- 30 Ekim 2012
- 1.454
- 0
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız çantan falan hazır mı senin bakem
hazır olmaz mı cnm yaa bir kendime bir bebişime 2 ay önceden yaptım
bu kadar erken yaparsan gelmez işte bebiş siz yapmayın inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız çantan falan hazır mı senin bakem
hazır olmaz mı cnm yaa bir kendime bir bebişime 2 ay önceden yaptım
bu kadar erken yaparsan gelmez işte bebiş siz yapmayın inş.
Şimdilik bana müsade görüşmek üzereee
herkese merhaba epeydir girmiyorum umarım herkesler iyidir,
ben de bayramdan sonra tüp bebek yaptıracam inşallah
beni en iyi anlayacak olanlar sizlersiniz,anlayacağınızı biliyorum
hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen
kızlar doğurmadımmmmm cuma 40 hafta doluyor bakalım bekliyorz :)
ablam iyi olmana çok sevindim.sıkıntılar azalmış.hepsi geçer gider sende hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın inş.
duanda beni unutma canımmm
ohhh iyi yapıyorsun valla canım en iyisi git hem serin hemde annenlerin yanında keyif yaparsın biraz
valla bizde bir değişiklik yok önümüzdeki p.tesi gelmeyesice bat bakalım inşallah güzel haber vermemi nasip eder Rabbim
ablaaaaaaa çok özledik seni güzel haberlerle gelmişsin çok şükür herşeyin iyiye gitmesine çok sevindim umarım sende bir an önce iyileşirsin beslenmeye çok dikkat artık ben hala bir geliceksin pir geliceksin diye bekliyorum bak yoksun üzerimizde bir uğursuzluk gidiyor gelde hamiş haberleriyle dolsun artık topiğimiz en kısa zamanda tekrar gelirsin inş kendine çok dikkat et hayırlı ramazanlar
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah dualarımız sizlerle bakarsın iki melekle gelirsin fenamı olur :)
:):) maaşşallah canım doldursun gününü öyle gelsin meleğin bir günde bile gelişim yaşıyorlar zaten oyuzden hiç strese felan girme günün geçince zaten hızlandırma sürecini başlatırlar inşallah kolay normal doğum yaparsın
asbelove topik sahibi olarak artık bu işe bir el at :) gelsin bebişler sürtülsün ayaklar kaç kişi kaldı şunun surasında bir müjde geldimi arkası geliyor inşallah haftaya senden o müjdeler gelir
slm kızlar....
akşama yine misafirim var hazırlıklar tam gaz devam biraz dinlenme molası verdim yine kimsecikler yok......
missyamanda girmiyor kaç gündür oğluşla uğraşıyor heralde....
asbe sürt ayaklarını canım ......allahım inşallah haftaya müjde vermeni nasip etsin.....
ay inşallah canımmmm inşallah bir müjdeyi vereyim arkamdan sırayla geleceksiniz inşallahhhhhhhhh hepimiz böyle olcezzzzzz
canım şimdi koşturmaca haslindesindir malum misafir bir de ramazan birleşince ayrı bir tat oluyor valla
ben daha misafir alamadım yaaaa
elfida ne güzel bu arada izine çıkmışsın.benimde bu hafta son kısmetse.ama iki gündür karnımda çok ağrı var geceleri uyuyamıyorum yine.ne yatabiliyorum ne dönebiliyorum.karnım yastığa bile değince çok rahatsiz oluyorum.eğer geçmezse izne heran çıkabilirim
herkese merhaba epeydir girmiyorum umarım herkesler iyidir,
ben de bayramdan sonra tüp bebek yaptıracam inşallah
beni en iyi anlayacak olanlar sizlersiniz,anlayacağınızı biliyorum
hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen
selam kızlar bugün eşim test getirmiş eve benimde hiç umudum yoktu neyse yapsana testi dedi bende kalktım hiç olacağını düşünmeden yaptım 2-3 sn içinde çift çizgi çıkmaz mı şaştım kaldım içeriye nasıl koşmuşum bilmiyorum eşime bağıra bağıra ben hamileyim diye neyse kızlar kalktık kan tahlili vermeye gittik az önce sonucu aldım değerim 401.8 çıktı yani 2 haftalık falan hamileyim çok mutluyum 1 senedir deniyorduk olmuyordu ağustosta tüp bebek yaptıracaktık ama Allahım nasip etti oldu rabbim isteyen herkese bir an önce nasip etsin inş :) kızlar birde çok merak ediyorum kese nezaman oluşuyordu ve bebeğimi nezaman görebiliyordum bunların cevabını bilen yanıtlasın lütfen
gözünaydın cnm allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.satına göre hesapla 5.haftada kese gözüküyor geç döllenme değilse kalp atışıda değişebiliyor en geç 8.haftada duyulması lazım.bir hafta sonra doktora gidersen kese gözükür muhtemelen...
