Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Birde. ..şuan ilacımı kullanıyorum..
biosteran dhea vardı ya hani..
geçen haziran adetimde kontrolüm vardı..
kan ve tahlil için
kan sonucumdan, FSH değerim 15 ti ya hani.. o 8.1 ' e düşmüs.. şükür.
ultr. sonucum ise.. 5 yumurtam varmış..
bu ilaç..hem yumurta rezervinin kalitesini arttırmaya yada çoğalma yapma konusunu dedilerdi, birde fsh değerini düşürmek içindi..çok şükür fsh değerim normale düştü..insaAllah yumurtalarımda da güzel bi etki sağlar ..
bu değerlere göre, bana ve esime ne zaman tüp düsünüyorsunuz dediler :KK43:
dedim ben dana kendime gelemedikm, nasıl bu halimle hemen düşüneyim.
onlarda şu duruma göre ve yumurtalarımı bian önce değerlendirmek için diyolar tabi..
zaten bu ilacı içerken, korunmak gerekiyormus..sakıncalı bi ilaç yani..yani bu ilala hamile kalan olabiliyomus ama, çocuğun sakat fln olam ihtimalı olabiliyomus..bunun için korunmak şartmış..
yani 3 ay boyunca bu ilacı içicem..şuan 2. ayımdayım..temmuz ayında da kullanıp snra tüp düşünürseniz dediler ama..
insaAllah diyorum, ilaç sonrasınad kendliğinden olsa.. Rabbim den bu yorgunluğumla ne isterim ki başka :KK19:

kuzummm hoş geldin yeni evınde huzurla mutlulukla oturasın inşallah... maşallah değerlerin çok iyi .. 1 ay daha kullanırsan daha da iyi olcak diye tahmin ediyorum, ki sen de işe yaradıgına gore oyle olcaktır kesın.. eşin bişey kullanıo mu peki canım? o da inşallah kullanıodur bişeler yada en azından dikkat edıodur yedıklerıne içtilerine.. sen %50 elınden gelenı yapmıssın cunku, inşallah onunda degerlerı guzelleşmiştir.. o zaman kendıgılıgınden bıle olabılır :KK16::emir_bebek:

kuzummm hoş geldin yeni evınde huzurla mutlulukla oturasın inşallah... maşallah değerlerin çok iyi .. 1 ay daha kullanırsan daha da iyi olcak diye tahmin ediyorum, ki sen de işe yaradıgına gore oyle olcaktır kesın.. eşin bişey kullanıo mu peki canım? o da inşallah kullanıodur bişeler yada en azından dikkat edıodur yedıklerıne içtilerine.. sen %50 elınden gelenı yapmıssın cunku, inşallah onunda degerlerı guzelleşmiştir.. o zaman kendıgılıgınden bıle olabılır :KK16::emir_bebek:

saol cnm insaAllah.
esimde, havuç suyu içiyordu.. ve tabi tasınma zamanlarında yapıp, içemedi...
taze sıkılmıs havuç suyu içiyordu her aksam..
artık baslıycaz..ara vermek yok..
insaAllah böyleyikle faydası olur..yoksa öyle yorgunuz ki ikimiz de..

günaydın geciken asbem :) inşallah 8 ay 10 gün daha gelmez :) ama nasılsa test yaptıktan sonra 10 gun dr. için bekliceksin bence 2 gün daha bekle kuzum.. pazar sabahı filan yaparsın hem eşinle evde olursunuz, evdeyken ınsan mutlulugunu da huznunu de daha ii yaşıo..ama bende çok heyecanlıyım senın için, inşalllahhh bebişimiz gelmiştir :KK8::KK8::KK8:

İnşallah canım yaa inşallah acaip heyecanlıyım valla zaten öyle bişey oluyor ki hep test almaya niyetlendiğimde bişey çıkıyor misal sabah işe gelirken alırım dedim ama patronla karşılaştık arabayla geldim kısmet işte bakalım hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbimmm
inşallah bebeğim benimledir sağlıkla hayırla kucağımıza alırız inşallahhh:KK16::KK16:

saol cnm insaAllah.
esimde, havuç suyu içiyordu.. ve tabi tasınma zamanlarında yapıp, içemedi...
taze sıkılmıs havuç suyu içiyordu her aksam..
artık baslıycaz..ara vermek yok..
insaAllah böyleyikle faydası olur..yoksa öyle yorgunuz ki ikimiz de..

