Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

cnm dr ıgneden sonrakı gun baslayın dedı gun asırı dedı...cnm bır daha gel demedii..

canım herkes çağırmayabılıo, ya da yumrtanın durumuna bağlı karar verıoda olabılır, bana çatlatma iğnesi vermemişti dr. ama bi tanıdgım 13 senedır olmuodu, ama sadece kızdaydı problem, amelıyatlar dan sonra, yumrt takıbı yaptılar, çatlatma iğnesinden snra 5 gün boyunca hergün yapmışlardı.. habibte alpin aslında bu yolla hamiş oldu , ona sorsak daha ii olr.. bence bugun aksam da yapın geceye dogru mesela sonra dr dediği gibi 1 gün ara verebılırsınız..

düşükten sonra sapıttı bünyem canım geçen ayda iğnelerin etkisinden olsa gerek 32günde oldum o yüzden korkuyorum ya tek çizgi çıkarsa diyeeee:KK50:

şimdi mi yaaa gaza getirmeyin beni yaaaaa

yaa gaza getiriyorlar beni rimelllllll

canım benim bazı dr.lar çağırmıyor çağırması iyi tabi ki çatlama durumunu kontrol etmek amacıyla ama çağırmayabiliyorlar
işte 48 saat beklemen süpermenlerin canlı ve hareketli olmasını sağlar canım zaten senin vücudunda 48-72saat arası yaşıyabiliyorlar onlar korkma:KK34:

canııımmm, olsun sen pazarı bekle kuşum, inşallah pozitif çıkar, boşuna beklemiş oluruz, ama diğer ihtimalde de negatıf gormektense kendınden gelmesı daha az üzüyo ınsanı, bekle 2 gun daha canımm, ama yınede dıkkat et hareketlerıne , pazara kadar bırıbırınızı yakından sevmeyın kocişle :) yeter..

canım herkes çağırmayabılıo, ya da yumrtanın durumuna bağlı karar verıoda olabılır, bana çatlatma iğnesi vermemişti dr. ama bi tanıdgım 13 senedır olmuodu, ama sadece kızdaydı problem, amelıyatlar dan sonra, yumrt takıbı yaptılar, çatlatma iğnesinden snra 5 gün boyunca hergün yapmışlardı.. habibte alpin aslında bu yolla hamiş oldu , ona sorsak daha ii olr.. bence bugun aksam da yapın geceye dogru mesela sonra dr dediği gibi 1 gün ara verebılırsınız..

anladımmm cnmm bakalımmm planlı olması daa hiç guzel degılll yafff :))))

kuzum asbe daha iyi bılır, dedıgım gıbı bana çatlatma iğnesi vermemişti, ama şöylede bişey var hamiş oldugum ay adetın 7-10-13-15-21 gunlerınde yapmışız sadece.. istersen yarın 3 te uygun olabılır, Rabbim kısmet etsın yeter ki.. planlı olması cok berbat, biliorum ,bize çatlatma iğnesi vermedıgı için hamişlikten 1 ay önce 9-10-11-12-13-14-15-16-17-18 de yapmıştık, ikimizde kuscak hale gelmiştik.. yine şanslısın çatlatma iğnesi en geç 5 gun ıcınde yumurtlamanı sağlıo.. sen istekli olmaya çalış yinede , kendını hazırla o ana, eşini sevdıgını düşün, ön sevmenızı uzu tutun, daha ii olur :)

kuzum asbe daha iyi bılır, dedıgım gıbı bana çatlatma iğnesi vermemişti, ama şöylede bişey var hamiş oldugum ay adetın 7-10-13-15-21 gunlerınde yapmışız sadece.. istersen yarın 3 te uygun olabılır, Rabbim kısmet etsın yeter ki.. planlı olması cok berbat, biliorum ,bize çatlatma iğnesi vermedıgı için hamişlikten 1 ay önce 9-10-11-12-13-14-15-16-17-18 de yapmıştık, ikimizde kuscak hale gelmiştik.. yine şanslısın çatlatma iğnesi en geç 5 gun ıcınde yumurtlamanı sağlıo.. sen istekli olmaya çalış yinede , kendını hazırla o ana, eşini sevdıgını düşün, ön sevmenızı uzu tutun, daha ii olur :)

cnmm gercekten sızınkısı cok kotu olmusss ...cnmm bnm ctlatma ıgnesıı yapılınca 2 ıcınde catlamıyor oylemıı ben hemen catlar dıodumm suan bişi yok az bıraz akıntım varr dünn yumurtamın olustugu tarafta kucuk kucuk batmalar oluyoduu acaba catlarsa anlarmıyım...cnm yumurtamın capını yazıyım sana ben pek anlamdımm..catlama süresini belkı bulabılrzzz

