Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

evde dikkat ediyordum ama işte olunca beceremiyorum galiba yaaa bakalım kısmet canımcım yaa dün ananas yemeyi de unuttum

yerim senin erkeğini bennn
boşver onu dinleme duyma tatlımmmmmmm

:) canım çok çok sağol.. 3 boyutlu mu renklı olan mı bılmıorum ultrason cınsını ama ondanda baktı, yuzu net cıkmadıgından renklı degılde sıyah beyaz cıktısını versı dr. amcası , kolunu yuzune tutmus sıpacık , kolları aynı bennn zarıf ve etlı, bayıldım durup durup kollarına bakıorum :) bu arada kv. henuz etlı yemek yapmadı, yaparsa ...

Rimellll canım hayırlı uğurlu olsun oğluşun geliyor he bizim sıpalara bir arkadaş daha eklendi yakında çete olcaklar valla

sağlıkla kucağına al inşallah oy minik adam yerim onu

amaninnn onda da gördün minnoşunu yaniiii
yeriz onları biz yeriz hapur hupurrr
heh aferin söz dinlesin böyle yoksa sezdi mi kız başına gelecekleri yoksa

adaş ben dediydim demi karnın erkek diye.sağlıklı hayırla alırsın oglunu kucağına

amaninnn onda da gördün minnoşunu yaniiii
yeriz onları biz yeriz hapur hupurrr
heh aferin söz dinlesin böyle yoksa sezdi mi kız başına gelecekleri yoksa

walla her fırsatta arı gibi iğnesini sokmup can yakmaya çalışıo ama, yemeklerının uzerıne kusulmasını kaldıramııcanı düşündü sanırım :)
canımm hayırlı olsun oğlun.mevlam sağlıklı uzun ömürlü ve güxel ahlaklı ewlat nasip kılsın inş.
amiiin canım Rabbim hepimizin evladını anaya-babaya-kendıne-dinine hayırlı, sağlıklı musmutlu ve uzun ömürlü kılsın inşallah :)
adaş ben dediydim demi karnın erkek diye.sağlıklı hayırla alırsın oglunu kucağına

walla adaş sen en başta demiştin, karnım bile çıkmadan :)

Rimelcim oglusn oluyomus hayirli bir evlat olsun bir delikanli daha geliyo masallahh
Fatmacim hayirlisi olsun gelecek inss bebislerimzzz

bence de öyle düşünmüştür. o o olaflarını alsınnn ..................... bipppppp
Rimelcim oglusn oluyomus hayirli bir evlat olsun bir delikanli daha geliyo masallahh
Fatmacim hayirlisi olsun gelecek inss bebislerimzzz
olacak canım benim olacak hayıslı sağlıklı evlatlarımıza kavuşacağız bizde

bence de öyle düşünmüştür. o o olaflarını alsınnn ..................... bipppppp

olacak canım benim olacak hayıslı sağlıklı evlatlarımıza kavuşacağız bizde

canııımm ağzına sağlık, çokça sevaba giriosun hamiş birini sevındırerek, inan bazen çok yalnız hissedıorum onların arasında kendımı.. dün akşamda iftara kadar 1,5 saat dışarda ağlaya ağlaya dolandım, komşuda yuzumu yıkadım makyajımı yaptım oyle cıktım eve :100::100::100:

rımel k.vler sizdemi kalıyor ......bizde ilk zamanlar çok kavga etmiştik eşimle ailesi yüzünden neyseki şimdi eşimde bende idare ediyoruz ....arada sinir olsakta ....
sende üzme bebişini kendini yorgunum de odanda yat umarım çok kalmazlar çok rahat ettirmede çabuk gitsinler

canım sağol bitanem.. Rabbim isteyen herkese evlatlarını, emanetlerini göndersin..

