Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

kızlarrrr herkes iyidir umarım yazdıklarınızı girip okuyorum ve çok yazamıyorum maalesef...

hamişlerde sıkıntı yok şükür,bekleyenlerde güzel haberler verecek inanıyorumm

misii senin o tombik paşanı yerim ne tatlı çıkmış profildeki resimde

bugün 37 hafta bitti bana daha çok varmış gibi geliyor doğuma

:)

zaten zeynep erva ismi de içime ısınmıyor kızıma bir isim bulamadım içime sinenn

bana dua edin canlarım bende güzel haberlerle geleyim yazayım buraya herşeyi inşşş.

cnmm hg
tatlım Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsın...SİNEM olsun adı :))

şu temmuz gelse de alsam dogum gunu hedıyemıııı :))))
anaa sende mi temmuz doğumlusun bacımmm benim 19u eğer olursa benimde doğum günü hediyem olacak inşallahh
gecen hafta carsamba olmustum ıgneyı cnmm
çok olmuş canım artık kalmamış olması lazım vücudunda benim 5.günde hiç bir iz yoktu ovu da ay hadi hayırlısııııı
amanınnn kızımızda geliyor iyi mi accık kalmış annesiiiii
dualarımız seninle inşallah güzel güzel isimler bulacaksın mis kokulu prensesin için canımmm

asbecımmm dogum gunun mu 19 u bnmde 19 u :)))))
Rabbim hayırlısını versınnn

rımel bende bursanın suyundan sanırım diyorum .sarışın mavi gözlü bir mdr. yardımcımız vardı ona çok baktım sanırsam kadın benim çocuklarım bile bana bu kadar benzemiyor diyordu

alohaaaa bebeyiiimmmm, ev süpürüyodum kuzum yaaa misafir gelcekti, her şey hazırdı bi aradılar yarın gelceklermiş böylelerine de bi gıcık oluyomkiiiiiiiiiiiiii

kolay gelsın cnmmm cok yorma kendını oğlusaa dıkkat ett..
bnmde en sınır oldugum seyyy pat haber verıyorlar yaa :Sss

ay bideee bugün gelceklrdı yarına mı ertelemıslerr düşüncee arayamıyorum bu iştee...
düşünmuyolrmı bu kadın hamıleee. o kadar yoruldun bide....

kızlar bu arada dün yehandan bahsettık yaa sormayı unuttum haberınız var mı yehan ne yapıyorrr..

slm kızlar....
feryallede tanıştık sonunda

bizimde son çalışma günümüz bitti tatil vakti geldi

cnmm hg
tatlım Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsın...SİNEM olsun adı :))

canlarr sağolunnn sağ salim gelsin başka birşey istemiyorum

feryal cnm nasılsın nasıl gidiyor?

tülayyyyy kızımmm napıon ses vermion hiiç

bende senı cok sevıom bebeyimmm :) araba konusunda otomatık olmalı bız bayanlara , zaten onca detayı dusunurken hayatta bi de vitesin kaçıncısı, debriyaja basma ayarı,bunlarıda düşünürsek ooo, bi de erkeklerın cogunda olan trafıkte hemen kendı düzeyıne erişmemiz<i beklıolar ya, sinir oluorum..

rımel bende bursanın suyundan sanırım diyorum .sarışın mavi gözlü bir mdr. yardımcımız vardı ona çok baktım sanırsam kadın benim çocuklarım bile bana bu kadar benzemiyor diyordu

:) bende begendıgım güzellere yada yakısıklılara bakiim bari, cisiyetını bi öğrenelimde.. annemde dedeme bakmış kız kardeşimde o da sanki dişi kopyası olmus, demekki gerçeklik payı war :)

alohaaaa bebeyiiimmmm, ev süpürüyodum kuzum yaaa misafir gelcekti, her şey hazırdı bi aradılar yarın gelceklermiş böylelerine de bi gıcık oluyomkiiiiiiiiiiiiii

kız seni buluo boylelerı de hep, bu dedıını bızım arkadas grubumuz ya da komsumuz yapmıoda kaynoşlar yapıo, yarın gelıoruz dio, elim ayagıma dolanıo, ağlaya ağlaya az temızlık yapmadım.. Allah yardımcın olsun kız..

Ayy çıldırcam resmen neden her şey üst üste gelir benim hayatımda nedeeeeennn Çok sorumsuz bir kardeşim var kızlar. Yıllardır afedersiniz kıçını toplamaktan bıktım artık, zeerreee kadar beni düşünmez, bencil, kaprisli ve doyumsuz İsyan etmek istemiyorum ama dayanamıyorum artık buna, benim evimde bana yaptığı artistliklerin haddi hesabı yok. Ayy allahım yardım et.

Halbuki 2 gün önce bebeğimi gördüm, deyim yerindeyse muhteşem bir gün geçirdik, alışveriş yaptık, eşim derseniz öyle mutluydukki. Kafamı gece yastığa koydum dedim eşime bazen düşünüyorum ben kime ne iyilik yaptım da bu kadar mutluyum. Hiç böyle bir gün geçirmemiştim, arkasından bişe gelmez inşallah demiştim.

ayrıca misafirler aradı kızlar sabah, bugün gelcez dedi kalktım apartopar bi ton iş yaptım. 2 saat sonra arayıp yarın gelcez dediler bu sefer. yani bugün yaptığım her şeyi yarın baştan yapcam

söyliyim cnm..

Ragindam canım benim çok şükür iyi gidiyor sende Allah in izniyle en güzel haberlerle geleceksin ins.kizcenin ismi güzeldi canım ama içine sinmediyse erva nin önüne başka bir isim düşün ıstersen.

evet Fatmacimla tanıştik :)) kizcene 41 kere masallah canım

missyimm bebisin çok çirkin isirabilirmiyim onu :)

Ozom uzme kendini bitanem kiyamam sana

bende aniden gelen misafiri sevmem.geçen biz zaman okul çıktım eşim geldi saat 5 markete fala gitik saat 6,30 eşim dediki akşama .....abiler gelecek ne sinir olduydum bizimde koca gamsız biraz.
missinin oğluşu tam erkek ya nasılda belli oluyor yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…