Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Canımmm kolay bişey atlatmamışsın ki çok doğal sürecini bilmiyorum ama zamanla düzene girer diye düşünüyorum inşallah
Rabbim hayırlısıyla meleğini de gönderir de mutluluk ikiye katlanır inşallahhhh
Stresle 60 gün olmayan insanları gördükten sonra olabilir diyorum sen sakin olmaya çalış elinden geldiğince inşallah sadece strestir sıkıntın

yani evet 3 sene sonunda yendim cok şükür dediğin gibi inşallah stresten dir doktorda bişey demedi stres dedi ama bakalım cuma belli olacak hamile olmay değilimde cünkü netten baktım beta hcg de1,20 diyo yanlıs bilmiyorsam hamile değilim

test sonuçlarında genelde < 1.20 yazar ve bu malesef gebe değilsin anlamına gelir.Değer 5 ve üstü olmalı çünkü..

test sonuçlarında genelde < 1.20 yazar ve bu malesef gebe değilsin anlamına gelir.değer 5 ve üstü olmalı çünkü..

evet öle yazıyo zaten pek ümidim yoktu o yüzden fazla hayal kırıklığı yasmas-dım ama baska bi sorun varmı diye cuma sonuclarımı almaya gitcem bakalım doktor ne di,cek

evet canım 5in üstü hamile kabul ediliyor hakkında hayırlısı
inşallah tatlım inşallahhhh bir daha ki aya iyi haberler verirsin bize

ben sanki biraz önce mehliği görmüştüm nereye kaçtı hemencecik yaf:44:

kızlar felaket soğuk algınlığım var.ateşleniyorum.sürekli yatıyorum.üşüyorum.ateşim çok yükselecek diye korkuyorum.otelde hiç güzel çıkmadı.turu aradm iptalini istedim hastayım diyede eve gideyim dedim.tatilde epey bir para kesintisi yapıyorlar alanya da bir otele yönlendirdiler alanyaya geçecem.ama hastalığım çoğalacak diye korkuyorum.eklemlerim bile ağrıyor.ateşim yükselece diye korkuyorum.üzüldüm ya hemen hasta oldum....

Canım lütfen dikkat et kendine.Bir doktora gitseydin orda.Üzülecek bişey yoktu ki be güzelimm kalp atışı 8.haftada duyanlar bile var.Gönlünü ferah tut tatilin tadını çıkarrr

Gelinde şöyle iki lafın belin kıralım kızlarrrrrrr.Evde bir dünya iş beni bekliyor ben burdayımmm Başka türlü kafa dağılmıyor kiii

Canımmm dikkat et bence bir Dr.a görünsen hiç fena olmaz boşver takma herşeyi unut mis gibi tatil yap

elif.gecmis olsun canim dikkat.et kendine bence bos yerestres yapiyorsun kendine.

rainbow kolay gelsin canim.benimde.ev islerim bayagi.bir birikti su 13.haftayi atlatayim bi Allah in izniyle ondan sonra evimle ilgilenecegim

Savascığım boş ver evi gücü önemli olan bebişin sağlığı İş dediğin her yapılırr

bende öyle yaptım zaten canım boşverdim.Çat kapı bir misafirim gelecek diye ödüm kopuyoramaa napayım gündüz işte zaten git gel rahat edemiyorsun akşam oluncada genelde dinleniyorum canım birşey istemiyor.Hafta sonuda geç kalkıyorum ee yine gideceğim yer falan oluyor derken kalıyor

Canım benim yaa ben hamiş falan değiim de ev aldı başını gidiyor sen bir de iki canlısın
Allah yardımcın olsun valla boşverrrrr yapıyorsun yine aynısı oluyor zaten
Hiç oralı değilim vallaa tınnnnnn

selam habibtelerimmm nasilsinizzz aaaa ablamda burdaymisss bende pekl giremiyorummm eskisi gibi mide bulantilarindan...afedersiniz kusmalardan...7.haftadan sonraa basladi bende bu durumlarr hayirlisi...simdi yemegimi yiyip geliyorumm canlarimm..

rainbow sana ne soracam kıdemli hamiş sayılırsın sonuçta bir evladın var Allah bağışlasın

benim şu 2-3 gündür kasıklarımla karnım çok ağrıyor normal mi ara arada belim:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…