Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Rimel adas son facedeki foto da masallah karnin kocaman.benimde aksamlari kaenim daha gergin ve şişkin oluyor.seninkinin cinsiyet bellimiydi erkek karni gibi duruyor.

Savas canim hakkinda hayirlisi olsuna.az kalmis insallah hayirlisiyla alirsin kucagina.tosunun kilosu kac

Aybike canim benim ilk gebeligimde 10 gun sonra ciktiydi.2 test yaptiydim negatif ciktiydi.biraz daha sabret bakalim.hayirlisi olsun.

Benim oğlumun göbeği düştü feryal teyzesi her gün banyo yapıo ama nasıl mutlu şu fileler var ya şişen ondan mutlaka alın hiç ağlamıyo..
Rabbim herkese nasip etsin bu günleri...

Benim oğlumun göbeği düştü feryal teyzesi her gün banyo yapıo ama nasıl mutlu şu fileler var ya şişen ondan mutlaka alın hiç ağlamıyo..

maaşallah subhanallah kuzummmmmm sünnetini de böyle bildirirsin inşallah canımcım

Oyyy maşallahhh yavruya hep böyle mutlu olsun inşallah.evet canım tecrübelerini bize aktar gerekli gereksiz şeyleri çok memnun oluruz

benim aşılamada p.tesi yapılcak canlar dualarınıza ihtiyacım var

canımmm Rabbim nasip etsin inşallah işiniz rast gelsin

yani ramazanda hamiş oldugunu öğreneceksınnn demek kiiiiiiiii
bizim oğlan uyudu bende aldım laptopu kucagıma eşimde cay demledi annemlerde köye gitti aylardır böyle keyif yapmadım..
bu arada 9 kılo gitti bende ıkı haftada bu şişliklermiş demek ki bnm kilolarrr
şimdi benden keyiflisi yok bi gezeyım online forumları komik oluo bazıları
gecenlerde okumustum bırı eşinin sigara içerken yakalamış yıkıldım mahwoldum yazmıs sizce ne yapmalıyım yazmıs altınada yorum
hemen boşanma dawası ac töwbe ya Rabbım sizin derdiniz bitmiş galıba yazmıs öldüm gülmekten

aybikecimm bak gör senın bebegın en stressız ayında gelecek kendını ılk aydan berı cok gerdın rahat ol gelecek bn emınım bak hıc merak etmeee
kafanı dagıt düşünme baska seylerrr
düşünnn o zaman konacak göbüşüne

ewet canım elbiseden ve son 4 saattır wc ye çıkamamakta eklenince bı de aksam saatıne yaklaştığında davul gıbı oluo 1 ay onden gıdıo benım göbek.. karslılastıgım her 3 kişiden 2 si erkek diyo.. eger gosterırse onumuzdekı hafta randevumuz war canım , enerjik seyler yııp gıdıcem gostermesı kolay oluomus ya :)

Kizlar adet oldum

canım, missyamanın dedıklerını yapıver, bana da demıstı ben anlamamıştım , içine doguyo galıba :) sen içini ferah tut , olmıcak kokrkusu warsa önce onu at içinden, inşallah Rabbım sana sağlıklı hayırlı bı bebsı verıcek ..

Hadi yaa iyiymis valla bende bulmaliyim o topicleri e kuzum insanlar kendilerine dert ariyo
iyi keyif yapmissiniz bakiyorum mis mis her firsati degerlendirin kuzum valla kilolarda gitmis ohh yandan52:
Kizlar adet oldum
Kuzum misse katiliyorum bende takip yapildigim ay acaip gerilmistim dr sen bu ay hakile kalamazsan kimse kalamaz demisti ama kalamadim cunku acaip gerdim kendimi bu haftada gerdim h.sonu catlarda yumoslar asilama iptal olursa diye ama naptim kendimi yordugumla kaldim o yuzden sal gitsin birak kendi haline kendi oyalanacak biseyler bul ben spor yapiyorum misal acaip iyi geliyor butun stresimi aliyor Rabbim yollayacak hic endise etme
Ayyy yegenimin cinsiyetini ogrencemmmmm cok iyii cikolata ye cikolata
canııımm kardeşim, inşallah bi sürü bebişin olur bi anda, vik vik anne anne heryerden ses duyarsın böyle evınde mınıklerının :)
Rabbim dualarimizi kabul etson canimmm aminnnnnnnnn:))))

aybike cnmcım üzme kendini bak gör hiç düşünmediğin anda gelecek o bebiş :)

miiss doğurdun bide keyif mi yapıon kıssss biz beklios hala

asbelove canım hayırlı haberlerle gel inş.

kızlar kızımın adı dilara oldu hamdolsun bir isim beğendik sonunda

bugün benim doğumgünüm bugün gelsin istedim ama kızım gayet iyi keyfi yerinde içeride herhalde

Allah razı olsun canımmmm sende yengeçsinnnnnn ohhh dörtledik yengeçleriiii
hayırlı olsun kuzumm benim teyzemin kızının adı dilara biraz inatçı ama
Allah razı olsun canım aminnnnnnnnn

Allah razı olsun canımmmm sende yengeçsinnnnnn ohhh dörtledik yengeçleriiii
hayırlı olsun kuzumm benim teyzemin kızının adı dilara biraz inatçı ama
Allah razı olsun canım aminnnnnnnnn

öle valla cnm yaşasın yengeçler :)

kızlar seaside doğum yapmış bu arada gayet iyilermiş maşaallah :)

kizla uzun zamandir gelemedim araniza.aksamari bakiyorum bazen ama kimsecikler olmuyor.mujdemi sizlerle paylasmak istedim.
ayrintilidan ciktik az once.bebikonun sagligi ve elisimi cok iyiymis.cok sukur.
23 cm 350 gr olmus.
Veeee tahminlerin aksine KIZIMIZ olacakmisss:
Babamiz biraz şok oldu ama ben cok ta mutlu oldum acikcasi.
ECE SİMAY'IMIZ geliyor insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…