- 21 Temmuz 2011
- 1.354
- 39
Birde. ..şuan ilacımı kullanıyorum..
biosteran dhea vardı ya hani..
geçen haziran adetimde kontrolüm vardı..
kan ve tahlil için
kan sonucumdan, FSH değerim 15 ti ya hani.. o 8.1 ' e düşmüs.. şükür.
ultr. sonucum ise.. 5 yumurtam varmış..
bu ilaç..hem yumurta rezervinin kalitesini arttırmaya yada çoğalma yapma konusunu dedilerdi, birde fsh değerini düşürmek içindi..çok şükür fsh değerim normale düştü..insaAllah yumurtalarımda da güzel bi etki sağlar ..
bu değerlere göre, bana ve esime ne zaman tüp düsünüyorsunuz dediler
dedim ben dana kendime gelemedikm, nasıl bu halimle hemen düşüneyim.
onlarda şu duruma göre ve yumurtalarımı bian önce değerlendirmek için diyolar tabi..
zaten bu ilacı içerken, korunmak gerekiyormus..sakıncalı bi ilaç yani..yani bu ilala hamile kalan olabiliyomus ama, çocuğun sakat fln olam ihtimalı olabiliyomus..bunun için korunmak şartmış..
yani 3 ay boyunca bu ilacı içicem..şuan 2. ayımdayım..temmuz ayında da kullanıp snra tüp düşünürseniz dediler ama..
insaAllah diyorum, ilaç sonrasınad kendliğinden olsa.. Rabbim den bu yorgunluğumla ne isterim ki başka
kuzummm hoş geldin yeni evınde huzurla mutlulukla oturasın inşallah... maşallah değerlerin çok iyi .. 1 ay daha kullanırsan daha da iyi olcak diye tahmin ediyorum, ki sen de işe yaradıgına gore oyle olcaktır kesın.. eşin bişey kullanıo mu peki canım? o da inşallah kullanıodur bişeler yada en azından dikkat edıodur yedıklerıne içtilerine.. sen %50 elınden gelenı yapmıssın cunku, inşallah onunda degerlerı guzelleşmiştir.. o zaman kendıgılıgınden bıle olabılır