kızlarrrr herkes iyidir umarım yazdıklarınızı girip okuyorum ve çok yazamıyorum maalesef...
hamişlerde sıkıntı yok şükür,bekleyenlerde güzel haberler verecek inanıyorumm
misii senin o tombik paşanı yerim ne tatlı çıkmış profildeki resimde
bugün 37 hafta bitti bana daha çok varmış gibi geliyor doğuma
:)
zaten zeynep erva ismi de içime ısınmıyor kızıma bir isim bulamadım içime sinenn
bana dua edin canlarım bende güzel haberlerle geleyim yazayım buraya herşeyi inşşş.
anaa sende mi temmuz doğumlusun bacımmm benim 19u eğer olursa benimde doğum günü hediyem olacak inşallahhşu temmuz gelse de alsam dogum gunu hedıyemıııı :))))
çok olmuş canım artık kalmamış olması lazım vücudunda benim 5.günde hiç bir iz yoktu ovu da ay hadi hayırlısıııııgecen hafta carsamba olmustum ıgneyı cnmm
amanınnn kızımızda geliyor iyi mi accık kalmış annesiiiiikızlarrrr herkes iyidir umarım yazdıklarınızı girip okuyorum ve çok yazamıyorum maalesef...
hamişlerde sıkıntı yok şükür,bekleyenlerde güzel haberler verecek inanıyorumm
misii senin o tombik paşanı yerim ne tatlı çıkmış profildeki resimde
bugün 37 hafta bitti bana daha çok varmış gibi geliyor doğuma
:)
zaten zeynep erva ismi de içime ısınmıyor kızıma bir isim bulamadım içime sinenn
bana dua edin canlarım bende güzel haberlerle geleyim yazayım buraya herşeyi inşşş.
anaa sende mi temmuz doğumlusun bacımmm benim 19u eğer olursa benimde doğum günü hediyem olacak inşallahh
çok olmuş canım artık kalmamış olması lazım vücudunda benim 5.günde hiç bir iz yoktu ovu da ay hadi hayırlısııııı
amanınnn kızımızda geliyor iyi mi accık kalmış annesiiiii
dualarımız seninle inşallah güzel güzel isimler bulacaksın mis kokulu prensesin için canımmm
neharrr kızzz aşagıdaa ismin var sen yoksunn kızzz slm yok muuu kuzummm
günaydın kızlarrrrr..
asbem yani bi gözlük bi insana bu kadar yakışır, çok çekici olmussun kız
fatmam sen ipekkıza hamişken bol bol bursalılara baktın sanırım, maşallah cimcime sarı-mavi,Allahta ona hayat boyu bırbırnı sevecekleri bi kardeş versin..
misscim seni de ekledim, dün aksam aceleden, oğluşun maşallahı war, hiç o haftada gorunmuo, dr. 1 ay onde derken haklıymıs sanırım..Rabbim analı babalı buyutsun..
alohaaaa bebeyiiimmmm, ev süpürüyodum kuzum yaaa misafir gelcekti, her şey hazırdı bi aradılar yarın gelceklermiş böylelerine de bi gıcık oluyomkiiiiiiiiiiiiii
cnmm hg
tatlım Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsın...SİNEM olsun adı :))
anaa sende mi temmuz doğumlusun bacımmm benim 19u eğer olursa benimde doğum günü hediyem olacak inşallahh
çok olmuş canım artık kalmamış olması lazım vücudunda benim 5.günde hiç bir iz yoktu ovu da ay hadi hayırlısııııı
amanınnn kızımızda geliyor iyi mi accık kalmış annesiiiii
dualarımız seninle inşallah güzel güzel isimler bulacaksın mis kokulu prensesin için canımmm
valla ben kullanabiliyorum ancak trafikte bir kere korkuttu beni eşim ondan sonra bir daha oturmadım sürücü koltuğuna ama yemezler eski asbe geri geldiiii bundan sonra sıkı dur istanbul trafiği ben geliyorummmm
aminnnnnn kimi hissediyorsun kimi söyle bakalım
canım benimmm Allah razı olsun sende ne güzel bir gelin olmuşsun öyleeeesaçlarına da bayıldım
seviom kız seniiiii
face den ekliyoruz birbirimizi canımcım sende söyle ismini seni de bulalım
rımel bende bursanın suyundan sanırım diyorum .sarışın mavi gözlü bir mdr. yardımcımız vardı ona çok baktım sanırsam kadın benim çocuklarım bile bana bu kadar benzemiyor diyordu
alohaaaa bebeyiiimmmm, ev süpürüyodum kuzum yaaa misafir gelcekti, her şey hazırdı bi aradılar yarın gelceklermiş böylelerine de bi gıcık oluyomkiiiiiiiiiiiiii
söyliyim cnm..valla ben kullanabiliyorum ancak trafikte bir kere korkuttu beni eşim ondan sonra bir daha oturmadım sürücü koltuğuna ama yemezler eski asbe geri geldiiii bundan sonra sıkı dur istanbul trafiği ben geliyorummmm
aminnnnnn kimi hissediyorsun kimi söyle bakalım
canım benimmm Allah razı olsun sende ne güzel bir gelin olmuşsun öyleeeesaçlarına da bayıldım
seviom kız seniiiii
face den ekliyoruz birbirimizi canımcım sende söyle ismini seni de bulalım
kuzum sabırr bende ilk yumurta takibi yapıldığı ay öyle olmuştum hatırlarsan sonra insan çok kötü oluyor ikisine de hazırla kendini nolu nolmaz ama tabi dualarımız bebişinin şu an seninle olması yönünde cuma saatleri hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eder amin kere aminnnnnnnnnnnnnn