Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aybike cnmcım üzme kendini bak gör hiç düşünmediğin anda gelecek o bebiş :)
miiss doğurdun bide keyif mi yapıon kıssss biz beklios hala
asbelove canım hayırlı haberlerle gel inş.
kızlar kızımın adı dilara oldu hamdolsun bir isim beğendik sonunda
bugün benim doğumgünüm bugün gelsin istedim ama kızım gayet iyi keyfi yerinde içeride herhalde
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu,sağlıklı senelere...gün bitmedi daha belki sürpriz yapar bebis :))
Maasallah subhanallahh bir prenses daha geliyorrr bizi ihmal etme kuzu ozluyoruz vallakizla uzun zamandir gelemedim araniza.aksamari bakiyorum bazen ama kimsecikler olmuyor.mujdemi sizlerle paylasmak istedim.
ayrintilidan ciktik az once.bebikonun sagligi ve elisimi cok iyiymis.cok sukur.
23 cm 350 gr olmus.
Veeee tahminlerin aksine KIZIMIZ olacakmisss:
Babamiz biraz şok oldu ama ben cok ta mutlu oldum acikcasi.
ECE SİMAY'IMIZ geliyor insallahh
sağol cnm dediğin gibi vakti varda biz acele ediyoruzz
yaa tayin işleri var o zamana kadar olursa toparlanırız biraz,evimize gideriz diyorum ama tayin çıkarsa tabiiii
Maasallah subhanallahh bir prenses daha geliyorrr bizi ihmal etme kuzu ozluyoruz valla
Insallah su tayin isinizi Rabbim gonlunuze gore verir canimcim
oyy 50 gundenaz kalmış canımmm, Rabbim ikinizde nasıl daha sağlıklı olcaksanız o türden bi doğumu nasip etsin canım, moralı bozup hormon dengelerın şaşmasın.. kime ne nasıl düşmüş bilmıoruz, sağlıkla kucağına alasın inşallah bebişini savaşçım , ismine karar verdınız mı?
Rimel adas son facedeki foto da masallah karnin kocaman.benimde aksamlari kaenim daha gergin ve şişkin oluyor.seninkinin cinsiyet bellimiydi erkek karni gibi duruyor.
Savas canim hakkinda hayirlisi olsuna.az kalmis insallah hayirlisiyla alirsin kucagina.tosunun kilosu kac
Aybike canim benim ilk gebeligimde 10 gun sonra ciktiydi.2 test yaptiydim negatif ciktiydi.biraz daha sabret bakalim.hayirlisi olsun.
ragindaaa inşaAllah bebegınız sıze hayırlı gelırde tayınınız cıkar dönersnız dogulardan..
bende oğluşu uyuyttum bugun huysuzdu bıraz ama şimdi babası okudu bol bol rahat bı uykuya daldı..
bende cayımı koydum atese ewıde eşimle temızledık sabah ohh miiss gibi
şimdi çay keyfi..
çayı tekrar içemem sanıyordum ama gectiii şimdi canım bile cekıoo
hatta hamıle ıken benı esır alan tatlı ısteğı yerini tuzlulara bırakmaya basladı
oğluma bakıp diyorum şimdi sen benı halden hale soktun dıe (
aybikeee nerdesın uzme kendını ne olurr hep aklım sendeee
scorpi kizin hayirli olsun mevlam saglikli ve hayirli evlat kilsin ons.
raginda dogum gunun kutlu olsun.dogumada az kalmis mevlam bir avazda kurtarsin seni ins.
Raginda canım doğum günün kutlu olsun dilara na sağlıkla bir avazda kavusursun inşallah
scorpi canım kizcene maşallah supanallah gozun aydın
raginda dogum gunun kutlu olsun sonucta az kaldı kızınla bırlıkte kutlarsın dogum gunuunu inşAllah..
scorpiiii kızın hayırlı olsun..sağlıklı sıhhatli olsun kızın olacagı ıcın cok sanslısın Rabbım bızlere de kız ewlat nasip etsınnn
elfida tammuz annelerınde ayliz ismi wardı cok sewdım bn o ısmı duru da guzel bi isim sonra hüma we mına yeğenlerimin ismi
eşim bana doğum hediyesi fotograf makınası almış hamıle kaldıgım gıbı olacaktı ama garantıye aldık dogumdan sonra aldı (
doğum we özel gun fotografcılığı yapmak ıstıyorum ben..,
war mı ilgilenen içinizde
scorpions gözünaydın cnm sizinki de benimki gibi sağ gösterip sol vurdu desene cin gibi olacak bunlar bak gör
sağlıkla gelsin cnm inş.
Maasallah subhanallahh bir prenses daha geliyorrr bizi ihmal etme kuzu ozluyoruz valla
Insallah su tayin isinizi Rabbim gonlunuze gore verir canimcim
scorpi kizin hayirli olsun mevlam saglikli ve hayirli evlat kilsin ons.
raginda dogum gunun kutlu olsun.dogumada az kalmis mevlam bir avazda kurtarsin seni ins.
aybikecim hayirlisi olsun uzulme lutfen nazli bebis iste :)
scorpi cok sevindim massallah iyi olsun kizina tabikide talibiz :)
seaside a cok gecmis olsun sevindim cok ogrendi birkac aya dogum yapti :) Allah anali babali buyutsun gelsrde hikayesini dinlesek
reginda cnm darisi basina insallah ne heycanli olur bu gunler buarada dogum gununde kutlu olsun
Raginda canım doğum günün kutlu olsun dilara na sağlıkla bir avazda kavusursun inşallah
scorpi canım kizcene maşallah supanallah gozun aydın
raginda dogum gunun kutlu olsun sonucta az kaldı kızınla bırlıkte kutlarsın dogum gunuunu inşAllah..
