Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

günaydın kızlarrrrr..
asbem yani bi gözlük bi insana bu kadar yakışır, çok çekici olmussun kız :KK66:
fatmam sen ipekkıza hamişken bol bol bursalılara baktın sanırım, maşallah cimcime sarı-mavi :nazar:,Allahta ona hayat boyu bırbırnı sevecekleri bi kardeş versin..
misscim seni de ekledim, dün aksam aceleden, oğluşun maşallahı war, hiç o haftada gorunmuo, dr. 1 ay onde derken haklıymıs sanırım..Rabbim analı babalı buyutsun..:nazar:

bu arada günaydınlar nassınız kısçelerr ,:KK16: Hayırlı Cumalarınız olsun inşallah , dualarınız kabul olsun birde , amiinn .. :KK16:

benıde ekleyınnn öznur yaman cürebal (:-) biz hastanede ıdık dun gece yenıdgon sarılıgı ıcın yattık bı gece şimdi ewimizdeyiz cok şükür oğluşumda ıyı çok şükür atlattıkk..

ben takwimimi bıraktımmmmmmmmmmmmmmm bakalım önce kım kapacakkkkkkk
ne zamandır yenı bı haber yok mis gibi taptazeeee bi hamişşşş istiyorummmm
amin kere aminnnnnn

missim artık oğluşunla başbaşasın ne güzeldir kimbilir, inşallah geceleri uyuyordur :KK1: ayy inşallah ben kaparım o takvimi, kapanın elinde kalıyorsa yada göbeğinde patlıyorsa bu takvim ne kaa güzelll :KK52::KK52: yaa bnde eklesem miiii :KK17:izin var mı izin :KK1::KK1:

Selam canlarımmmmm :KK16: beni de ekleyin asbeee,fatma ve missyy ekli zaten ordan bulun anacımmmmm :KK16::KK16::KK16:

cokkkkkkkk guzel bi duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu geceleride uslu gündüzlerideeeee
:nazar::nazar::nazar:
RABBIM sanada nasip etsinnnnnnnnn takwimim senin köpeeennnn olsun :KK9::KK9::KK9:
hadı ekleşelimmmmmmmmmmmmmm

Canimcimlar merhabaa nasilsiniz...ben cokk sıkılıyorummmm kizlarr sanki zaman gecmiyoo hamismiyim degilmiyim ogrenmek istiyorumm

rahat ol kendını sıkmaaa
inşAllah tutmustur kaç yumurtan wardııı
belırtın yok mu

rahat ol kendını sıkmaaa
inşAllah tutmustur kaç yumurtan wardııı
belırtın yok mu

Cnmm bu sefer duramiyorumm ..
1 tane tam olusmustu digerleri ufakti cnmm dr sayisini soylemedi
YAni elverisli 1 tane vardii
Ve belirti yokkkk herzmnkii gibii...

c.tesi sınavda bende görevliyim ......

asbe ben kasımdan beri kullanıyorum cnm sürekli inanki çok faydası oldu eşimi acile bile götürdüm lazım oluyor insanın başına herşey geliyor.hep velileri görünce yada başka birilerini kendime kızardım benim ne eksiğim var diye kociş arabayı değiştirdi otomatik aldı da rahata erdim.
valla ben kullanabiliyorum ancak trafikte bir kere korkuttu beni eşim ondan sonra bir daha oturmadım sürücü koltuğuna ama yemezler eski asbe geri geldiiii bundan sonra sıkı dur istanbul trafiği ben geliyorummmm:KK52::KK52:
ben takwimimi bıraktımmmmmmmmmmmmmmm bakalım önce kım kapacakkkkkkk
ne zamandır yenı bı haber yok mis gibi taptazeeee bi hamişşşş istiyorummmm
amin kere aminnnnnn
aminnnnnn kimi hissediyorsun kimi söyle bakalım:KK16:
günaydın kızlarrrrr..
asbem yani bi gözlük bi insana bu kadar yakışır, çok çekici olmussun kız :KK66:
fatmam sen ipekkıza hamişken bol bol bursalılara baktın sanırım, maşallah cimcime sarı-mavi :nazar:,Allahta ona hayat boyu bırbırnı sevecekleri bi kardeş versin..
misscim seni de ekledim, dün aksam aceleden, oğluşun maşallahı war, hiç o haftada gorunmuo, dr. 1 ay onde derken haklıymıs sanırım..Rabbim analı babalı buyutsun..:nazar:
canım benimmm Allah razı olsun sende ne güzel bir gelin olmuşsun öyleeee:KK34: saçlarına da bayıldım:KK16:
seviom kız seniiiii
yaa neler oluyor, kim kimi buluyor, beni de bulunnn :KK17::KK17: :KK1::KK1: aloooooooooo :KK52:
face den ekliyoruz birbirimizi canımcım sende söyle ismini seni de bulalım:KK1::KK1:
Cnmm bu sefer duramiyorumm ..
1 tane tam olusmustu digerleri ufakti cnmm dr sayisini soylemedi
YAni elverisli 1 tane vardii
Ve belirti yokkkk herzmnkii gibii...
kuzum sabırr bende ilk yumurta takibi yapıldığı ay öyle olmuştum hatırlarsan sonra insan çok kötü oluyor ikisine de hazırla kendini nolu nolmaz ama tabi dualarımız bebişinin şu an seninle olması yönünde cuma saatleri hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eder amin kere aminnnnnnnnnnnnnn:KK16::KK16:

valla ben kullanabiliyorum ancak trafikte bir kere korkuttu beni eşim ondan sonra bir daha oturmadım sürücü koltuğuna ama yemezler eski asbe geri geldiiii bundan sonra sıkı dur istanbul trafiği ben geliyorummmm:KK52::KK52:

