Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

arkadaşlar biz geldik 6. haftadan sonra daha giremedik form a çünkü bebeğim beni çok yoruyo ve aşırı bulantılarım vardı şuan 14. haftadayız ve sanki biraz duruldu bulantılar üç gündür iyiyim ama buda beni endişelendirmeye başladı bu kusmaların durması normal mi.
canım hadi inşallah biter gider bulantıların kimi hamişler 9ay çekebiliyor bu bulantıyı kişimi de hiç çekmiyor ama genelde 12.haftadan sonra biter diye biliyorum hadi hayırlısı:KK34:
Merhaba kızlar kimsecikler yok gene sessiz kalmış buralar :KK37: ben bugün itibari ile doğum iznine ayrılmış bulunuyorum.en çok uykuyu özledim birkaç gün güzelce uyurum artık.işten gelince yorgunluktan yürüyüşte çok yapamadım artık son bir ay yürümem gerek.

evet tatlım bayram şekeri olacak nasipse:KK16:bakalım hayırlısı olur inşallah:KK16:
ooo hadi hayırlı olsun canımmmm dinlen bol bol gelince çok yorcak nasılsa minik:KK1::KK1:
artık rahat rahat yürüyüşlerini de yaparsın:KK34:
herkese günaydın....ayın en sevdiğim günü :KK16::KK16::KK16:
herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum.....raginda da inşallah doğurmuştur sağlıcakla.....
günaydın canım hayırdır maaş günün mü yoksa:KK1::KK1:
aminnnn inşallahhhhhh:KK16::KK16:

Yoğun ve stresli geçen 6 aydan snra hamdolsun sular duruldu bizde.Eniştemin tedavisi devam ediyor iyiye gidiyor sanki.. Annem ablamda iyi hamdolsun .Bende de stresten kaynaklı gastrit oluştu dr. ilaç verdi 1 ay kullanacağım geçmezse endoskopi yapılacak :))

Keyfim moralim iyi hamdolsun ama bebek olaylarını rafa kaldırdım bu aralar ev taşıyacağım Eylülde okulumuz başlıyor koşuşturmalar var onları atlatalım hayırlısıyla sonrada gelsin bebiş :))

Heyecanla bebişlerini bekleyen Kiraz ve rochakla görüşüyorum diğer nazlı bebişlerin annişleri ne yapıyor sevdemmden haber var mı? Hepiniz dualarımdasınız.

Asbeciğim inşAllah sendnde müjde gelecekk heyecanla bekliyorum..

Ragindacım ve doğuma günler kalış dostlar RABBİM bir vazda kurtarsın inşAllah doğumda bizide dua etmeyi unutmayın olur mu:KK16:

hoş geldin abla geçmiş olsun sana da bakalım hakkımızda hayırlısı...

herkese merhaba epeydir girmiyorum umarım herkesler iyidir,
ben de bayramdan sonra tüp bebek yaptıracam inşallah
beni en iyi anlayacak olanlar sizlersiniz,anlayacağınızı biliyorum
hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen

canım inşallah müjdeli haberlerinle gelirsin Allah yardımcınız olsun.

canım benimmm Rabbim bu sefer yüzünüzü güldürsün inşallah bebiş haberlerini alalım hayırlsııyla:KK16::KK16:

dualarımız seninle canım inş. güzel haberlerle geleceksin.dualarımız senınle:KK16:

herkese günaydın....ayın en sevdiğim günü :KK16::KK16::KK16:
herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum.....raginda da inşallah doğurmuştur sağlıcakla.....

günaydın kızlar ragindayı merak etmiştim ama sanırım dilara hanım daha doğmamış.

elfida evet canım bu gidişle bende diyorum oğlum bayramda el öpmeye mi gelecek ne:KK55::KK55:

rainbow hoşgeldin suların durulmasına çok sevindim.inş. herşey çok daha iyiye gidecek.sanada geçmiş olsun inş. endoskopiye gerek kalmaz

elfida ne güzel bu arada izine çıkmışsın.benimde bu hafta son kısmetse.ama iki gündür karnımda çok ağrı var geceleri uyuyamıyorum yine.ne yatabiliyorum ne dönebiliyorum.karnım yastığa bile değince çok rahatsiz oluyorum.eğer geçmezse izne heran çıkabilirim

kızlar doğurmadımmmmm :KK52: cuma 40 hafta doluyor bakalım bekliyorz :)