AMin tatlim insss..kv leri takmiyacaksn bnde dun onlrdydim kadin laf sokmaktn baska bisi yapmadi...sikma o tatli canlarini...oglusun icinde buyuo annesi guc kuvvet versin sana

kuzum benimmm niye yaptın bunu kendine ve bebişine kıyamam canım benimmm arasaydın beni evde oturuyordum hem iki çift laf etcek insan arıyordum bende dün yalnız yalnız
üzme kendini nolurrrne diyorduk biz sinirli bir bebek istemiyoruzzzzz
Ins tatlimm rabbim gostersin o gunleri bize .
aminnn canım benim aminnnnnnnnnn

TAMAM anlaşıldı illa bi futbol takımı kurulacak yanııı
rimelimmmmmmm canım arkadasım Rabbım kucagına aldıgın gunlerıde göstersınnnnnnnnnnn
bezını alırken ıyıce kuruladıgın zamanların gelsınnn fazla hassas bizimkilerin pipileriii (
şimdi kız sayısı azaldı hadı yenı hamişler gelsınnn erkeklere kız da lazımmmmm
Ramazannn hürmetine Allahımmmmmmmmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bizim begendıgımız bi ev vardı ya, ona bakmaya begenırlerse bıze destek olmaya gelmıslerdi 120 bin tane kusur buldular, hala da bızdeler , yani tam köstek, kv. zaten hiç bişeyi begenmez en dogru kendısıdır.. daha da can yakmaya, olaki begendıklerı bi durum warsa onları da kendılerının sebep olduklarına ınanan biri..kocamda o kadar sinmiş ki bu baskıların altında, 15 yıllık eskı pantolonunu bile onlara sormadan atamaz.. dolayısıyla yanımızda olmasalarda epey içimizdeler, bunların bırıkımıyle de zaman zaman patlamalar yaşıorum.. dün akşamda senın dedıgın gıbı yaptım, başım agrıyo dedım odama çekildim, eşime karşı da sogugum.. inşallah sonumuz hayır olur canım.. Rabbım senın benım ve cumle bız gıbılerın yardımcısı olsun..

AMin tatlim insss..kv leri takmiyacaksn bnde dun onlrdydim kadin laf sokmaktn baska bisi yapmadi...sikma o tatli canlarini...oglusun icinde buyuo annesi guc kuvvet versin sana

ahdım war ben boyle gelınımın işlerine burnunu sokan bi kv olmıcam, arkadaş-anne-kv karışık olcam o da iyi niyetli olursa.. amiin canım Allah razı olsun guzel dualrın için..

biz eşimin ailesi ile küstük..
k.v zaten üwey k.p de eşimle küçüklüğünden beri soğukmuş..
şimdi hepten koptular..
babamı babası bildi..
1 aydır tatilde hiç gitmedi babasına bugun aradı babası dawet ettı gel dıe benı de cagırdı ama asla gıtmem..
dogumda hastaneye geldıler bı buyuk cıcekle o kadar...
walla ben kendı aılemle mutluyum cok şükür eşimde mutlu
o yuzden bu olayları nasıl oluo kavga laf sokma hıc bılmıyporum
bazen keske k.v olsaydı eşim annesız olmasaydı dıyorum ama iyi etmıyorum galıba onu anladım

canım benimmm siz birlik olup aşarsınız bunları da eşin de zamanla aşacak sen hiç merak etme dışardan bakınca daha iyi görüyor insan çünkü eşimde bana aynısını söylüyordu asbe bak seni kullanıyorlar diye evlenmeden önce görmüyormuşum meğerse evlendikten sonra bir gördüm pir gördüm annem hep der asbe evlendi değişti diye sizde böyle olacaksınız ama sen kötü gelin olacaksın bilesin çünkü onu sen değiştirdin gözüyle bakıyorlar genelde
evet aynen bu prosedürü uyguluyorsun kimse için kendini üzmüyorsunnnnn sakın ha sakın gelir popona şaplağı atarım yoksa haberin olsun
ahdım war ben boyle gelınımın işlerine burnunu sokan bi kv olmıcam, arkadaş-anne-kv karışık olcam o da iyi niyetli olursa.. amiin canım Allah razı olsun guzel dualrın için..
bende aynı şeyi düşünüyorum ben anne gibi anne Rabbim nasip ederse de anne gibi bir kv olcammmmmm
anaa özü de bir üveyi de tatlım bizimki de üvey bizde 2yıl konuşmamıştık şimdi yine barıştık mecburen ama keşke barışmasaydık diyorum bazen he bizim bir avunacağımız yönü üvey olması en azından üvey deyip kendimizi avutuyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…