scorpiiii kızın hayırlı olsun..sağlıklı sıhhatli olsun kızın olacagı ıcın cok sanslısın Rabbım bızlere de kız ewlat nasip etsınnn
elfida tammuz annelerınde ayliz ismi wardı cok sewdım bn o ısmı duru da guzel bi isim sonra hüma we mına yeğenlerimin ismi
eşim bana doğum hediyesi fotograf makınası almış hamıle kaldıgım gıbı olacaktı ama garantıye aldık dogumdan sonra aldı (
Tülayımmm doğum günün kutlu olsun. Dilara ismyle yaşasın,çoookk beğendimm... Ayliz demişsin ama sanki bana Aylin'i yanlışlıkla söylemişler gibi geliyo o isim
aybikoşummmm üzülme kuzum hayırlı zaman değilmiş demekki
scorpiiiii kızını yirim senin.. talibim haaaa
missyumoşumm oğluşun tatlı uykularda olsunnnnn annesin üzmesin hiç
herkesi öperim, bu ara epey yoğunum ev işlerinden
Tülayımmm doğum günün kutlu olsun. Dilara ismyle yaşasın,çoookk beğendimm... Ayliz demişsin ama sanki bana Aylin'i yanlışlıkla söylemişler gibi geliyo o isim
selam kısçeler nasılsınız bakim
bizim de misafirlerimiz vardı.. cuma öğlende geldiler bu sabah kahvaltı snrası gittiler.. taşındık diye yeni evi merak eden geliyo saolsunlar önce ki evimimzde de hep gelirlerde arada.. onlar gidince mtfağı topla derken anca oldu bi bakim size dedim..
aybikem üzülme kusum.. Rabbim üzüntünün yerini mutluluk gözyaşları versin ins yakın zamanda
asbemm.. hadi az kaldı pzrtesi yarın
scorpimm.. masaAllah kısçen geliyor demek.. ee ne demisler kız olsun çamurdan olsun hehe
neharcık.. badana, temizlik derken, sen çok çalısma, oğluşun yorulmasın
raginda Dilara ismi, halamınkızının ismi.. şmdi üni li , çok tatlı bi kısçe oldu ins. senin kısçen de, böyle güzel günlerini görmen dileğiyle hem yeni oyun havası varya..
-Akşamlar Sensiz Geçmez DilaraSabahlar Sensiz Olmaz DilaraDilara Gazel Düştü BağlaraDilara Karlar Yağdı DağlaraDilara Neredesin Benim Güzelim Sevdiğim
----
nyse bakalım.. gözüme takılanları yazdım..
rimelim, rmzynebcim.. size dicek bise kalmadı, öpüyom sizi hadi kaçtım, yine gelirim ins.
çok duygusalız ama napalımmmm ben bu halimden de memnunum bu sayede çok iyi naz yapıyorummmöle valla cnm yaşasın yengeçler :)
kızlar seaside doğum yapmış bu arada gayet iyilermiş maşaallah :)
Allah razı olsun canımmmm Rabbim nasip eylesin inşallah 1-4 hepsi kabulümüz sağlıkla hayırla gelsinler inşallahhhhsaol canim ins.mevlam buyuk onu oraya verdi bi sekilde hayirlisiyla cikmasinisa nasop edece
isim olarak ya omer asaf ya da ali eymen net karar veremedik
elif im 15gun once 2280 gr.di
asbe canim tedavin hayiisiyla guzel sonuc yada sonuclarla gelsin ins.dualarimizseninle
ben çok severim fotoğrafçılığı canım ama bir türlü kursuna gitmek kısmet olmadıraginda dogum gunun kutlu olsun sonucta az kaldı kızınla bırlıkte kutlarsın dogum gunuunu inşAllah..
kolay gelsin balımmmmmmmTülayımmm doğum günün kutlu olsun. Dilara ismyle yaşasın,çoookk beğendimm... Ayliz demişsin ama sanki bana Aylin'i yanlışlıkla söylemişler gibi geliyo o isim
kıs olsun kız anneciğine destek olurrr ortak olur annemin bütün kıyafetlerini yürütürdüm de ordan biliomçoook teşekkür ederim canlarımmmmmmm..
bu yıl kız az derken bizimki kız çıktı
evet canım 24saatten az kaldı yemeklerimi yapıyorum bende malum 2gün hiçbişey yapmadan yatmayı planlıyorumselam kısçeler nasılsınız bakim
bizim de misafirlerimiz vardı.. cuma öğlende geldiler bu sabah kahvaltı snrası gittiler.. taşındık diye yeni evi merak eden geliyo saolsunlar önce ki evimimzde de hep gelirlerde arada.. onlar gidince mtfağı topla derken anca oldu bi bakim size dedim..
aybikem üzülme kusum.. Rabbim üzüntünün yerini mutluluk gözyaşları versin ins yakın zamanda
asbemm.. hadi az kaldı pzrtesi yarın
scorpimm.. masaAllah kısçen geliyor demek.. ee ne demisler kız olsun çamurdan olsun hehe
neharcık.. badana, temizlik derken, sen çok çalısma, oğluşun yorulmasın
raginda Dilara ismi, halamınkızının ismi.. şmdi üni li , çok tatlı bi kısçe oldu ins. senin kısçen de, böyle güzel günlerini görmen dileğiyle hem yeni oyun havası varya..
-Akşamlar Sensiz Geçmez DilaraSabahlar Sensiz Olmaz DilaraDilara Gazel Düştü BağlaraDilara Karlar Yağdı DağlaraDilara Neredesin Benim Güzelim Sevdiğim
----
nyse bakalım.. gözüme takılanları yazdım..
rimelim, rmzynebcim.. size dicek bise kalmadı, öpüyom sizi hadi kaçtım, yine gelirim ins.