e vitamini içeren gıdalar da tuketsın cnm, güneşe çıkın bıraz, birde keçiboynuzu da hızlanmasına yarıyo.. inşallah olur canım, güzel düşün güzel olsun, bi gün anne olucagını hayal etmekten vazgecme :)

İnşallah canım yaa inşallah acaip heyecanlıyım valla zaten öyle bişey oluyor ki hep test almaya niyetlendiğimde bişey çıkıyor misal sabah işe gelirken alırım dedim ama patronla karşılaştık arabayla geldim kısmet işte bakalım hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbimmm
inşallah bebeğim benimledir sağlıkla hayırla kucağımıza alırız inşallahhh:KK16::KK16:

kısmet canım :) inşallah güzel şeyler yaşıcaksın, senı düşününce bi ışık ve gulumseme içinde aklıma gelıosun, o yuzden mı bılmıorum cok guzel seyler olcak ınsallah.. yegenımız gelsın:emir_bebek: dogsun buyusun de sevelım onu :KK16: amiiiinn ...

kısmet canım :) inşallah güzel şeyler yaşıcaksın, senı düşününce bi ışık ve gulumseme içinde aklıma gelıosun, o yuzden mı bılmıorum cok guzel seyler olcak ınsallah.. yegenımız gelsın:emir_bebek: dogsun buyusun de sevelım onu :KK16: amiiiinn ...

amin canım aminnnn mübarek cuma saatleri hürmetine inşallahhh bebişim benimledir sağ kasığıma sanki iğne batması gibi ağrılar giriyor neden bilemedim:KK53:

amin canım aminnnn mübarek cuma saatleri hürmetine inşallahhh bebişim benimledir sağ kasığıma sanki iğne batması gibi ağrılar giriyor neden bilemedim:KK53:

amiiin canım.. Rabbim kabul etsın bu guzel duamızı, asbemın bebesi olsun sevelım onu ya Rabbimmm.. iğne batması iyiye işaret olabılır canım :) benımde olmustu 3 ayrı adet donemımde , en şiddetlısını yaşadıgım ay hamiş çıktım :) inşallah senınkı de hamişliğe işarettir :) eger pazar gunu olmmasan yapıver test..

amiiin canım.. Rabbim kabul etsın bu guzel duamızı, asbemın bebesi olsun sevelım onu ya Rabbimmm.. iğne batması iyiye işaret olabılır canım :) benımde olmustu 3 ayrı adet donemımde , en şiddetlısını yaşadıgım ay hamiş çıktım :) inşallah senınkı de hamişliğe işarettir :) eger pazar gunu olmmasan yapıver test..

ne güzel dua bu inşallahhhh canım benim inşallahhhh Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahhhhhhhhh
bekleyelim görelim inşallahhhh:KK52:

kızlar ben geldıımmm asbecımm ıcımden bır hıss hamılesın dıyorr... ınsss sabırsızlanıyorummm valla cnmm normalde gecıkme oluyormuyduu..

kızlarr ııgneyı crsmba aksm 6 da vurdrmstm bılıyosnzz ayıptır söylemesı dun 3 gıbı çalısma yaptıkk...bugunde olmalı mı sızcee dr gun asırı demıstı dun aksm 6 da 24 saat oldu ıgne vurulalı

gunaydın kızlar ben geldim :KK17:.. :KK1::KK1:
biz yeni evimize geçtik.. çok sükür evimiz genis, güzel.. burada diğerinden daha rahat edicem gibi görünüyo..
netimiz biraz önce geldi.. hemen gireyim dedim..
sizleri de özledim.. e nasılsınız bakim, herkesler iyi mi :KK16:
umutcummmm çok sevindimmm,yeni ev yeni bebiş demek demedi demeeeeeeeee.bak ben de taşındım 2 ay sonra hamiş kaldım hadi bakalımmmmmmmmm :KK52::KK52::KK52:

yapamadım yaaa bir tarafım test al yap diyor için rahatlasın bir tarafım bekle diyor canım yaa inşallah gelmez gelmezz:KK16:

