umut sorması ayıp kaç yaşındasın 16 yıllık evli çıtır hatun resimlerde çok yaşın var gibi durmuyorsun erken evlendin galiba....
asbe inşallah bayramı bebişlerinle geçirirsin cnm ....
hmm.. :26: insaAllah cnm Rabbim hayırlısınla doğum nasip eder, snde rahatlarsın bi artık,. bebis de yeni dünyasına kavusur
e cnm, hamile kalındığında belli, doğum olucak bi sekildebu hamislik yolunun birde bitiş çizgisi var
Tülaaaaaaaaayyy pırtlatamadın mı daha kızııııııı
Her akşam aklıma gelyon diyorum belki de hastanededir sancı çekiyodur yardım et Allahım diyorum
tülayyyyyyyyyyyy benim kız gayet relaxxxxx aynı babasııı
canım benim Allah razı olsun.sanki o sancıları falan ben değilde başkası çekecek bana bebeği verecek gibi hissediyorumm
doğuracak göz yok bende bu kız ondan gelmiyorrrr
sen nasılsın cnm paşayla aranız iyi inşşş.
çookk rahat geçecek inşallah doğumunama lütfen bizi haberdar et, diloylomun da remini yolaa yirim onun kusunu dötüşünü zilliiiiiiiiiii
oğluşum iyi teyzesi sağlı sollu tekmeliyor
canım zaten o şarkıdan esinlenmiştim üye olurken.bende severim o şarkıyı:)dr.a sordum kilosu çok mu diye?okadar fazla değil sezaryanlık bir durum yok şimdilik dedi.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.ayrıca bir sonraki kontrole ay sonunda gel dedi ben ozamana kadar dğururum belkide:)ve hiç nst ye girmedim.siz kaçıncı haftanızda girdiniz?benm dr.çok rahat ya kendime göre bir dr.bulamadımelfida sen eski bir şarkısın elfidaaaaa beni terketme sakın çok seviyorum ya bu şarkıyı ((;
senin tosbik kızda bnm oğlan gibi desene erken gelmesin vaktini doldursun öle gelsin annesiiii ama kilosu fazla bizimki vaktinde gelse ben sezeryan olacaktım erken geldi yine öle oldu
ama geldi ya Şükürler olsun
sahurda bolca dua edelim ..
hepinize hayırlı ramazanlar kızlar.
miss evet canım az kaldı sayılır ama benden önce elfida var inş
tek korkum doğum bayrama denk gelmesin.istemiyorum hastanede sadece nöbetçiler kalacak istemiyorum o yüzden
günaydın kızlarrrr :) bizim cinsiyet belli oldu.. apaçık bi çıkıntı war :)
savş ve elfida sizinkiler bayram şekerimi olacak geçen yılda arkadaş bayramın 3.günü doğurmuştu dr. bayramda yokum doğurma demiş ama bizim kız dayanamadıama memnundu hatta hastaneler daha tenha oluyorya belki de daha iyi olur....
Merhaba kızlar kimsecikler yok gene sessiz kalmış buralarben bugün itibari ile doğum iznine ayrılmış bulunuyorum.en çok uykuyu özledim birkaç gün güzelce uyurum artık.işten gelince yorgunluktan yürüyüşte çok yapamadım artık son bir ay yürümem gerek.
evet tatlım bayram şekeri olacak nasipsebakalım hayırlısı olur inşallah
savş ve elfida sizinkiler bayram şekerimi olacak geçen yılda arkadaş bayramın 3.günü doğurmuştu dr. bayramda yokum doğurma demiş ama bizim kız dayanamadıama memnundu hatta hastaneler daha tenha oluyorya belki de daha iyi olur....
bebeyimm geçecek tabi sıkma canını hep mi miden bulansın....şimdi keyfini sürme zamanı...
nerdesiniz kızlar.....
benim bugün yine iftara misafirim var sabahtan beri ayaktayım bir arada pazara gittik geldik şimdi biraz dinleniyorum....
Kolay gelsin canım
Yoğun ve stresli geçen 6 aydan snra hamdolsun sular duruldu bizde.Eniştemin tedavisi devam ediyor iyiye gidiyor sanki.. Annem ablamda iyi hamdolsun .Bende de stresten kaynaklı gastrit oluştu dr. ilaç verdi 1 ay kullanacağım geçmezse endoskopi yapılacak :))
Keyfim moralim iyi hamdolsun ama bebek olaylarını rafa kaldırdım bu aralar ev taşıyacağım Eylülde okulumuz başlıyor koşuşturmalar var onları atlatalım hayırlısıyla sonrada gelsin bebiş :))
Heyecanla bebişlerini bekleyen Kiraz ve rochakla görüşüyorum diğer nazlı bebişlerin annişleri ne yapıyor sevdemmden haber var mı? Hepiniz dualarımdasınız.
Asbeciğim inşAllah sendnde müjde gelecekk heyecanla bekliyorum..
Ragindacım ve doğuma günler kalış dostlar RABBİM bir vazda kurtarsın inşAllah doğumda bizide dua etmeyi unutmayın olur mu
herkese günaydın....ayın en sevdiğim günü
herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum.....raginda da inşallah doğurmuştur sağlıcakla.....