Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canımmm oğlun sürpriz yapmış erkenden gelmiş maşallahmevlam hayırlı ömürler versin inş.

Habibteeee reanimmm ne guzel anlatmissin agladim durdum heyecan basti benide anali babali buyusunler ayyy ne guzel yerim ben onlari

Missyamancimmmmmmm habibtemmm oglusun ne kadar hizl masallah anali babali buyusun tatlimmmmmm

asbe eşinin sonuçları nasıl çıktı hiç bahsetmedin.gelmedi mi seninkiler....

Bu arada başım catliyor resmen soguk suyla basimi yikadik viks surduk bana misin demedi telden giriyorum kim var kim yok göremiyorum nabersiniz

Bu arada başım catliyor resmen soguk suyla basimi yikadik viks surduk bana misin demedi telden giriyorum kim var kim yok göremiyorum nabersiniz

sabah test yapsana asbe inşallah gerek kalmayacak aşılamaya...gelmesin kırmızılar .....geçmiş olsun bu arada...

Nasilsinizzzzzzz habibtelerimmmmmmmmmmmm ayyy dogum yapanlar olmusss yaklasanla varrrr be guzel darisi tum isteyenlere

gunaydın kızlar ben geldim ..
biz yeni evimize geçtik.. çok sükür evimiz genis, güzel.. burada diğerinden daha rahat edicem gibi görünüyo..
netimiz biraz önce geldi.. hemen gireyim dedim..
sizleri de özledim.. e nasılsınız bakim, herkesler iyi mi

sabah test yapsana asbe inşallah gerek kalmayacak aşılamaya...gelmesin kırmızılar .....geçmiş olsun bu arada...
yapamadım yaaa bir tarafım test al yap diyor için rahatlasın bir tarafım bekle diyor canım yaa inşallah gelmez gelmezz
Asbeeeeeeee test yaaaaaaaaaaaaaaaapppp
korkuyorum canım yaa hala hamiş hissediyor musun beniii
hoşgeldin canım özlettin kendiniiiiiiiiiiiiii
hayırlı ıolsun taşınmışsınız yeni evle birlikte bebişte gelir inşallahhhh

Birde. ..şuan ilacımı kullanıyorum..
biosteran dhea vardı ya hani..
geçen haziran adetimde kontrolüm vardı..
kan ve tahlil için
kan sonucumdan, FSH değerim 15 ti ya hani.. o 8.1 ' e düşmüs.. şükür.
ultr. sonucum ise.. 5 yumurtam varmış..
bu ilaç..hem yumurta rezervinin kalitesini arttırmaya yada çoğalma yapma konusunu dedilerdi, birde fsh değerini düşürmek içindi..çok şükür fsh değerim normale düştü..insaAllah yumurtalarımda da güzel bi etki sağlar ..
bu değerlere göre, bana ve esime ne zaman tüp düsünüyorsunuz dediler
dedim ben dana kendime gelemedikm, nasıl bu halimle hemen düşüneyim.
onlarda şu duruma göre ve yumurtalarımı bian önce değerlendirmek için diyolar tabi..
zaten bu ilacı içerken, korunmak gerekiyormus..sakıncalı bi ilaç yani..yani bu ilala hamile kalan olabiliyomus ama, çocuğun sakat fln olam ihtimalı olabiliyomus..bunun için korunmak şartmış..
yani 3 ay boyunca bu ilacı içicem..şuan 2. ayımdayım..temmuz ayında da kullanıp snra tüp düşünürseniz dediler ama..
insaAllah diyorum, ilaç sonrasınad kendliğinden olsa.. Rabbim den bu yorgunluğumla ne isterim ki başka

ahh be kuzum yaa.. bitirdin sen beni.. bu nasıl bi anlatış... gözlerim dolu dolu oldu...
Allahım bizlere de nasip eylesinn bu mutlulğu
artık bebislerle sana mutluluklar dilerim cnm,...
Allahım onların sevgisinle bir ömür yaşamayı sağlıkla nasip etsin insaAllah

Son düzenleme:

günaydın geciken asbem :) inşallah 8 ay 10 gün daha gelmez :) ama nasılsa test yaptıktan sonra 10 gun dr. için bekliceksin bence 2 gün daha bekle kuzum.. pazar sabahı filan yaparsın hem eşinle evde olursunuz, evdeyken ınsan mutlulugunu da huznunu de daha ii yaşıo..ama bende çok heyecanlıyım senın için, inşalllahhh bebişimiz gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…