yok canmmm nerdeee annemdeyım bende sen gıbı eş durumu bekliyorum bende samsuna canık'e cıktı eşimin tayını bende merkeze ataırsam ona göre ev tutacagız bnm okulun ewe yakın olması lazım ev almak ıstıyoruz ama bıraz zor olacak once kıra sonra ew olacak su tayınlerı bı erken acıklamadılar yanımissy sen kendi evine geçtin mi cnm nerdesin şuan
senşne ağustosta eş özrü tayini var değil mi?
yok canmmm nerdeee annemdeyım bende sen gıbı eş durumu bekliyorum bende samsuna canık'e cıktı eşimin tayını bende merkeze ataırsam ona göre ev tutacagız bnm okulun ewe yakın olması lazım ev almak ıstıyoruz ama bıraz zor olacak once kıra sonra ew olacak su tayınlerı bı erken acıklamadılar yanı
teşekkürler umudummmmmmmmmmmselam kısçeler nasılsınız bakim
bizim de misafirlerimiz vardı.. cuma öğlende geldiler bu sabah kahvaltı snrası gittiler.. taşındık diye yeni evi merak eden geliyosaolsunlar önce ki evimimzde de hep gelirlerde arada.. onlar gidince mtfağı topla derken anca oldu bi bakim size dedim..
aybikem üzülme kusum.. Rabbim üzüntünün yerini mutluluk gözyaşları versin ins yakın zamanda
asbemm.. hadi az kaldı pzrtesi yarın
scorpimm.. masaAllah kısçen geliyor demek..ee ne demisler kız olsun çamurdan olsun hehe
neharcık.. badana, temizlik derken, sen çok çalısma, oğluşun yorulmasın
raginda Dilara ismi, halamınkızının ismi.. şmdi üni li , çok tatlı bi kısçe oldu ins. senin kısçen de, böyle güzel günlerini görmen dileğiylehem yeni oyun havası varya..
-Akşamlar Sensiz Geçmez DilaraSabahlar Sensiz Olmaz Dilara Dilara Gazel Düştü Bağlara Dilara Karlar Yağdı Dağlara Dilara Neredesin Benim Güzelim Sevdiğim
----
nyse bakalım.. gözüme takılanları yazdım..
rimelim, rmzynebcim.. size dicek bise kalmadı, öpüyom sizihadi kaçtım, yine gelirim ins.
canım güzel dileklerin için çok teşekkürler,darısı sana inşşşş.
şarkının sözleri ne güzelmiş çok hoşuma gitti
evet canım 24saatten az kaldı yemeklerimi yapıyorum bende malum 2gün hiçbişey yapmadan yatmayı planlıyorum
teşekkürler umudummmmmmmmmmm
gerçekten kız çocuk başka..gerçi sağlıklı olsun da kız erkek Allah ne verirse kabulümüzdü
slm kızlar sonunda evimdeyim şükür kavuşturana ....
asbe yarın aşılama gününmüş cnm dualarım seninle inşallah 2 hafta sonrada bebiş haberini alırız.
misyaman ve raginda en kısa zamanda tayin işlrinizin hallolmasını ve evinize kavuşmanızı dilerim insanın evi gibisi yok anne evi olsada....
scorpi kızın hayırlı olsun talibi çok olacak gibi
Aybike yeni ay yeni umutlar cnm inşallah birgün bizimde yüzümüz gülecek...
Bizde öle istiyoruz o yuzden gecıcı olarak kıraya cıkacagız senet ile ew almak ısıtoruz bakalım
RABBIM ne nasip eder bilmiyorum..
annemın ewı de olsa baska yerdeyımm we artık delırmek uzereyımm ALLAH eksıklıklerını göstermesın ama gercekten cok bunaldım..
bu haftasonu köye gıttıler bızde eşimle aylar sonra basbasa kalabıldık özlemiş sakinliği bizim nişan falan derekn butun kardesler eşleri bi arada idik bende kapalıyım hele doğumdan sonra kız kardesıme dedım bı gıdın ewınıze walla artık fenalık gecırcem dıe ((
siz samsun mu yazacaksınız eşinde samsunlu mu..
hala orada yaşayacagıma ınanamıyorum..
bnm ablam wardı ıst beykoz tapuda sözleşmeli idi eşi de samsunda ayrılardı oda kadroya gectı cok şükür oda dönuo samsuna
3 kız kardes samsunda olacaz o yuzden bana ruya gıbı gelıo..