ablam iyi olmana çok sevindim.sıkıntılar azalmış.hepsi geçer gider sende hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın inş. :KK54:

duanda beni unutma canımmm :KK16:

ablam iyi olmana çok sevindim.sıkıntılar azalmış.hepsi geçer gider sende hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın inş. :KK54:

gününü dolduruyor miniğimizzz:KK16::KK16:

cnm maşallah ıns sag saliimm dogarr dılosumuz cuma gunu dogrsa mınıkkk dogum gunumz aynı olck desene...:)))

cnm maşallah ıns sag saliimm dogarr dılosumuz cuma gunu dogrsa mınıkkk dogum gunumz aynı olck desene...:)))
nasılsın canım görüşemedik ne zamandır nasıl gidiyor:KK16:
evet teyzesi herşeyim tam gelişsin öyle geleyim diyor herhalde :KK16:

inş. cnmm
aybike teyzesiyle beraber kutlarız doğum günümüzü o zaman desene :KK16:
evet evet annemi üzmeyeyim dio diloş:KK1:
nasılsın canım ağrın sızın var mı yürüyüşlere devam dimi:KK52:

iyimm tatlım sen nasılsın ...evt görüsemdkk ist dan geldıktn bı kac gun sonra babamların yanına gectık yazlıga gıtmıstık direksıyon sınavım ıcın döndük...belkı sonra yıne kacarım cünkü cok sıck orası serındı ramazan ıyı gecıyordu...
çalışmalar a baslamdk daha bu ay evde durmadık daha :SS hayırlısı bakalım artık takmıyorum herhldeee :)))
sen naptınn degısıklık varmı bat ne zamndıı inşş gelıcek bebısss..

iyimm tatlım sen nasılsın ...evt görüsemdkk ist dan geldıktn bı kac gun sonra babamların yanına gectık yazlıga gıtmıstık direksıyon sınavım ıcın döndük...belkı sonra yıne kacarım cünkü cok sıck orası serındı ramazan ıyı gecıyordu...
çalışmalar a baslamdk daha bu ay evde durmadık daha :SS hayırlısı bakalım artık takmıyorum herhldeee :)))
sen naptınn degısıklık varmı bat ne zamndıı inşş gelıcek bebısss..

ohhh iyi yapıyorsun valla canım en iyisi git hem serin hemde annenlerin yanında keyif yaparsın biraz:KK34:
valla bizde bir değişiklik yok önümüzdeki p.tesi gelmeyesice bat bakalım inşallah güzel haber vermemi nasip eder Rabbim:KK16:

ohhh iyi yapıyorsun valla canım en iyisi git hem serin hemde annenlerin yanında keyif yaparsın biraz:KK34:
valla bizde bir değişiklik yok önümüzdeki p.tesi gelmeyesice bat bakalım inşallah güzel haber vermemi nasip eder Rabbim:KK16:

ınss tatlımmm bayram oncesı guzl bır haberr olurrrr..
bnde takıp etmıyorum artık :))düşünmycm bebisi bu ayda böyle denıylmm baska seylerle ılglncmmm ...

cnm ağrı sızı çok aşırı yok sancımda yok.yürüyüş yapamıyorum pek çatı kemiklerimin ağrısından :KK43:
bol bol iş güç egzersiz.bugün akşam üstü çıkarım biraz belki.
aşağı aşağı baskı yapıyor kanala girmeye çalışıyordur belkii :KK16:

ınss tatlımmm bayram oncesı guzl bır haberr olurrrr..
bnde takıp etmıyorum artık :))düşünmycm bebisi bu ayda böyle denıylmm baska seylerle ılglncmmm ...

ay inşallah hiç beklemediğin anda gelir canım beklemek acaip yoruyor bizi o yüzden oluruna bırakmak sanki en iyisi hadi inşallah gelsin bebişlerrr:KK52::KK52:

cnm ağrı sızı çok aşırı yok sancımda yok.yürüyüş yapamıyorum pek çatı kemiklerimin ağrısından :KK43:
bol bol iş güç egzersiz.bugün akşam üstü çıkarım biraz belki.
aşağı aşağı baskı yapıyor kanala girmeye çalışıyordur belkii :KK16:

ay geliyor annesi geliyor hazırlıklarına başlamış baksanaaa:KK52::KK52::KK52:

X