Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

feryaaaa zeynooo noluyo lenn noluyo noluyooooooo hemen horozlanmayın bütün kızlar olumunnnnnnnn

ay hadi inşallahhhh geliyor bebiş geliyorrrrr kuzum istanbul da sokak başı eczane var panik yok
hadiii tüh tanımış yaaaa
önerdimmm kuzummmmmmmm

Cnm dogru Rabbim bilir tabi..bu arada test alicam yanima istanbula gitmeden..
Cnm inssss ümitlenmiyorumm hayal kirikligi olur diyee..

Cnm öylemi hissediyosun ee hadi insallahhh tutturdukmu diyosunn bu sfer :)))

Bende sizi görmek istiyorumm yaffff benm facebook yokki ama kizlarrrrr gerci fatmayi bide ipek kzii gordumm

benıde ekleyınnn öznur yaman cürebal ( biz hastanede ıdık dun gece yenıdgon sarılıgı ıcın yattık bı gece şimdi ewimizdeyiz cok şükür oğluşumda ıyı çok şükür atlattıkk..

benıde ekleyınnn öznur yaman cürebal ( biz hastanede ıdık dun gece yenıdgon sarılıgı ıcın yattık bı gece şimdi ewimizdeyiz cok şükür oğluşumda ıyı çok şükür atlattıkk..

Tatlim gecmis olsunn ilk dogduklrinda oluyomuss cnmm oglusuna masallahhhh

hoşgeldiniz tatlımmm geçmiş olsun tosunumuzaaa
ekliyorum kuzummmmm ay kaynaştıkça kaynaşıyoruz ne güzellll

TAtlimmm kocisin varr bana yasak koydu acamiyorumm

ayıp ama eniştenin yaptığı olmaz kınıyorum şu anda
biz eşimle birlikte karar almıştık ama sırf sizler için açtım e tabi kocişte açtı bundan mütevellit diyemedim sen açamazsın diye karşılıklı çünküm

Asbeciimm kocisin faceten bakabiliyorm missy sanada baktimm simdi oglusun fotosunu goremdmmm yok

Kizlar ben kactim ehliyet sinavi var ctesi ona calisym

Bu arada ablacimm hosgeldinnnn ozluyoruz senii
Asbecimmm cnmm grsss

Asbecimmm cnmm grsss

aaa ehliyet mi alıyorsunnn hadi hayırlısı kuzucummm bende ehliyet varda noluyor bir kere korktum ondan sonra bir daha oturamadım koltuğa ama biraz önce bir hatun geldi altında arabasıyla çok özendim bende bu haftadan itibaren giriyorum trafiğe korkun bendennn
öptüm canımm

Asbecimmm cnmm grsss

c.tesi sınavda bende görevliyim ......

asbe ben kasımdan beri kullanıyorum cnm sürekli inanki çok faydası oldu eşimi acile bile götürdüm lazım oluyor insanın başına herşey geliyor.hep velileri görünce yada başka birilerini kendime kızardım benim ne eksiğim var diye kociş arabayı değiştirdi otomatik aldı da rahata erdim.

geçmiş olsun cnm çoğu bebekde görülüyor malesefki şimdi evinizdeymişsiniz ne güzel mis gibi bebek kokusu.....bizim yerimize de oğluşu öp bol bol

ben takwimimi bıraktımmmmmmmmmmmmmmm bakalım önce kım kapacakkkkkkk
ne zamandır yenı bı haber yok mis gibi taptazeeee bi hamişşşş istiyorummmm
amin kere aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…