aminnnnnn kimi hissediyorsun kimi söyle bakalım:KK16:

canım benimmm Allah razı olsun sende ne güzel bir gelin olmuşsun öyleeee:KK34: saçlarına da bayıldım:KK16:
seviom kız seniiiii

face den ekliyoruz birbirimizi canımcım sende söyle ismini seni de bulalım:KK1::KK1:

kuzum sabırr bende ilk yumurta takibi yapıldığı ay öyle olmuştum hatırlarsan sonra insan çok kötü oluyor ikisine de hazırla kendini nolu nolmaz ama tabi dualarımız bebişinin şu an seninle olması yönünde cuma saatleri hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eder amin kere aminnnnnnnnnnnnnn:KK16::KK16:

cnm hazırlıklıyımm ama şu beklemek ınsanı yoruyor...sagol cnmm ıcten dualarınn ıcın,,,kızlar hepınız sagolunn...RABBİMM INSALLAH BEBEĞIMİ BANA YOLLAMISSINDIR...AMİNNNNNNNNNNNN

cnm hazırlıklıyımm ama şu beklemek ınsanı yoruyor...sagol cnmm ıcten dualarınn ıcın,,,kızlar hepınız sagolunn...RABBİMM INSALLAH BEBEĞIMİ BANA YOLLAMISSINDIR...AMİNNNNNNNNNNNN

amin yavrukuşum aminnnnnnnnnnnnn
Rabbimin izniyle seninle mucizen inşallahhhhhhh:KK16::KK16:

ovı testı de yaptımm ıyıce silikleşmiş artık ..
ovı testlerı göstermz dımı gebelıgı öyle bişi okumustm asbecimmm..

Kizlar benide onerin ekleyin biseyler yapın :)

misicim geçmiş olsun canım emzir tosun pasamizi bol bol

cokkkkkkkk guzel bi duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu geceleride uslu gündüzlerideeeee
:nazar::nazar::nazar:
RABBIM sanada nasip etsinnnnnnnnn takwimim senin köpeeennnn olsun :KK9::KK9::KK9:
hadı ekleşelimmmmmmmmmmmmmm
seni de eklemem lazımm maaşallah subhanallah Rabbim nazarlardan korusun:nazar::nazar:
asbecım senn catlatma ıgensı vurdurmsutun dimi
yan etkısı fln oluyomu yanı kasıkların agrıması gıbı bnde hıc bır etkısı olmadı daa :)
oldum tabi canım vurulduktan sonra ilk bir kaç gün kasıklarım patlayacakmış gibi hissettim göğüslerim acıdı ancak sonra geçti hepsi sadece duygusallık bırakmıştı bende bugün çıkmaz artık canım benim zaten kaç gün oldu iğneyi olalı en fazla 1hafta diyeyim etkileri ancak o kadar sürüyor:KK34:
ovı testı de yaptımm ıyıce silikleşmiş artık ..
ovı testlerı göstermz dımı gebelıgı öyle bişi okumustm asbecimmm..
gösteriyor canım ancak adet döneminde gösterir diye biliyorum ben hiç denemedim ancak deneyip görenleri okudum
eğer gebelik varsa lh hormonu artarmış o yüzden ovu testi de çift çizgi gösterir diye biliyorum:KK16: inşallah bebişin senledirrr
Kizlar benide onerin ekleyin biseyler yapın :)

misicim geçmiş olsun canım emzir tosun pasamizi bol bol

kuzum fatmayla rimel bende ekli bak istersen girersem öneririm sana:KK34:

seni de eklemem lazımm maaşallah subhanallah Rabbim nazarlardan korusun:nazar::nazar:

oldum tabi canım vurulduktan sonra ilk bir kaç gün kasıklarım patlayacakmış gibi hissettim göğüslerim acıdı ancak sonra geçti hepsi sadece duygusallık bırakmıştı bende bugün çıkmaz artık canım benim zaten kaç gün oldu iğneyi olalı en fazla 1hafta diyeyim etkileri ancak o kadar sürüyor:KK34:

gösteriyor canım ancak adet döneminde gösterir diye biliyorum ben hiç denemedim ancak deneyip görenleri okudum
eğer gebelik varsa lh hormonu artarmış o yüzden ovu testi de çift çizgi gösterir diye biliyorum:KK16: inşallah bebişin senledirrr

kuzum fatmayla rimel bende ekli bak istersen girersem öneririm sana:KK34:

cnm ılk zamanlarda da pek bır sey hıssetmdm sadece ıgneden sonrakı 1 saatte 2-3 kere kasıgım sızladı okadrr ondn sonra hıcbırsey hısstmedmm...
silikleşmiş bayaa...pek ümitlenmıyeymmm ...

cnm ılk zamanlarda da pek bır sey hıssetmdm sadece ıgneden sonrakı 1 saatte 2-3 kere kasıgım sızladı okadrr ondn sonra hıcbırsey hısstmedmm...
silikleşmiş bayaa...pek ümitlenmıyeymmm ...

kuzum daha adetine çok var geçen hafta olmamış mıydın ben c.tesi sabah oldum iğnemi h.içi çarşamba günü tek çizgiye düştü ovu testi nem ümitlenmeye başladım açıkçası:KK16:

kuzum daha adetine çok var geçen hafta olmamış mıydın ben c.tesi sabah oldum iğnemi h.içi çarşamba günü tek çizgiye düştü ovu testi nem ümitlenmeye başladım açıkçası:KK16:

şu temmuz gelse de alsam dogum gunu hedıyemıııı :))))

X