tşk ederim canım yaa Allah isteyen herkese nasip etsin inş benim henüz çok erken 2 haftalık 1 hafta sonra kontürole gidelim dedik eşimle ama bakalım hayırlısı 3 hafta sonrada gidebilirim benim eşimde doktor olduğu için içim biraz rahat hayırlısı olsun yinede
inşallah Rabbim uğraşlarımızın karşılığını verir canım yaaa inşallahbu ramazan sana izin cnm yorma kendini sen....
canım nasıl sevindim anlatamammmm Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhselam kızlar bugün eşim test getirmiş eve benimde hiç umudum yoktu neyse yapsana testi dedi bende kalktım hiç olacağını düşünmeden yaptım 2-3 sn içinde çift çizgi çıkmaz mı şaştım kaldım içeriye nasıl koşmuşum bilmiyorum eşime bağıra bağıra ben hamileyim diye neyse kızlar kalktık kan tahlili vermeye gittik az önce sonucu aldım değerim 401.8 çıktı yani 2 haftalık falan hamileyim çok mutluyum 1 senedir deniyorduk olmuyordu ağustosta tüp bebek yaptıracaktık ama Allahım nasip etti oldu rabbim isteyen herkese bir an önce nasip etsin inş :) kızlar birde çok merak ediyorum kese nezaman oluşuyordu ve bebeğimi nezaman görebiliyordum bunların cevabını bilen yanıtlasın lütfen
selam kızlar bugün eşim test getirmiş eve benimde hiç umudum yoktu neyse yapsana testi dedi bende kalktım hiç olacağını düşünmeden yaptım 2-3 sn içinde çift çizgi çıkmaz mı şaştım kaldım içeriye nasıl koşmuşum bilmiyorum eşime bağıra bağıra ben hamileyim diye neyse kızlar kalktık kan tahlili vermeye gittik az önce sonucu aldım değerim 401.8 çıktı yani 2 haftalık falan hamileyim çok mutluyum 1 senedir deniyorduk olmuyordu ağustosta tüp bebek yaptıracaktık ama Allahım nasip etti oldu rabbim isteyen herkese bir an önce nasip etsin inş :) kızlar birde çok merak ediyorum kese nezaman oluşuyordu ve bebeğimi nezaman görebiliyordum bunların cevabını bilen yanıtlasın lütfen
günaydın kızlar.....
uzun bir aradan sonra tekrar oruca başladım....acaba spor yapsam mı diye düşünüp duruyorum :26::26::26:
bende bugun itibariyle ciktim izine.cok zor oluyor agrilardan uyuyamiyorum sabah hem uykulu hemde agrili ise gitmek.benim de ataklarim cok agriyor yatinca hele sanki boyle kendiligindenagridan sicriyor ayaklarom.ama yinedw karnimin agrisi ayaklarimi bastirdi.bende son bir hafta zor gittim işe.ayaklarım nasıl şişiyordu evdeyken çok şükür okadar şişmiyor.ağrılar bendede var canım hele az ayakta kalmıyayım ayaklarımın ağrısı mahvediyor beni.bunada şükür az kaldı gececek hepsi inşallah.
dualarım seninle inşallah iyi haberlerini alırız.