Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

umut sorması ayıp kaç yaşındasın 16 yıllık evli çıtır hatun resimlerde çok yaşın var gibi durmuyorsun erken evlendin galiba....

asbe inşallah bayramı bebişlerinle geçirirsin cnm ....

Allah razı olsun canımmm amin kere aminnn missimin kulaklarını çınlatayım

inş. cnmm hayırla bitiririz bu yolu inş.

Tülaaaaaaaaayyy pırtlatamadın mı daha kızııııııı
Her akşam aklıma gelyon diyorum belki de hastanededir sancı çekiyodur yardım et Allahım diyorum

tülayyyyyyyyyyyy benim kız gayet relaxxxxx aynı babasııı
canım benim Allah razı olsun.sanki o sancıları falan ben değilde başkası çekecek bana bebeği verecek gibi hissediyorumm
doğuracak göz yok bende bu kız ondan gelmiyorrrr
sen nasılsın cnm paşayla aranız iyi inşşş.

çookk rahat geçecek inşallah doğumun ama lütfen bizi haberdar et, diloylomun da remini yolaa yirim onun kusunu dötüşünü zilliiiiiiiiiii
oğluşum iyi teyzesi sağlı sollu tekmeliyor

çookk rahat geçecek inşallah doğumun ama lütfen bizi haberdar et, diloylomun da remini yolaa yirim onun kusunu dötüşünü zilliiiiiiiiiii
oğluşum iyi teyzesi sağlı sollu tekmeliyor

ağzının duasın özommm ben yazamasam bile birilerine muhakkak yazdırırım Allahın izniyle :)
ye teyzesi yeeee miniğimin totosunuuu
o tekme sallayan yakışıklıyı da ben yiyim emiiii
Allahım büyümüşte tekme atıyor yaaa

canım zaten o şarkıdan esinlenmiştim üye olurken.bende severim o şarkıyı:)dr.a sordum kilosu çok mu diye?okadar fazla değil sezaryanlık bir durum yok şimdilik dedi.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.ayrıca bir sonraki kontrole ay sonunda gel dedi ben ozamana kadar dğururum belkide:)ve hiç nst ye girmedim.siz kaçıncı haftanızda girdiniz?benm dr.çok rahat ya kendime göre bir dr.bulamadım

banada dr.7 sinde falanda doğum olabilir dedi.ozaman bayrama denk geliyor.bende aynı şeyleri düşünüyorum savaşcım.dua edelimde belki nöbetteki dr. ve hemşireler çok daha iyilerdir.kısmetimize artık:44:

günaydın kızlarrrr :) bizim cinsiyet belli oldu.. apaçık bi çıkıntı war :)

rimel maşallahoğlun hayırlı evlat olsun inşallah.sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

arkadaşlar biz geldik 6. haftadan sonra daha giremedik form a çünkü bebeğim beni çok yoruyo ve aşırı bulantılarım vardı şuan 14. haftadayız ve sanki biraz duruldu bulantılar üç gündür iyiyim ama buda beni endişelendirmeye başladı bu kusmaların durması normal mi.

savş ve elfida sizinkiler bayram şekerimi olacak geçen yılda arkadaş bayramın 3.günü doğurmuştu dr. bayramda yokum doğurma demiş ama bizim kız dayanamadı ama memnundu hatta hastaneler daha tenha oluyorya belki de daha iyi olur....

bebeyimm geçecek tabi sıkma canını hep mi miden bulansın....şimdi keyfini sürme zamanı...

Merhaba kızlar kimsecikler yok gene sessiz kalmış buralar ben bugün itibari ile doğum iznine ayrılmış bulunuyorum.en çok uykuyu özledim birkaç gün güzelce uyurum artık.işten gelince yorgunluktan yürüyüşte çok yapamadım artık son bir ay yürümem gerek.

evet tatlım bayram şekeri olacak nasipsebakalım hayırlısı olur inşallah

hadi bakalım senin için tatil başlamış bol bol dinlen....enerji depola ihtiyacın olacak.....

doğru söylüyorsun canım ama bulantıların geçmesi beni endişelendiryo heniz harekette etmiyor ondan galiba hissetmiyorum ya aklıma herşey geliyor çarşamba günü randevum var hayırlısıyla bi gidelim bakıcaz artık

Herkese merhabalar

Uzun aradan sonra bilgisayardan yazıyorum cetvellerinizi gördüm çk duygulandım telefondan göremiyordum hamiş topiği olmuş burası maaşAllah .Missicim bebişinin resmide nasıl güzel anlatamamRabbim nazardan saklasın... Gün sayanlarrrın heyecanları , tekme muhabetteriyle yankılanıyor topik ..

Sizi tanıdığım ilk günleri hatırlıyorum da hey gidi günler heyyyy.Hayat neler neler getiriyorz bize.Zamanla neler değişiyor

Hep güzel şeyler olsun hayatımızda hepimizin evleri bebek kahkahalarıyla dolsun.

Son düzenleme:
nerdesiniz kızlar.....
benim bugün yine iftara misafirim var sabahtan beri ayaktayım bir arada pazara gittik geldik şimdi biraz dinleniyorum....

Yoğun ve stresli geçen 6 aydan snra hamdolsun sular duruldu bizde.Eniştemin tedavisi devam ediyor iyiye gidiyor sanki.. Annem ablamda iyi hamdolsun .Bende de stresten kaynaklı gastrit oluştu dr. ilaç verdi 1 ay kullanacağım geçmezse endoskopi yapılacak :))

Keyfim moralim iyi hamdolsun ama bebek olaylarını rafa kaldırdım bu aralar ev taşıyacağım Eylülde okulumuz başlıyor koşuşturmalar var onları atlatalım hayırlısıyla sonrada gelsin bebiş :))

Heyecanla bebişlerini bekleyen Kiraz ve rochakla görüşüyorum diğer nazlı bebişlerin annişleri ne yapıyor sevdemmden haber var mı? Hepiniz dualarımdasınız.

Asbeciğim inşAllah sendnde müjde gelecekk heyecanla bekliyorum..

Ragindacım ve doğuma günler kalış dostlar RABBİM bir vazda kurtarsın inşAllah doğumda bizide dua etmeyi unutmayın olur mu

Son düzenleme:
herkese günaydın....ayın en sevdiğim günü
herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum.....raginda da inşallah doğurmuştur sağlıcakla.....

Hoşgeldinn ablacımailenin iyi olmasına çok sevindim.Sanada geçmiş olsun umaraım endoskopiye gerek kalmadan iyileşir.evet zaman ne kadar hızlı geçiyor daha geçen hamilelik testini paylaştığımı hatırlıyorum şimdi ise doğuma gün sayıyoruz.dua edeceğim inşallah

günaydın kızlar ragindayı merak etmiştim ama sanırım dilara hanım daha doğmamış.

elfida evet canım bu gidişle bende diyorum oğlum bayramda el öpmeye mi gelecek ne

rainbow hoşgeldin suların durulmasına çok sevindim.inş. herşey çok daha iyiye gidecek.sanada geçmiş olsun inş. endoskopiye gerek kalmaz

elfida ne güzel bu arada izine çıkmışsın.benimde bu hafta son kısmetse.ama iki gündür karnımda çok ağrı var geceleri uyuyamıyorum yine.ne yatabiliyorum ne dönebiliyorum.karnım yastığa bile değince çok rahatsiz oluyorum.eğer geçmezse izne heran çıkabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…