Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

hakkaten futbol takımı gibi oldular yumurcaklar :) unutmam canım cok degısık bi deneyım olcak benım ıcın, minik pipiler :)

dayanamadım canım artık , yanı dısarda rahatlamadan eve gırseydım sankı ortalıagı yerle bır edecek gucte ağlama ve sınır krızlerım oluşcak gıbıydı kı onların onunde bu en son yapmak ıstedıgım sey.. seni de arayamadım şu 2 gün senın ıcın krıtık uzmeyeyım, kasmayayım diye.. öyle bankta aglarken annem aradı hissetmıs gıbı.. çok üzüldü, sonra düğün zamanımda amcamın ve dayımın goruslerını soyledı bana kv.min hakkında.. biraz rahatladım.. demekkı herkes aynı seyı dusunuomus diye.. sonra tıpıs tıpıs eve :)

walla canım, kv.nle inşallah cennette biraraya gelırsınız, nasılsa orda uzulmek yok mutluluk war, ama bu dunya ımtıhan dunyası işte kibirde war huzursuzluk sokmakta war.. o yuzden maşallah demek geçıo içimden size, inşallah huzurunuz daim olur canım :) bende laf sokmama calısıorum , ne de olsa eşim war arada kötü olmayalım diye.. biriktitip biriktirip bi de eşimde annesının yanında bana sesını yukseltınce çıldırıorum işte.. neyse :) bu da benım ımtıhanım galıba :)

ewet eşimde oyle resmen boyun egıyo, sonra bana sesını yukseltıo, sonra ben patlıorum eşime (yinede onlara yapmıyorum) , sonra siniyo cocuk, bu kez de uzuluorum bişe olcak, anne baskı eş çıldırmış.. her gelişlerınde 2. gunden ıtıbaren başlar bu olaylar.. ama dun aksam tüm düşüncelerimi soyledım, " aılene karşı gelmeden çekirdek aılemıze karısmalarını engellemelısın ,bu da kararlılıkla olur , bağırıp çağırmayla değil diye " çünkü ben aılemın ailemize karısmasından hoslanmıorum olabıldıgınce orta yolu bulmaya calısorum , aynısını o da yapabılmelı , inşallah becerebılırız canım.. üzmicem kendımı bi daha olursa çünkü dedim eşime 2. kez aynı sebepten üzülürsem kızkardeşimle tatile gidicem , çok yoruldum ben diye

Selam kızlaaaaarrr
Eşim 3 gündür hasta raporlu evde.. İmanıma yetti yahuuuu bir huysuz bir aksiiii uyuz etti beniiii. Ateşler içinde yanıyor ama battaniye ört terlicem diyor, ıııhh mıııhhh lohusa kadınlar gibi valla krizlere soktu beni

Rimeeeeelll pipican geliyomuşşş Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
zeynooooooooooo avcunu yala çok üzülecek duyuncaaaaa

Umutcum sen nasılsın canım, yeni ev ortam nasıl? Ben mesajlarından sanki daha pozitif bir ruh halinde olduğunu hissediyorum maşallaaahhh Amaaann hep böyle devam et

Fatmacım sahalara kısa bi süre veda mı ediyosun, inşallaaaahh sürpriz yaparrr oğluşuuunnn aayy valla oğluş dediimmmmmm ellerim öyle yazdı

Hepinizi öptüüüüüüüümmmmmmm

Canim benim kesinlikle haklisin gormemeliler bilmemeliler her olaydan kendilerine pay cikarmayi iyi bilirler cunku.. olur mu oyle sey askolsun bi daha duymayayim ne halde olursam olayim yeter ki seninle konusabilecek 10dk ya sahip olayim gerisi hic onemli degil.. bazen bizi anlayacak kimse yokmus gibi hissederiz olur boyle seyler ama gececek yakin zamanda postalayacaksin onlari cunku esinle başbaşa kalacaksiniz
Bunlari bir gunde degistirmeniz imkansiz canim yavas yavas zamanla olacak bunlar bak biz 5senelik evliyiz ailem ufacik bi r acik bulsalar hemen degerlendiriyorlar. Sen akilli bir hatunsun bunu naail yapacagini yavas yavas alttan esini yapmasi gerektigi yola dogru itecegine adim gibi eminim
Ay bu erkeklerin hepsi mi ayni yaa cok gecmis olsun canim insallah bir an once iyilesir de bir an once postalarsin ise benimki de hasta oldu mu zannedersin oluyooptummmmm