cnmm rımelcıgım de aksam olsun dıye söyluyo:)) dun 3 gıbı olmustuuu calısmaa
bugün akşam yapın canım sonra da düzenli şekilde devam edersiniz 1hafta boyunca hadi gazanız mübarek ola:KK16:
canııımmm, olsun sen pazarı bekle kuşum, inşallah pozitif çıkar, boşuna beklemiş oluruz, ama diğer ihtimalde de negatıf gormektense kendınden gelmesı daha az üzüyo ınsanı, bekle 2 gun daha canımm, ama yınede dıkkat et hareketlerıne , pazara kadar bırıbırınızı yakından sevmeyın kocişle :) yeter..
hadi hayırlısı canım onu bekle bunu bekle mahvoluyoruz yaa evet bende öyle dua ediyorum Rabbime eğer bebişim yoksa kırmızılar test yapmadan gelsin o testte tek çizgiyi görmek çok can yakıyor çokkkk
olsunda canım planlı plansız yeter ki olsun:KK52:

yumurtayı ölçerken oklarr varya galıba bır boy bırı en gıbı bişii

1) 2.04 cm
2) 1.79 cm yazıyor

bugün akşam yapın canım sonra da düzenli şekilde devam edersiniz 1hafta boyunca hadi gazanız mübarek ola:KK16:

hadi hayırlısı canım onu bekle bunu bekle mahvoluyoruz yaa evet bende öyle dua ediyorum Rabbime eğer bebişim yoksa kırmızılar test yapmadan gelsin o testte tek çizgiyi görmek çok can yakıyor çokkkk

olsunda canım planlı plansız yeter ki olsun:KK52:

eevett cnmm bebıs olsndaaa ne yapalım dayanczz artıkk...ınss bu ayy tuttrzz

yumurtayı ölçerken oklarr varya galıba bır boy bırı en gıbı bişii

1) 2.04 cm
2) 1.79 cm yazıyor

oo çok iyi canım, sen biri küçük diince bende 1,40 cm in altında sanmıstım.. hadi hayırlısı canım :) inşallah gonlundekı sayıca tutar bebişin(ya da bebişlerin) en uygun boylarda 1,70-2,10 arası oldugu soylenıo ve yazılıo,inşallah Rabbimde nasip etmiştir..

onlarda cm değerleri canım 2,1 olan 21mm eder 1,7 olanda 17mm eder gayet iyi rakamlar sen hiç üzme kendini

cnm bı tanee yumurta buyumuss s 21mm boyu 17 mm en olarak yazıyorr..sadece biri yeterrlı buyukluge erısmıs dıgerlerı cok kucuk dedıı onları beklersekk bu buyugu kacırablrz dedıı...bu catlatma ıgnesıı o diger kücüklere etkı edıyormu cnmmm

oo çok iyi canım, sen biri küçük diince bende 1,40 cm in altında sanmıstım.. hadi hayırlısı canım :) inşallah gonlundekı sayıca tutar bebişin(ya da bebişlerin) en uygun boylarda 1,70-2,10 arası oldugu soylenıo ve yazılıo,inşallah Rabbimde nasip etmiştir..

cnm bu bir yumurtanınn boyutu cnmm dıgerlerııı küçükkmuss ..
inşşş cnmm tutarrr..

cnm bı tanee yumurta buyumuss s 21mm boyu 17 mm en olarak yazıyorr..sadece biri yeterrlı buyukluge erısmıs dıgerlerı cok kucuk dedıı onları beklersekk bu buyugu kacırablrz dedıı...bu catlatma ıgnesıı o diger kücüklere etkı edıyormu cnmmm

tabi ki ediyor onlar da zamanla çatlayacak hemen çatlama gerçekleşmiyor onlarda da şansınız var yani korkma:KK34:

inşallahhhhhh, amiiinnn, kabul et ya Rabbim..

kız bebişin nasıl, kıpırdanmaya başladı mı :)

başladı teyzesi,yaklaşık 16. haftamdan itibaren pıtırtılar başlamıştı ama son 1 haftadır baya kuvvetli oynuyo ama öyle şiddetli tekmeler gelmedi hala :KK1:
asbeeeeeeeeeemmm şimdi yap yaa inşallah çift çizgi, bu arada kaç günün geçti

X