Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

günaydın kızlar

2 gündür endokrin bolumunun yollarini asindirdim.tahliller tekrar şeker yüklemesi falan istedi dr.şekerim ve hormon degerlerim normal ama nodulum buyuk oldugu icin dr.anestezi doğumu hic tavsiye etmedi.normal dogum yorabilir seni dedi.birde bebek iri ya benim.epidural olabilirsin falandedi.epidueralide ben pek istemiyorum bakalim dogumu nasıl atlatacagim iyice stres oldum.çıkmayacak galiba benim bebeğim yerinden:KK31::KK31:

Merhaba Kızlar ;
Allah bebek bekleyenlerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş. (amin)

Bide Ben yeniyim :KK16:

Kizlar adet olmadm hala yarin test mi yapsam
ayyyy geliyor bebişlerrrr:KK52::KK52:
günaydın kızlar

2 gündür endokrin bolumunun yollarini asindirdim.tahliller tekrar şeker yüklemesi falan istedi dr.şekerim ve hormon degerlerim normal ama nodulum buyuk oldugu icin dr.anestezi doğumu hic tavsiye etmedi.normal dogum yorabilir seni dedi.birde bebek iri ya benim.epidural olabilirsin falandedi.epidueralide ben pek istemiyorum bakalim dogumu nasıl atlatacagim iyice stres oldum.çıkmayacak galiba benim bebeğim yerinden:KK31::KK31:
sevindim canım değerlerin normal çıkmasına şükür herşey yolunda:KK16:
doğum hakkında da hakkında hayırlısı neyse o olsun canım inşallah herşey yolunda gider ve alırsın bebişini kucağına:KK16::KK16:
Gunaydin kizlar
Neharim bakicm bugun gun icinde gelmezse yapicm saadece sabah mi testte cikar aksama dogru yapsam cikmazmi
valla idrarını 3-4saat tuttuktan sonra istediğin zaman yapabilirsin testi canım
yap yap yap yap yap:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
sabırsızlıkla bekliyorum hadiiiiiiii:KK52::KK52::KK52:

günaydın kızlar

canım karartma içini Allah ın izniyle bir çırpıda atlatırsın inşallah.SEn ve bebek için hangi şekil hayırlısıysa o olsun inşallah.

İyiyiz canım seni sormalı sen nasilsin?

iyi işte ne olsun.. bu aralar herkesler bi tatillerde fln.. eşimde bi tatil yeri fln tam kesin bi yer olmadığı için.. bi sarımsaklı da biz mi yapıp gelsek ne dedim kendi kendime hahaha :KK9::KK9::KK52::KK52:

Kizlar adet olmadm hala yarin test mi yapsam

demek ki senin adet, yerini bebise bırakdı şekerim :KK52::KK52::KK52:haydi test :KK9::KK9::KK9:

günaydın kızlar

gnydın savasım..
oy oy kıyamam.. çıkmayaccak galiba benim bebek dedin :KK19:Allahım yardımcın olsun kuzum.. kolay doğum nasip eylesin insaAllah, öpüyom seni :KK16::KK16:

Son düzenleme:
Cnlrm hala test yapmadim ufak bir leke gordum bugun pembe yarn sabah yapicm buyuk ihtimal olmzsa bisiler evde durdugumz yokki hergun kac saat geziyoruz birsey olur mu bebis varsa

günaydın kızlar

Canım sıkma canını elbetteki birşekilde çıkacak bebeğin.Hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah

Cnlrm hala test yapmadim ufak bir leke gordum bugun pembe yarn sabah yapicm buyuk ihtimal olmzsa bisiler evde durdugumz yokki hergun kac saat geziyoruz birsey olur mu bebis varsa

Bebeği öğrendikten sonra yaptiklarin onu etkiler habersiz yaptığın şeyler etkilemez diye duymuştum aybike.iyi haberlerini alırız inşallah

Kizlar gunaydin test yaptim malesef negatif cikti ee niye adet olmadim ozamn anlamadim

Bide kizlar afedersinz ama idrarim cok bulanikti sanki beyaz tortu karistirilmis gibi
Kizlarr gelin artikkkk offf niye boyleki :KK43:(((

Kizlar gunaydin test yaptim malesef negatif cikti ee niye adet olmadim ozamn anlamadim

Bide kizlar afedersinz ama idrarim cok bulanikti sanki beyaz tortu karistirilmis gibi
Kizlarr gelin artikkkk offf niye boyleki :KK43:(((

canım hamılelıkte tortulu daha fazla goruluo, en azından benım böyle, ama oncesınde de hafıfte olsa olabılıodu, geç döllenme olmasına karsı eger adetın gelmezse 3 gun sonra yıne yap testi.. eger bişe yoksa o arada gelır zaten.. senın için glmiştim inşallah güzel haberlerın wardır diye, hayırlısı canım hakkında.. sağlıklı hayırlı aılenıze yaraşır bı bebek gelsın ınsallah tez zamanda..

günaydın kızlar

oyy 50 gundenaz kalmış canımmm, Rabbim ikinizde nasıl daha sağlıklı olcaksanız o türden bi doğumu nasip etsin canım, moralı bozup hormon dengelerın şaşmasın.. kime ne nasıl düşmüş bilmıoruz, sağlıkla kucağına alasın inşallah bebişini savaşçım , ismine karar verdınız mı?

Ben buradayım ama çok uykummmm var asbecikkkk sende anne ol sende uykusuz kal emiiii (:-)

Evimi bi görseniz heryer heryerde ama ben burda fink atıyorum kocam da bi tarafta sızmış uyuyor :KK53: Ev boyandı ama sanki yeni taşınmış gibiyiz ne çektin be özoooooooooooo :KK52::KK52::KK52:

X