hahahaha ozlem kıs benle uğraşcağına oğluşuna rakip geliyor onu düşünsene rimelcim tebrik ederim bu arada pipicanını asbelove sanada yazamadım kaç gündür inşallahhhh rabbim bu mübarek günlerde verir bebişini uzun zamandır müjde yok topikte biri ayağını sürtsün artık :):) raginda naptı acaba çok merak ediyorum belki doğumu gerçekleşmiştir

Karşı komşumuz en iyi k.v.de ölmüş olanı derdi kendide k.v.de ama

Günaydın kızlar nasil bir sıcak var böyle. ..bir yandan pedal ceviriyorum bir yandanfs msj yazma ya çalışıyorum

ahdım war ben boyle gelınımın işlerine burnunu sokan bi kv olmıcam, arkadaş-anne-kv karışık olcam o da iyi niyetli olursa.. amiin canım Allah razı olsun guzel dualrın için..

rımel inşallah öyle olur cnm.bizimkide kızım gibisin gelinim değilsin der ama yeri geldiğinde laf sokmayı da bilir.ben ailemin yanına gidince annem sen kızına bak iş yapma der k.v.deye gidince iş bekler iş yapması sorun değilde bize iş yaptırıp kendi gezince ben ona sinir oluyorum o yüzden gittiğimde mecbur kalmadıkça birşeye elimi sürmem.
geçen sene bayramda gittiğimizde sarma yapcaktı hadi yardım edeyim dedim koca tencere başıma kaldı ben bu huyuna sinir oluyorum.

nehar geçmiş olsun kocacına ateş çok fena ya ama üstünü örtmesin havale geçirir allah korusun acile gitseniz sağlık ocağı vardır heralde....cnm bebiş olsunda kız erkek farketmez benim için ....ama oğluş olursa bu yazdığını hatırlatırım....ogünleri görürsek tabi...

sa[ol canim benim Allah razı olsun Rabbim bu mübarek ayda dualarımızı kabul eder inşallahhh
Karşı komşumuz en iyi k.v.de ölmüş olanı derdi kendide k.v.de ama

Günaydın kızlar nasil bir sıcak var böyle. ..bir yandan pedal ceviriyorum bir yandanfs msj yazma ya çalışıyorum
teprik ediyorum seniiiii
ne kadar yakın olursa olsun kv kv'dir canım benim sen ona bakmak hizmet etmek için geldin maalesef hepsi öyle düşünüyor beni de onlara bakmam diye istememişlerdi zamanında gerçi şu anda da yan apartmanımda olmasına rağmen mecbur kalmadıkça görüşmem çünkü o bir k.v ve üveyyyyy
2aylık evliydim çekti köye gitti 6ay k.p ve görümceye yemek yaptım sahurda iftarda erinmem asla bunu yapmaktan nolcak bir kap yemek yapıyorum zaten ancak köyden geldi aradı beni gel bu nasıl pislettiysen öyle temizle diye bende gelmiyorum deyip kapamıştım suratına telefonu 2sene konuşmadık arkasından Allahtan eşim arkamda da sıkıntı olmuyorr

seninki de pek yüzsüzmüş ayol hem yemek yap hem de gel temizle de.allah büyük cnm görüyordur mutlaka.eşimin babaannesi köyde tek başına öldü ne k.v.de ne eltisi almamışlar yanına ....şimdi bizden bakmamızı bekleyemez.zaten hep dua eder kimseye muhtaç etmesin diye bende içimden kocaman amin derim.eşim ama aile konusunda çok hassastır ailemede bakarız ailenede der.annemler gelince göndermek istemez heryeri gezdirir iyi damattır

