ya ben vajinismus hastasıydım kasımda yendim bekarken cok düzenliydi evliykende ama korunmayı bırakınca ilk ay 25 gün ondan sonraki ay 15 gün gecen ay da 1 ggün bu ayda 12 gün oldu hala yok doktora dedim 25 gün gecikti dedi zaten vajinismus sun sttresi vardı rhala stresten bu kadar gecikiyodur dedi ama o kadar stresim yok ki yani 25 gün ne demek yaa stress biraz basit kalıyo sanki yanında
canımmm kolay bişey atlatmamışsın ki çok doğal sürecini bilmiyorum ama zamanla düzene girer diye düşünüyorum inşallah
Rabbim hayırlısıyla meleğini de gönderir de mutluluk ikiye katlanır inşallahhhh
Stresle 60 gün olmayan insanları gördükten sonra olabilir diyorum sen sakin olmaya çalış elinden geldiğince inşallah sadece strestir sıkıntın
test sonuçlarında genelde < 1.20 yazar ve bu malesef gebe değilsin anlamına gelir.değer 5 ve üstü olmalı çünkü..
yani evet 3 sene sonunda yendim cok şükür dediğin gibi inşallah stresten dir doktorda bişey demedi stres dedi ama bakalım cuma belli olacak hamile olmay değilimde cünkü netten baktım beta hcg de1,20 diyo yanlıs bilmiyorsam hamile değilim
kızlar felaket soğuk algınlığım var.ateşleniyorum.sürekli yatıyorum.üşüyorum.ateşim çok yükselecek diye korkuyorum.otelde hiç güzel çıkmadı.turu aradm iptalini istedim hastayım diyede eve gideyim dedim.tatilde epey bir para kesintisi yapıyorlar alanya da bir otele yönlendirdiler alanyaya geçecem.ama hastalığım çoğalacak diye korkuyorum.eklemlerim bile ağrıyor.ateşim yükselece diye korkuyorum.üzüldüm ya hemen hasta oldum....
kızlar felaket soğuk algınlığım var.ateşleniyorum.sürekli yatıyorum.üşüyorum.ateşim çok yükselecek diye korkuyorum.otelde hiç güzel çıkmadı.turu aradm iptalini istedim hastayım diyede eve gideyim dedim.tatilde epey bir para kesintisi yapıyorlar alanya da bir otele yönlendirdiler alanyaya geçecem.ama hastalığım çoğalacak diye korkuyorum.eklemlerim bile ağrıyor.ateşim yükselece diye korkuyorum.üzüldüm ya hemen hasta oldum....
Savascığım boş ver evi gücü önemli olan bebişin sağlığıİş dediğin her yapılırr
bende öyle yaptım zaten canım boşverdim.Çat kapı bir misafirim gelecek diye ödüm kopuyoramaa napayım gündüz işte zaten git gel rahat edemiyorsun akşam oluncada genelde dinleniyorum canım birşey istemiyor.Hafta sonuda geç kalkıyorum ee yine gideceğim yer falan oluyor derken kalıyor