cnm dr ıgneden sonrakı gun baslayın dedı gun asırı dedı...cnm bır daha gel demedii..
ilişki için canım pardon direk dalmışım
cnmm kusura bakma ıgneden sonra 48 saat mı gecsınn cnmmm ayyy bugünn algılayamıyorum galıba.. :))
canımcım ilişkiyi sormuşsun ya kaç saat aralıklarla ilişki olsun diye 48 saat en uygun zaman dilimi canım benim
düşükten sonra sapıttı bünyem canım geçen ayda iğnelerin etkisinden olsa gerek 32günde oldum o yüzden korkuyorum ya tek çizgi çıkarsa diyeeee
şimdi mi yaaa gaza getirmeyin beni yaaaaa
yaa gaza getiriyorlar beni rimelllllll
canım benim bazı dr.lar çağırmıyor çağırması iyi tabi ki çatlama durumunu kontrol etmek amacıyla ama çağırmayabiliyorlar
işte 48 saat beklemen süpermenlerin canlı ve hareketli olmasını sağlar canım zaten senin vücudunda 48-72saat arası yaşıyabiliyorlar onlar korkma
canım herkes çağırmayabılıo, ya da yumrtanın durumuna bağlı karar verıoda olabılır, bana çatlatma iğnesi vermemişti dr. ama bi tanıdgım 13 senedır olmuodu, ama sadece kızdaydı problem, amelıyatlar dan sonra, yumrt takıbı yaptılar, çatlatma iğnesinden snra 5 gün boyunca hergün yapmışlardı.. habibte alpin aslında bu yolla hamiş oldu , ona sorsak daha ii olr.. bence bugun aksam da yapın geceye dogru mesela sonra dr dediği gibi 1 gün ara verebılırsınız..
anladımmm cnmm bakalımmm planlı olması daa hiç guzel degılll yafff :))))
kuzum asbe daha iyi bılır, dedıgım gıbı bana çatlatma iğnesi vermemişti, ama şöylede bişey var hamiş oldugum ay adetın 7-10-13-15-21 gunlerınde yapmışız sadece.. istersen yarın 3 te uygun olabılır, Rabbim kısmet etsın yeter ki.. planlı olması cok berbat, biliorum ,bize çatlatma iğnesi vermedıgı için hamişlikten 1 ay önce 9-10-11-12-13-14-15-16-17-18 de yapmıştık, ikimizde kuscak hale gelmiştik.. yine şanslısın çatlatma iğnesi en geç 5 gun ıcınde yumurtlamanı sağlıo.. sen istekli olmaya çalış yinede , kendını hazırla o ana, eşini sevdıgını düşün, ön sevmenızı uzu tutun, daha ii olur :)
bugün akşam yapın canım sonra da düzenli şekilde devam edersiniz 1hafta boyunca hadi gazanız mübarek olacnmm rımelcıgım de aksam olsun dıye söyluyo:)) dun 3 gıbı olmustuuu calısmaa
hadi hayırlısı canım onu bekle bunu bekle mahvoluyoruz yaa evet bende öyle dua ediyorum Rabbime eğer bebişim yoksa kırmızılar test yapmadan gelsin o testte tek çizgiyi görmek çok can yakıyor çokkkkcanııımmm, olsun sen pazarı bekle kuşum, inşallah pozitif çıkar, boşuna beklemiş oluruz, ama diğer ihtimalde de negatıf gormektense kendınden gelmesı daha az üzüyo ınsanı, bekle 2 gun daha canımm, ama yınede dıkkat et hareketlerıne , pazara kadar bırıbırınızı yakından sevmeyın kocişle :) yeter..
olsunda canım planlı plansız yeter ki olsunanladımmm cnmm bakalımmm planlı olması daa hiç guzel degılll yafff :))))
bugün akşam yapın canım sonra da düzenli şekilde devam edersiniz 1hafta boyunca hadi gazanız mübarek ola
hadi hayırlısı canım onu bekle bunu bekle mahvoluyoruz yaa evet bende öyle dua ediyorum Rabbime eğer bebişim yoksa kırmızılar test yapmadan gelsin o testte tek çizgiyi görmek çok can yakıyor çokkkk
olsunda canım planlı plansız yeter ki olsun
asbecımm ne dıyosunn yumurtnn boyutu ıcınn mm olarkk yazmıyorr..
yumurtayı ölçerken oklarr varya galıba bır boy bırı en gıbı bişii
1) 2.04 cm
2) 1.79 cm yazıyor
onlarda cm değerleri canım 2,1 olan 21mm eder 1,7 olanda 17mm eder gayet iyi rakamlar sen hiç üzme kendini
oo çok iyi canım, sen biri küçük diince bende 1,40 cm in altında sanmıstım.. hadi hayırlısı canım :) inşallah gonlundekı sayıca tutar bebişin(ya da bebişlerin) en uygun boylarda 1,70-2,10 arası oldugu soylenıo ve yazılıo,inşallah Rabbimde nasip etmiştir..
cnm bı tanee yumurta buyumuss s 21mm boyu 17 mm en olarak yazıyorr..sadece biri yeterrlı buyukluge erısmıs dıgerlerı cok kucuk dedıı onları beklersekk bu buyugu kacırablrz dedıı...bu catlatma ıgnesıı o diger kücüklere etkı edıyormu cnmmm
tabi ki ediyor onlar da zamanla çatlayacak hemen çatlama gerçekleşmiyor onlarda da şansınız var yani korkma
inşallahhhhhh, amiiinnn, kabul et ya Rabbim..
kız bebişin nasıl, kıpırdanmaya başladı mı :)
bu ay umutluyumm cnmmm ıns olacak....cnmm sendee bır test yapsan merak edıyorummm ... :)