asbeeeeeeeeeeeee nolurrrrrrrrr test yap hadi şimdi :KK52::KK52:asbe buraya yumruk havayaaaaaaaaaaa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: inşallaaaaaaaaaaaaaahhhh hamişsin inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhh :KK52::KK52::KK52:

kızlarr ııgneyı crsmba aksm 6 da vurdrmstm bılıyosnzz ayıptır söylemesı dun 3 gıbı çalısma yaptıkk...bugunde olmalı mı sızcee dr gun asırı demıstı dun aksm 6 da 24 saat oldu ıgne vurulalı

canım 48 saatte bir mi dedi dr. birde tekrar ne zaman gormek istedi yada şu gune kadar 48 saatte bir mi dedi.. biraz erken başlamanız ii olmuş bence çünkü yumurt çatlayıp tüplere ulaştıgında spremler orda olmalı ve onların oraya ulaşması 3 saatle 72 saat arası değişiyo..

umutcummmm çok sevindimmm,yeni ev yeni bebiş demek demedi demeeeeeeeee.bak ben de taşındım 2 ay sonra hamiş kaldım hadi bakalımmmmmmmmm :KK52::KK52::KK52:

asbeeeeeeeeeeeee nolurrrrrrrrr test yap hadi şimdi :KK52::KK52:asbe buraya yumruk havayaaaaaaaaaaa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: inşallaaaaaaaaaaaaaahhhh hamişsin inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhh :KK52::KK52::KK52:

inşallahhhhhh, amiiinnn, kabul et ya Rabbim..

kız bebişin nasıl, kıpırdanmaya başladı mı :)

canım 48 saatte bir mi dedi dr. birde tekrar ne zaman gormek istedi yada şu gune kadar 48 saatte bir mi dedi.. biraz erken başlamanız ii olmuş bence çünkü yumurt çatlayıp tüplere ulaştıgında spremler orda olmalı ve onların oraya ulaşması 3 saatle 72 saat arası değişiyo..

cnm dr ıgneden sonrakı gun baslayın dedı gun asırı dedı...cnm bır daha gel demedii..

kızlarr kafam cok karıstııı dr un benı bır daha cagırması gerekmıyor muydu catlamısmı dıyee yumosss..

kızlar ben geldıımmm asbecımm ıcımden bır hıss hamılesın dıyorr... ınsss sabırsızlanıyorummm valla cnmm normalde gecıkme oluyormuyduu..
düşükten sonra sapıttı bünyem canım geçen ayda iğnelerin etkisinden olsa gerek 32günde oldum o yüzden korkuyorum ya tek çizgi çıkarsa diyeeee:KK50:

şimdi mi yaaa gaza getirmeyin beni yaaaaa
inşallahhhhhh, amiiinnn, kabul et ya Rabbim..

kız bebişin nasıl, kıpırdanmaya başladı mı :)
yaa gaza getiriyorlar beni rimelllllll
kızlarr kafam cok karıstııı dr un benı bır daha cagırması gerekmıyor muydu catlamısmı dıyee yumosss..
canım benim bazı dr.lar çağırmıyor çağırması iyi tabi ki çatlama durumunu kontrol etmek amacıyla ama çağırmayabiliyorlar
işte 48 saat beklemen süpermenlerin canlı ve hareketli olmasını sağlar canım zaten senin vücudunda 48-72saat arası yaşıyabiliyorlar onlar korkma:KK34:

düşükten sonra sapıttı bünyem canım geçen ayda iğnelerin etkisinden olsa gerek 32günde oldum o yüzden korkuyorum ya tek çizgi çıkarsa diyeeee:KK50:

şimdi mi yaaa gaza getirmeyin beni yaaaaa

yaa gaza getiriyorlar beni rimelllllll

canım benim bazı dr.lar çağırmıyor çağırması iyi tabi ki çatlama durumunu kontrol etmek amacıyla ama çağırmayabiliyorlar
işte 48 saat beklemen süpermenlerin canlı ve hareketli olmasını sağlar canım zaten senin vücudunda 48-72saat arası yaşıyabiliyorlar onlar korkma:KK34:

cnmmm korrkmaa gelmzler ınsss...asbecımmm cnm anlamadımm son yazdıgınıı 48 saat beklemen demıssın ya cnm onuu anlayamadım tatlımm...

X