öyledir Allahtan üveyde bi şekilde hallediyoruz yoksa eşimin öz annesi olduğunu düşünemiyorum Rabbim hiçbirini bize muhtaç etmesin valla ben ona bakamam ölürüm çünkü ben onunla aynı evde ya da biz eşimle boşanırız Allahım sen koruu babasının başımın üstünde yeri var ama o kadından nefret ediyorum ben yaaa Maaşallah eşin iyi damatmış canım bizimkiler pek anlaşamazlar eşimle görünürde bişey yoktur ancak alttan gizli bir savaş halindeler sevmezler eşimi pek bana da sevmiyorum demediler ama anlaşılıyor bir de geldiler mi herşey kendilerinin istediği doğrultuda olsun istediklerinden eşimde kırmak istemez saygısızlık etmez ama üzülür bana gelir söyler falan filan böyle acaip gerilirim onlar geldiklerinde hiç saygıları yoktur çünkü

ay kızlar kv demeyin bana hemen konuşasım geliyor benim kv ye ıspanak ve balık yaparsan çağır gelip yerim dedim kadın 1 kere çağırdı be kaç ay akşamları aç aç yattım miğdem bulanıyor bişey yapamıyorum bunuda biliyor yani.Ama bebek olunca izinliyim nasılsa gelmesini bilir ihtiyaç varken ilgilenmez ama uyuz ya uyuzzzzzzzzzzzzzzzz.Şimdi yazlık aldı gitti uzakta aman mümkünse orda kalsın kadın evi dağılcak diye ödü kopuyo torun torba çocuk gelsin istemiyor bende bayılmıyorum zatende mecbur işte

kuzum bunların hepsi aynı yaaa iş geline gelince nedense el oluyor insanlık falan bitiyor

asbe Allahtan bizimkiler öyle değil ya...evlilik idare etmekten geçiyor zaten cnm idare edeceksin herkesi mecbur...
feryal ben hastayım gel bak desem k.v.ye gelir bakar hemen doğum yaptığımda ateş basıyordu kadın ayaklarımı kolonya ile ovalardı
ama yemek yapmayı sevmez mecbur kaldıkça yapar.
aman işte k.v. de muhabbeti uzar gider birde onlara sormak lazım memnunlarmı gelinden bizimki beni soğuk buluyordur
birkeresinde bir tanıdığı ile gelmişti kadın dediki gelinin hiçte soğuk değilmiş diğeri daha soğuk görünüyor....demekki daha önce lafı geçmiş ben istediğime sıcak istemediğime soğuk görünüyorum ne yapayım

bende canım aynen buzdolabı gibiyim ona karşı oda eşimi doldurmuştu bir ara istediğinde nasıl güler yüzlü şen şakrak suratı bana demiş eşimle büyük kavga etmiştik.Ben sevdiğimide sevmediğimi çok belli eden bir tipim ama napabilirimki birazda kendine baksın işi gücü eltimleri anlatıp aslında bana laf sokmak öyle şeyler anlatırki aslında benle yaşadı diğer eltimle yaşamış gibi anlatır yok yani dinlesem yorum yapsam neyse ama anlatıyor işte.

kız seninki yine iyiymiş bizim işimiz idare etmek başka işimiz gücümüz yok zaten
ohh en iyisini yapıyorsun canım salla gitsin bende sarılmam bile k.v ye

feryalcim merak etmişsin cnm hala doğurmadım
gayet keyfimiz yerinde,bugün 40. haftaya girdik çok şükür...
inş. yazabilirim doğuma giderken.normal olursa tabi.
ben doğuruyorum dua edin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…