an önce nasip etsin inş :) kızlar birde çok merak ediyorum kese nezaman oluşuyordu ve bebeğimi nezaman görebiliyordum bunların cevabını bilen yanıtlasın lütfen
cnm hayrlı olsunn temmuz bereketlı sanırımm..rabbim saglıklı dogurmayı nasip etsin...
asbe fatma sıra artık bızde :)))
yok tatlım gelmedi daha :)ragindaa cnmm nasılsınn gelmedı mı dılaranızzz
dr un bugunmüydü canım cumamıydı
gunaydin kizlar raginda gelmemis dun buginne yapti acaba.dogdumu dilara hanim yoksa
önce asbe versinde haberi senin bat ne zaman benimkine çok var daha bayrama .....insan hamile habei duyunca daha çok hevesleniyor.ben şimdi eşim için ilaç araştırıyorum bu ay olmasada bir dahaki aylara etki etsin olmadı yine Dr.a göndericem...
gözünaydın cnm kan sonucunuda yaz bize .allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....ramazan bereketiyle geldi sanırım....
cnm hayırlı olsunn cok sevındımm rabbim tamamına erdırsın...kan sonucunu da haber ver bıze.. maşallah
en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur inş ben de cok bekledim hatırlarsanız daha önce 4 kere düşük yapmıştım hepsinde uğraşmadan hamile kalmıştım en son 9 ay gecti bu ayda olmazsa asılamaya gecyoduk çatlatma iğnes denedik olmadı 1 ay ara verdm bi iğne daha 3 tane testim pozitif ama cok erken yaptım iğnenin 11. günü adete 4 gün var şükür ki belli oldu
yok tatlım gelmedi daha :)
bugün saat 2de cnm cuma 40 haftam doluyor.sancım falanda yok.bakalım doktor ne dicek.çokta beklemek istemiyorum açıkçası
nerde o günler savaşımmmm :)
hamile arkadaşlar gözünüzaydın olsun darısı diğer kızçelerin başına inş.
selam kızlar bugün eşim test getirmiş eve benimde hiç umudum yoktu neyse yapsana testi dedi bende kalktım hiç olacağını düşünmeden yaptım 2-3 sn içinde çift çizgi çıkmaz mışaştım kaldım içeriye nasıl koşmuşum bilmiyorum eşime bağıra bağıra ben hamileyim diye neyse kızlar kalktık kan tahlili vermeye gittik az önce sonucu aldım değerim 401.8 çıktı yani 2 haftalık falan hamileyim çok mutluyum 1 senedir deniyorduk olmuyordu ağustosta tüp bebek yaptıracaktık ama Allahım nasip etti oldu rabbim isteyen herkese bir an önce nasip etsin inş :) kızlar birde çok merak ediyorum kese nezaman oluşuyordu ve bebeğimi nezaman görebiliyordum bunların cevabını bilen yanıtlasın lütfen
bende bugun itibariyle ciktim izine.cok zor oluyor agrilardan uyuyamiyorum sabah hem uykulu hemde agrili ise gitmek.benim de ataklarim cok agriyor yatinca hele sanki boyle kendiligindenagridan sicriyor ayaklarom.ama yinedw karnimin agrisi ayaklarimi bastirdi.
canımmmm çok sevindim hayırlı olsunnnnsatın ne zamandı, 2 haftalık değildir canım daha fazladır.
