ama ben sizi nasıl bulacağım ki:44::44:
Günaydın kızlar. Pc ye alisinca zor oluyor tlf.dan girmek.
savasin soyadindan tanıdım facede diger kisiyide umut olarak tahmin
ettim sanırım doğru. Bugün bursaya dönüyoruz
yarinda sarımsaklı ya yazliga gideceğiz.
Selam minnoşlaaarrrBugün kocikomla evlilik yıldönümümüz ama evde boya badana işleri başlicak, bir sürü iş var. Boyayı bekledik diye hiç bir işe el sürmemiştim.Camlar, dolaplar vs vs vs.... Yardımcı kadın bulalım dedik o da bu köyde imkansız, neyse artık yavaş yavaş kociş de fırsat buldukça yapcaz.
Tatlım kocisin ve yavrucugunla beraber nice seneleriniz olsun inşallah:)Selam minnoşlaaarrrBugün kocikomla evlilik yıldönümümüz ama evde boya badana işleri başlicak, bir sürü iş var. Boyayı bekledik diye hiç bir işe el sürmemiştim.Camlar, dolaplar vs vs vs.... Yardımcı kadın bulalım dedik o da bu köyde imkansız, neyse artık yavaş yavaş kociş de fırsat buldukça yapcaz.
azıcık kalmış annesi kavuşmana yavrunaaaheyecan vardır sende şimdiiii
ay kıyamammm tatlımm geçecek geçecek
kızlarrr önerin bizi savaşaaa
ohhh mis valla bende tatil istiyorum yaaaa
canımmmm nice senelere inşallahhhhhhhh Rabbim mutlu huzurlu yuvanızı daim etsin inşallahhh
kuzum ama çok yorma kendini yavaş yavaş halledersiniz
kız nasıldı güzel değil diyorlar sarımsaklıya
Günaydın kızlar. Pc ye alisinca zor oluyor tlf.dan girmek.
savasin soyadindan tanıdım facede diger kisiyide umut olarak tahmin
ettim sanırım doğru. Bugün bursaya dönüyoruz
yarinda sarımsaklı ya yazliga gideceğiz.
bu gece evimizdeyiz.....yarın sabahta istemeye istemeye sarımsaklıya gideceğim akşam akşam sinirlerim bozuldu yine daracık evde 10 kişi olacağız ve yine biz kapısı ve penceresi olmayan bir odada sıcaktan fenalık basarak uyumaya çalışacağız.allahım sen bana yardımcı ol rabbim inşallah sağanak yağış olur hergün.....
bende isterim bende
hadiiiii 3yengecimiz varrr var mı başka arttırannn
hoşgeldin canım bir sorun olmasın da yat güzelim yat maaşallah inatçı bizim yeğenimiz annesine sımsıkı tutundu
Cnm oyle yapmayi dusunuyorum ama icim icimi yiyor..zor tutuyorum kendimi ya sende belirti olmusmydu cnm
olsun canım sen bekle gununu, bende adetım gelmeden bı suru belırtı olmustu, bi yandan oncekı belırtılerde fos cıktı dıye ınkar ederken, bı yandan da daha yogun daha elımde olmayan şeyler oluyodu, mesela pazar gunu eşimi markete gondermısım erıkte al demıstım, adam unuttu dıye kendım cıkmıstım daha o ayakkabısını cıkarmadan, uyumaya dayanamıyordum, dogum gunumde annemlere gıttıgımde tavuk ıgrenc kokmustu(şimdi daha iğrenç gelıyo), aksam dısarı cıkacaktık, vazgectık yolda uyumaya baslamıtım, mıdem de arada azcık bulanıodu ama kendım benzetıorum dıye kondurmamaya calısmıstım.. ama benım erken dollenme olmus hep 4-5 gun erken gosterıo ultrasonda, sanırım ondan.. birde 2 gun once bı arkadasım hamile haberını aldım ki 4 gun once gorusmustuk, adetım gecıktı yıne(onun hep gecıkırdı) adet olcakmıs gıbı karnım agrıo demıstı.. hıc bir belırtısı yoktu kızın ama 7 haftalık hamıle cıktı.. hiç belırtı vermeyebılıoda bu, sanırım bebekten bebege farkedıo..
bu gece evimizdeyiz.....yarın sabahta istemeye istemeye sarımsaklıya gideceğim akşam akşam sinirlerim bozuldu yine daracık evde 10 kişi olacağız ve yine biz kapısı ve penceresi olmayan bir odada sıcaktan fenalık basarak uyumaya çalışacağız.allahım sen bana yardımcı ol rabbim inşallah sağanak yağış olur hergün.....
hadi yaa bene isitiyorum bendeeee hem tatili hem bebişiiTatlım kocisin ve yavrucugunla beraber nice seneleriniz olsun inşallah:)
heyecan olmaz mı hemde nasıl:)sarımsaklı çok güzel bence denizi tertemiz dibindeki balıkları görüyorsun suyu biraz soğuk
Allah yardımcın olsun tatlımmmmmmmbu gece evimizdeyiz.....yarın sabahta istemeye istemeye sarımsaklıya gideceğim akşam akşam sinirlerim bozuldu yine daracık evde 10 kişi olacağız ve yine biz kapısı ve penceresi olmayan bir odada sıcaktan fenalık basarak uyumaya çalışacağız.allahım sen bana yardımcı ol rabbim inşallah sağanak yağış olur hergün.....
sen kardeşimsin benim kuzu daha ötesi mi varben yengeç değilim amma, akraba sayılırız, duygusallık bakımından, boğacık :)
kuzummm bugün ayın 3üüüü nasılsın gelen giden yok dimi inşallahhhhhhhRimelim cnm dogru diyosun bazen belirtide olmuyomus adet sancilrm varr yarin ins olmamm dun oldum sandim ama yoktu hic birsey..
Kizlar istanbuldayiz nete pek giremiyorumm gezmeler tozmalar ayaklrm sisti...
asbeyi bulan beni buluyo
ahh canım yaa daha asbeyi bulamadım ki
selam kızlar nassınız
asbem sabah dr işin nasıl geçti , yeni girebiliyorum bugün kü islerimden :26: