selam habibtelerimmm nasilsinizzz aaaa ablamda burdaymisss bende pekl giremiyorummm eskisi gibi mide bulantilarindan...afedersiniz kusmalardan...7.haftadan sonraa basladi bende bu durumlarr hayirlisi...simdi yemegimi yiyip geliyorumm canlarimm..
Kızlar orda durmakla olmaz hadi sohbete
canım yaa ay sonu işler o kaadr yoğun ki şirketin laptopunu aldım eve getirdim biraz bar, işlerimi bitireyim diye ondada mübarek ya sistemden kopuyorum hepsi giditor yada yoğunluktan hata veriyor
Kıyamam evde de mi çalışıyorsun sen kolay gelsin şekercimmm
Ay onu iyi bilirim bi işi yaparken bi de tam sonlarına yaklaşırsın hop bağlantı kopar
Allahtan uzak masaüstüyle bağlanıyordum da iş de gümbürtüye gitmiyordu Allah yardımcın olsun balım
saol canım yaa ay sonu bizde yoğunluk oluyor.SAP sitemine geçtik duymuşsundur.ay sonu herkes yüklenince sistem durmadan hata veriyor.ee birde belli bir günde kapanıyor işlem yapamıyorsun.Yetiştirmek için geldim 2 saat 2 saattir bakarım dedim.hem akşam gündüz kadar yoğun olmuyor sistem
Ay evet duydum nasıl iyi mi bari sistem canım akşam hem kafan hem sistem daha sakin oluyorduk rahat rahat bakarsın işlere
Ben gündüz telefonlar vs.ler derken kendi işlerimi yapamıyorum doğru düzgün yaa
sistem yoğunluktan kasmasa rahatta ağ bağlantının server ın güçlü olması lazım.böyle yoğun zamanlar herkes birbirini s.stemde hataya düşrüyor işlem yapamıyorsun.birde satın alma sağolsun abuk sabuk şeyler yapıyor.Mesela bir önceki ay aldığın ürünü pat habeersiz özel ürüne düşürüp sisteme girişini kapatıyor.Ee sende ürünü almış oluyorsun bu sefer ne faturanı girebiliyorsun nede günlük tüketimini yapabiliyorsun.amaaannn saçma sapan şeyler işte ay sonları artık tamamen bir kabusumuz oldu
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
"Allâhım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.
KABİLARDA
asbelove:144
nuarin: 500
kiraztepe:100
rochak: 100
8scorpions: 200
savaş5482: 80
beeebeyim: 400
rimel-84: 120
iskorpit: 209
KALAN 2591
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN
Ayyy yazık sana okuyunca bile içim daraldı Zaten başka birimler bişeyler yapıp muhakkak işleri karıştırırlar
Zor işler bunlar zorrrrr valla Allah yardımcın olsun canım
Gelinde şöyle iki lafın belin kıralım kızlarrrrrrr.Evde bir dünya iş beni bekliyor ben burdayımmmBaşka türlü kafa dağılmıyor kiii
selam habibtelerimmm nasilsinizzz aaaa ablamda burdaymisss bende pekl giremiyorummm eskisi gibi mide bulantilarindan...afedersiniz kusmalardan...7.haftadan sonraa basladi bende bu durumlarr hayirlisi...simdi yemegimi yiyip geliyorumm canlarimm..
Merhaba kızlar nasılsıniz bakalım :) topik almış başını gitmiş maşallah
Merhaba kızlar nasılsıniz bakalım :) topik almış başını gitmiş maşallah
kızlar felaket soğuk algınlığım var.ateşleniyorum.sürekli yatıyorum.üşüyorum.ateşim çok yükselecek diye korkuyorum.otelde hiç güzel çıkmadı.turu aradm iptalini istedim hastayım diyede eve gideyim dedim.tatilde epey bir para kesintisi yapıyorlar alanya da bir otele yönlendirdiler alanyaya geçecem.ama hastalığım çoğalacak diye korkuyorum.eklemlerim bile ağrıyor.ateşim yükselece diye korkuyorum.üzüldüm ya hemen hasta oldum....
Sağol canım nöbet tutuyoruz işteSen nasılsınnnn
Daha iyi olacak inşallah şu bi kaç gündür pek bi sakiniz herkescikler tatile kaçtııııı
iyiyiz canım sen nasılsın bebiş nasıl