Evimi bi görseniz heryer heryerde ama ben burda fink atıyorum kocam da bi tarafta sızmış uyuyorEv boyandı ama sanki yeni taşınmış gibiyiz ne çektin be özoooooooooooo
Benim oğlumun göbeği düştü feryal teyzesiher gün banyo yapıo ama nasıl mutlu şu fileler var ya şişen ondan mutlaka alın hiç ağlamıyo..
Rabbim herkese nasip etsin bu günleri...
Benim oğlumun göbeği düştü feryal teyzesiher gün banyo yapıo ama nasıl mutlu şu fileler var ya şişen ondan mutlaka alın hiç ağlamıyo..
Rabbim herkese nasip etsin bu günleri...
benim aşılamada p.tesi yapılcak canlar dualarınıza ihtiyacım var
Oyyy maşallahhh yavruya hep böyle mutlu olsun inşallah.evet canım tecrübelerini bize aktar gerekli gereksiz şeyleri çok memnun oluruz
canımmm Rabbim nasip etsin inşallah işiniz rast gelsin
Rimel adas son facedeki foto da masallah karnin kocaman.benimde aksamlari kaenim daha gergin ve şişkin oluyor.seninkinin cinsiyet bellimiydi erkek karni gibi duruyor.
Savas canim hakkinda hayirlisi olsuna.az kalmis insallah hayirlisiyla alirsin kucagina.tosunun kilosu kac
Aybike canim benim ilk gebeligimde 10 gun sonra ciktiydi.2 test yaptiydim negatif ciktiydi.biraz daha sabret bakalim.hayirlisi olsun.
Kizlar adet oldum
benim aşılamada p.tesi yapılcak canlar dualarınıza ihtiyacım var
Hadi yaa iyiymis valla bende bulmaliyim o topicleri e kuzum insanlar kendilerine dert ariyoyani ramazanda hamiş oldugunu öğreneceksınnn demek kiiiiiiiii
bizim oğlan uyudu bende aldım laptopu kucagıma eşimde cay demledi annemlerde köye gitti aylardır böyle keyif yapmadım..
bu arada 9 kılo gitti bende ıkı haftada bu şişliklermiş demek ki bnm kilolarrr
şimdi benden keyiflisi yok bi gezeyım online forumları komik oluo bazıları
gecenlerde okumustum bırı eşinin sigara içerken yakalamış yıkıldım mahwoldum yazmıs sizce ne yapmalıyım yazmıs altınada yorum
hemen boşanma dawası ac töwbe ya Rabbım sizin derdiniz bitmiş galıba yazmıs öldüm gülmekten
Kuzum misse katiliyorum bende takip yapildigim ay acaip gerilmistim dr sen bu ay hakile kalamazsan kimse kalamaz demisti ama kalamadim cunku acaip gerdim kendimi bu haftada gerdim h.sonu catlarda yumoslar asilama iptal olursa diye ama naptim kendimi yordugumla kaldim o yuzden sal gitsin birak kendi haline kendi oyalanacak biseyler bul ben spor yapiyorum misal acaip iyi geliyor butun stresimi aliyor Rabbim yollayacak hic endise etmeKizlar adet oldum
Ayyy yegenimin cinsiyetini ogrencemmmmm cok iyii cikolata ye cikolataewet canım elbiseden ve son 4 saattır wc ye çıkamamakta eklenince bı de aksam saatıne yaklaştığında davul gıbı oluo 1 ay onden gıdıo benım göbek.. karslılastıgım her 3 kişiden 2 si erkek diyo.. eger gosterırse onumuzdekı hafta randevumuz war canım , enerjik seyler yııp gıdıcem gostermesı kolay oluomus ya :)
Rabbim dualarimizi kabul etson canimmm aminnnnnnnnn:))))canııımm kardeşim, inşallah bi sürü bebişin olur bi anda, vik vik anne anne heryerden ses duyarsın böyle evınde mınıklerının :)
Bol şans asbelove, Rabbim kalbine göre versin...
aybike cnmcım üzme kendini bak gör hiç düşünmediğin anda gelecek o bebiş :)
miiss doğurdun bide keyif mi yapıon kıssss biz beklios hala
asbelove canım hayırlı haberlerle gel inş.
kızlar kızımın adı dilara oldu hamdolsun bir isim beğendik sonunda
bugün benim doğumgünümbugün gelsin istedim ama kızım gayet iyi keyfi yerinde içeride herhalde
Allah razı olsun canımmmm sende yengeçsinnnnnn ohhh dörtledik yengeçleriiii
hayırlı olsun kuzumm benim teyzemin kızının adı dilara biraz inatçı ama
Allah razı olsun canım aminnnnnnnnn