Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

mrb cnm.. ben nedense telden giremiyom bi türlü, girdiğim anda atıyor beni.. en iyisi pc den girmek oluyo..
bnde neharı tahmin etmistim.. bide seni sonra.. :))
ohh ne güzel gezin valla..
insaAllah yağmur fln denk gelmezsiniz. .gerçi iyi oldu biraz soğuk, bikaç gün de olsa kemiklerimiz iyi ısınmıstı :)

nice yıllara cnm.. yeni yılınızda.. bebisinizle mutlu günler insaAllahh
ben tasınınca hersey oldu bianda.. zaten 0 ev olunca.. sadece temizle yerleştir anca bitti işlerr çok sükür.. bitek ütülerim var.. o da zaten hep var , hiç bitmiyor anacım

valla pc yine ağır gidiyor sayfaları.. ben bi yazana kadar siz 3-5 msj yazmışsınızdır

nasılsınız hatunlar,
herkes iyidir umarım

nehar evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm Allah ayırmasın hiç birbirinizden...

Tatlım kocisin ve yavrucugunla beraber nice seneleriniz olsun inşallah:)

heyecan olmaz mı hemde nasıl:)sarımsaklı çok güzel bence denizi tertemiz dibindeki balıkları görüyorsun suyu biraz soğuk

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun neharcım.....allah mutluluğunuzu daim etsin...

bu gece evimizdeyiz.....yarın sabahta istemeye istemeye sarımsaklıya gideceğim akşam akşam sinirlerim bozuldu yine daracık evde 10 kişi olacağız ve yine biz kapısı ve penceresi olmayan bir odada sıcaktan fenalık basarak uyumaya çalışacağız.allahım sen bana yardımcı ol rabbim inşallah sağanak yağış olur hergün.....

Allahım yardımcın olsun fatmaipek, Allahım tüüüm kv. kaprisinden de korusun, bende burda mahvolcam sanırım 2-3 hafta, durmadan aglıyorum desem yalan soylemem heralde, hayattan sogudum, inşallah bebeğe zararı olmaz bu stresın

bende isterim bende

hadiiiii 3yengecimiz varrr var mı başka arttırannn

hoşgeldin canım bir sorun olmasın da yat güzelim yat maaşallah inatçı bizim yeğenimiz annesine sımsıkı tutundu

ben yengeç değilim amma, akraba sayılırız, duygusallık bakımından, boğacık :)

Cnm oyle yapmayi dusunuyorum ama icim icimi yiyor..zor tutuyorum kendimi ya sende belirti olmusmydu cnm

olsun canım sen bekle gununu, bende adetım gelmeden bı suru belırtı olmustu, bi yandan oncekı belırtılerde fos cıktı dıye ınkar ederken, bı yandan da daha yogun daha elımde olmayan şeyler oluyodu, mesela pazar gunu eşimi markete gondermısım erıkte al demıstım, adam unuttu dıye kendım cıkmıstım daha o ayakkabısını cıkarmadan, uyumaya dayanamıyordum, dogum gunumde annemlere gıttıgımde tavuk ıgrenc kokmustu(şimdi daha iğrenç gelıyo), aksam dısarı cıkacaktık, vazgectık yolda uyumaya baslamıtım, mıdem de arada azcık bulanıodu ama kendım benzetıorum dıye kondurmamaya calısmıstım.. ama benım erken dollenme olmus hep 4-5 gun erken gosterıo ultrasonda, sanırım ondan.. birde 2 gun once bı arkadasım hamile haberını aldım ki 4 gun once gorusmustuk, adetım gecıktı yıne(onun hep gecıkırdı) adet olcakmıs gıbı karnım agrıo demıstı.. hıc bir belırtısı yoktu kızın ama 7 haftalık hamıle cıktı.. hiç belırtı vermeyebılıoda bu, sanırım bebekten bebege farkedıo..

Rimelim cnm dogru diyosun bazen belirtide olmuyomus adet sancilrm varr yarin ins olmamm dun oldum sandim ama yoktu hic birsey..
Kizlar istanbuldayiz nete pek giremiyorumm gezmeler tozmalar ayaklrm sisti...

canım Allah yardımcın olsun inşallah.Küçük evde zor olur tabi ama üzme kendini çabucak geçer inş.

Tatlım kocisin ve yavrucugunla beraber nice seneleriniz olsun inşallah:)

heyecan olmaz mı hemde nasıl:)sarımsaklı çok güzel bence denizi tertemiz dibindeki balıkları görüyorsun suyu biraz soğuk
hadi yaa bene isitiyorum bendeeee hem tatili hem bebişii
Allah yardımcın olsun tatlımmmmmmm
ben yengeç değilim amma, akraba sayılırız, duygusallık bakımından, boğacık :)
sen kardeşimsin benim kuzu daha ötesi mi var
Rimelim cnm dogru diyosun bazen belirtide olmuyomus adet sancilrm varr yarin ins olmamm dun oldum sandim ama yoktu hic birsey..
Kizlar istanbuldayiz nete pek giremiyorumm gezmeler tozmalar ayaklrm sisti...
kuzummm bugün ayın 3üüüü nasılsın gelen giden yok dimi inşallahhhhhhh

kızlar bugun farklı bir dr a gittim şimdilik çok beğendim.Bebeğim uyanmadı bir türlü eşek sıpası aynı anasına çekmiş sabahları çok uyuyacak galiba randevum 8,30 daydı

nehar gibi cinsiyet dönerse diye içimde hep bir his vardı dr gösterdi cinsiyetimiz aynı.

zerbas canım dün beni hemşire aradı 20.haftanda gel dedi tetanoza yani 19+1 ve 19+6 arası her hangi bir gün.

selam kızlar nassınız

asbem sabah dr işin nasıl geçti , yeni girebiliyorum bugün kü islerimden :26:

canlarım teşekkür ederim kutlamalarınız için

aybikoşummmm yarın test yaaaaaaaaaaaaaaappp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…