Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Cnm tabi fatmacima da var hem rean in takviminide paylasirizz hemde ikizzz :))

Masallah cnmm rabbim nazarlardn sakinsin..ama bizde gormek istiyoruzz missyy..
Cnm neharim bu arada o temiz kalbinle bize dua ettigin icin tesekkr ederimm cnmm rabbim duysunnn...ki duyuyo zatenn..

aybikoşum ahhh bi hamişim desen ne halaylar çekcem sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızın olcak oğluşuma alcam demedi demeeeeeeeeeee

aybikoşum ahhh bi hamişim desen ne halaylar çekcem sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızın olcak oğluşuma alcam demedi demeeeeeeeeeee
Ayyy ne guzel soyledinn cnm bnmm
Kiz vermek zordur derler kociste diyo kizim olsa vermemm
Dünur olurz nehar kuzumm besik kertmsi yapalm :))))))

canım benimmmm Allah razı olsunnnnnnnnn
Kızlar misssinin bebeği çooooookkk tatlı maşallaaaaaaaaaahhh tosun tosunnnnnnnnnnnnn Allahım korusun Abdurrahman Emir'i,analı babalı büyüsün kuzucukkkk
ama kıskandım bananeee bende görmek istiyorum yaaaa
Cnm tabi fatmacima da var hem rean in takviminide paylasirizz hemde ikizzz :))
ay o da var dimi kuzummm ohhhhh hepimize yeter onlar vallaa

slm kızlar nabersiniz....bende 2 gündür temizlik yapmaktan cnm çıktı desem yeridir bugün kasık ağrısı var birde neyseki bitti bir yemek hazırlama işi kaldı.
pazar yola çıkacağız geldiğimizde de ramazan olacağından gitmeden temizleyim dedim.

kızlar faceden eklesekya birbirimizi missinin tosun paşayı bende merak ettim.

Ayyy ne guzel soyledinn cnm bnmm
Kiz vermek zordur derler kociste diyo kizim olsa vermemm
Dünur olurz nehar kuzumm besik kertmsi yapalm :))))))

Aybike bizim düğünde babam ağlayınca eşimin garibine gitmişti anlamamıştı niye ağladığını.şimdi ipeğin o günlerini hayal bile ettirmiyor kızımı vermiycem diyor bende diyorum torun sevmek istiyorum ben diye

hadi bakalım tatil yapıp geleceksiniz he ohhh mis gibi dinlenir motive olur gelirsiniz canımcım
evett bende istiyorum sizleri tanımak
iş başa gelince anlıyorlar sanırımmmm eee baba olmak kolay mııı

kızlar face den fatmaşule arikan yavaş olarak aratın bu isimde birtek ben varımdır zaten teklifleri bekliyorum

Kizlar napiyosunuzz

asbecim bnde yine hic bir belirti yok yaa
Bir belirti aramiyaym diorum ama dusunuyorumm..geleck hafta batim 3 yada 4 temmuz yani 7 - 8 gün varr...Rabbimm yollamistir inss melegimi
Calismalra devam edelm dimi kücuk yumoslarda vardi onlar bi arada catlarmi ki

Cnm aslinda kocisler anlamiyolar zor birsey oldugunu kocis bi ara diyoki dusunuyormda baba icin zor kiz vermek kizim olursa vermem hayatta diyoo..

misyaman.. cnm.. Allah analı-babalı güzel günlerde büyütmeyi sağlıkla nasip eylesin insaAllah..
darısı da bizlere insaAllah :)) bunca yaşanmışlığıma, halen bizede diyorum bakar mısınız

ragındacım çok saol .. insaAllah bu kez nasip olur.. cünkü bu uğurda yeterince doyduk tükendik !
vallahi görümceciğini de çok tebrik etmek lazım.. çok büyük bi başarı olmuş, dr tarafından 2. keseyi görmek :)))
bazen dr lar diyolar, bitanesi biraz ufak fln.. rahimdeyken, sonradan öyle bi gelisim sağlıyolarmış ki, önce kini solluyolarmış bile
eskiler derlerdi, " canı içinde olsun. o büyür, gelişir "" aynen öyle oluyor..
Rabbim sağlık versin, hepisi oluyor..

e hadi artık.. kız dedik, nazlı dedik, gelsin artık dimi

uuuuu.. şööyyle bakıyorum da, kendime.. biz daha çoookk başındayız bu işin, ki doğumu hayal bile edemiyom,
sen edebiliyorsin artık ragındacm

Teyzeleri canım teyzeleri maşallah oğluşumun kontrolü çok iyi geçti uzun uzun seyrettim sıpa bi yüzünü açmadı sakladı elleriyle
Yine bakarken şükrede ede bi hal oldum, adlarınız geçti dilimden aybikem asbem,umut..... Allahımmmmm inşallah tez zamanda sizin de dolacak göbecikleriniz aminnn kere amiiinnnnnn

günaydın kızlar, harika bi gün sizin olsun.. asbem kocişin çook düşünceli bi eş maşallah , tatil bile gözünde değil adamın , inşallah Rabbim dileğinizi gerçek kılacak amiiinn..
fatmacım face de buldum seni, ekliorum, ipekkız da gerçekten ipekmiş :)

gözün aydın canımm bizimkide ayrıntılıda çok zorlamıştı bizi doktor göbeğimi sallamaktan bi hal olmuştu fotoğraf vermiştir ama dimi ? buarada Yağız olcakmış demekki oğluşun çok beğendim heeeee aybikenin kızınada talip olmuşsun berdel bozuldu kan davası başladı bundan sonra :):):)

zeynepcımm nasılsın cnmmm..dünürüme laf yok :))))) yagızı bin kişi ıster bir kişi alır :)))))

tatlımm ıyısın ınsss hatırlıyorumda aynı zamanda hamıle olmaya calısıyodukk bak sen kac haftalık oldnn..maşalllahhh nazarlrdn sakınsın rabbım..

ahhhh canım özlem senide mi kandırdı biz onunla 2.çocukları bile evlendiriyorduk oğlun olursa görürüm dünürünü senin :):)
evet cnm evlilik yıldönümlerimizde yakındı yaşlarımızda aynıydı kısmet gerçekten sağlıklı gelsinde bebiş birkaç ay geç gelmiş önemi yok ben inanıyorum bu mübarek günlerde müjdelerle dolucak topiğimiz başta sen olmak üzere en potansiyel hamiş adayımız sensin :):) inşallah ramazan öncesi patlatırsın bir bomba canım benim

Evet teyzesi Yağız oğlan olcak. Yok yaa doktor bi sürü vurdu göbeğime ben öksürdüm nafileeeeeeeee zar zor yarım yamalak eciş bücüş bi resim aldık. Çirkin çıkmış zaten

Kız dur beee harem kuruyoz şurda oğullarımıza hemen atlama elifin kızı da benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…