canım en son haziranın 9 unda adet olmuştum 16 sında bitmiştim şimdi nasıl hesaplıycam ki bilmiyorum bana yardımcı olurmusun lütfen acaba yarın doktoramı gitsem
canım şuan da 5 hafta 3 günlük hamişsin. Ama hcg ne göre bence geç döllenme. Şurdan hesaplamanı yapabilirsin http://............/dosyalar/hesapla.html
son adet tarihini baz alarak yap hesaplamanı. Çoğumuz hemen gitmedik hastaneye. Sana da tavsiyem 1 hafta kadar beklemen,çünkü ancak keseyi göreceksin, kalp atışı için 2-3 hafta beklemen gerekecek zaten. Bu arada 2-3 gün sonra tekrar hcg yaptır ki artışına bak bakalım[/QUOT
gerçekten 5 haftalıksa düşer baılırım gerçekten mi yaacanım bu adres açılmıyor hesaplıyacaktım ama olmadı yaa ben çok heycanlandım şimdi inş 1 hafta sonra kalp atışlarını duyarım keseyi görürüm
canım şuan da 5 hafta 3 günlük hamişsin. Ama hcg ne göre bence geç döllenme. Şurdan hesaplamanı yapabilirsin http://............/dosyalar/hesapla.html
son adet tarihini baz alarak yap hesaplamanı. Çoğumuz hemen gitmedik hastaneye. Sana da tavsiyem 1 hafta kadar beklemen,çünkü ancak keseyi göreceksin, kalp atışı için 2-3 hafta beklemen gerekecek zaten. Bu arada 2-3 gün sonra tekrar hcg yaptır ki artışına bak bakalım[/QUOT
gerçekten 5 haftalıksa düşer baılırım gerçekten mi yaacanım bu adres açılmıyor hesaplıyacaktım ama olmadı yaa ben çok heycanlandım şimdi inş 1 hafta sonra kalp atışlarını duyarım keseyi görürüm
canım benda netten hesapladım gerçekten 5 hfta 3 günlük gözüküyor yaa ben yarın doktora bir gideyim bakalım nediycek hayırlısı olsun çok teşekkür ederim neharx
canımmm son 1ay gelio minnakkkkkk zor geçiyor dimi artık son aylarbende bugun itibariyle ciktim izine.cok zor oluyor agrilardan uyuyamiyorum sabah hem uykulu hemde agrili ise gitmek.benim de ataklarim cok agriyor yatinca hele sanki boyle kendiligindenagridan sicriyor ayaklarom.ama yinedw karnimin agrisi ayaklarimi bastirdi.
hayirli olsun mevlam saglikla kucagina almanida nasip etsin ins.
ay hadi inşallah kan değerinde çok güzel çıkar canımmmm haber bekliyoruzherkese slm umarım unutulmamışımdır hep takip ettm sizleri dün itibariylede ben öğrendm bebeğimi testler yanlış değilse hamileyim akşam kan verecemEki Görüntüle 757436
ay hadi inşallahhhhhhcnm hayrlı olsunn temmuz bereketlı sanırımm..rabbim saglıklı dogurmayı nasip etsin...
asbe fatma sıra artık bızde :)))
ağzından bal damlıyor ball inşallah bende böyle güzel haberler veririm haftaya inşallah canımmönce asbe versinde haberi senin bat ne zaman benimkine çok var daha bayrama .....insan hamile habei duyunca daha çok hevesleniyor.ben şimdi eşim için ilaç araştırıyorum bu ay olmasada bir dahaki aylara etki etsin olmadı yine Dr.a göndericem...
gelecek gelecek dönüşte haber ver bize ama merak ederiz canımmm
yok tatlım gelmedi daha :)
bugün saat 2de cnm cuma 40 haftam doluyor.sancım falanda yok.bakalım doktor ne dicek.çokta beklemek istemiyorum açıkçası
nerde o günler savaşımmmm :)
hamile arkadaşlar gözünüzaydın olsun darısı diğer kızçelerin başına inş.
canım benda netten hesapladım gerçekten 5 hfta 3 günlük gözüküyor yaa ben yarın doktora bir gideyim bakalım nediycek hayırlısı olsun çok teşekkür ederim neharx
evet canım sata göre 5+3 sün ama ultrasonda daha küçük ya da daha büyük çıkar. Kalp atışını %90 duyamayacaksın ama keseyi görürsün
Gümüüüüüşşşş çok sevindim hadi hayırlı olsun, unutmadık tabi seniSen bize bi trip yaptın gittin Neyse hadi sağlıkla gelsin minnoşun, kan sonucunu yaz
valla ben hep diyorum bizim kızlar arap atı mübarek bir eliyor arkasından 3er 5 er
ay hadi arkasından sıralanalım inşallahhhevet canım sata göre 5+3 sün ama ultrasonda daha küçük ya da daha büyük çıkar. Kalp atışını %90 duyamayacaksın ama keseyi görürsün
canım yaa kıyamam sabır sabır az kaldı inşallah Rabbim tez zamanda kurtarır bu sıkıntılardan senide ragindayıdaasbe hakikaten oyleymis tatlin ben su son bikacgune kadar agri cekmiyormusum artik kendibasima vile zor yatiyorum kalkiyorum.bugun dr.dan randevu ald bakal olan seyler ama yine belki nir yol gosterir.
mevlam tez zamanda bebisli bu agrilari samada yasatsin ins. canim benimalırsınız kucaklarınıza miniklerinizi sağlıkla hayırla inşallah canım benimmm
Dr.a gitmen iyi olur tabi ki hem kontrol olursun hemde bir çare bulur boşuna mı dr. oldu bir hal çaresini söylesin bir zahmet