Rabbım herseyı en guzel en hayırlı wakıtte nasip edıo ben ewlendıgım gıbı ıstedım cocuk hıc korunmadık olmadı dıe ayalrca karalar bagladım şimdi diyorum kı RABBIM en guzel wakıtte nasip etti ewlılığın ne oldugunu anladım eşimle basbasa wakit gecırdım..
çocuk olunca hersey değişti cunku
o yuzden tewekkul etmek lazım kızlar...
O en guzel zamanda werecek bebişleri ben emınım herkesın bebeği olacak bu topikte..
ramazan hepimize hayırlar getirsin inşAllahhhh
selam kızlaaaaaarrr
asbemin büyük günü hayırlı güzel evlatçıkları olur inşallaaaaaaaahhhh
missoşummmm ablanlara bi gidin yaa artık evinize demene çok güldümmm
Fatamacım tatil bitmiş hadi mübarek olsunnnnn
Teyzeleri ben çok mutluyum artık oğlumla konuşuyoruz. Bana cevap vermek için çabalıyoo sanki sıpa
Hepinizi seviyorummmm yavrılarımmmm
Tülayım doğur artık daaaaaaaaaaaaaa
günaydınn kızlarr
asbe canım bugün büyük gün desene mevlam yar ve yardımcın olsun ramazan sizin eve bereketiyle ve yeni kalp atışlar ile girsin inş.
emekleriniz boşa çıkmasın inş.
bizi haberdar et durumlardan
selam kızlaaaaaarrr
asbemin büyük günü hayırlı güzel evlatçıkları olur inşallaaaaaaaahhhh
missoşummmm ablanlara bi gidin yaa artık evinize demene çok güldümmm
Fatamacım tatil bitmiş hadi mübarek olsunnnnn
Teyzeleri ben çok mutluyum artık oğlumla konuşuyoruz. Bana cevap vermek için çabalıyoo sanki sıpa
Hepinizi seviyorummmm yavrılarımmmm
Tülayım doğur artık daaaaaaaaaaaaaa
Oldu bitti bile fatmaaaraginda hazır ramazan gelmişken hurma ye cnm birde yürüyüş yap doğumu başlatabilir ozaman ağırlaştım diye oturma bak bebekde gelmez ozaman azıcık rahatsız et kızçeni de gelsin artık.
nehar maşallah diyelim oğluşa annesine cvp verecek tabiki
asbenin aşılaması kaçtaydı ki inşallah herşey yolunda gitmiştir.
Oldu bitti bile fatmaaa
Yalniz esim bana hasta muamelesi yapio yaa agrin var mi iyi misin deyip duruyor
Canlarim ben geldim belki de biz oluyoruz su anda bilemiyorumRabbim dualarimizi kabul eder insallah savasim ne güzel dua etmissin canimmm insallah insallah
neharim icine ne doguyor canim olacak ki bu ay
Kiz etrafimda pervane oldu her ay yaptirabilirim ben bu asilamayiasbe baksın tabi sizlere inşallah bu ay yüzün gülsün cnm ya sürekli aklımdaydın.nasıl oldu anlatsana bizimkide pek meraklı aşılama yaptırmaya ama ben korkuyorum
Canim benim guzel yurekli arkadasim aminnnnnnnasbemmmm inş.bebişinin ilk tohumları bugun atılmıştır canım benim şu mübarek günlerde Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Amin canim benim amin insallah su an kocişin zoruyla belimin altinda yastik yatıyorum bu saatten sonra ne ise yarayacaksacanım inşallah hayırlı ve güzel olacak.gönlüne göre olur herşey inşallah....