RİMELİMMMMMMMMMMMMMM
nasılsınız bakalımmmm
iyiyiz galiba canım :) bi dahaki randevu 3 hafta sonra şafak sayıorum resmen :) az önce iğnelerden birini yaptırdım ( sabah işten fırsat bulamadımda) sen neler yapıosun canııımmm, günün nasıl geçiooo, işlerden yogun ama güneşli bi gün mü tatlım :) ?
Canim doğu munu cok güzel anlatmissin.Allah sağlıklı uzun ömür yazsin kixin ve oglunakızlar allah hepinizden razı olsun, herşeyi gönlünüze göre versin inşallah.
çok teşekkür ederim.
savaşçım kaçırmışsın biri kız, biri erkekti canım: )
alayınızı öpüyorum gözlerden.
Canim gozun aydin.ALLAH sağlık li uzun ömür yazsinBen doğum yaptım kızlar (
18.06.2013de 18:06'da dünyaya geldi oğlumuz şimdi hastanede yatıyorum
sezeryan oldum..yarın taburcuyum herseyi anlatacağım tek tek..
hepinize dua ettim sedyede..
bu duyguyu herkes yaşasın amin kere amin
aman aksatma iğnelerini canım ooo 3haftaya kadar sen bir bahane bulur gider görürsün ki yeğenimi
yoğun ve stresli bir gün ama güneşli güneşliinşallah da öyle kalacak canımcım inşallah
inşallllaaahh canım, güneşli günler geçirelim heppp beraber :)
Ben doğum yaptım kızlar (
senin paşa nişanı bekleyemedi missyaman ama senden heran haber bekliyordum ne yalan söyleyim.inşallah ikinizde iyisinizdir.
sen nasılsın tatlım son durum ne başlayacak mısınız aşılamaya
cnm yaz döneminde zor aşılama çünkü takip gerekecek birde ramazan var tabi tatillerde var ondan eylüle kadar bekleriz.eşim bir kan versinde bakalım ne olcak.eşim bugünde sormuş neden olmaz diye.dr.da bazen hücreler birleşip antikor oluşturur buda engeller demiş olmazsa aşılama yaparız diyip duruyor adam zaten .
sen ne yaptın geldimi kırmızılar...
hadi hayırlısı canımcım inşallah ilk denemede tutar zaten dr.ların işine geliyor aşılama veya tüp demek kolay oluyor ya onlar için rahat hemde.... İnşallah eylüle kadar gelir minnağımızda uğraştırmaz annesiyle babasını
yok canım benimkiler hala yok ortalıkta akıntım var ama şükür ki beyaz
reancım 10 numero doğum hikayesi senden de böyle bekliyordum zaten :)) Allah analı babalı büyütsün cnmmmm
misimmmmmmmmmmm sen hangi ara doğurdun kısssss ohh kurtuldun cnmmm gözünüzaydın,Rabbim sana da bebeğine de sağlık versin
kiraztepe dua edicem cnm sana
tülayım balımmmm napıonnnn
kızlarrrr feryal asbelove aybike fatma savaşşş hepinizi öpüyorummm canlarrrr
kızlarrrr bugun dr a gıttım bır yumurtam buyumusss bı tane daha var ama kucuk dedıı...saat 17:50 ıtıbarıyle catlatma ıgnesi vuruldu göbişimeee yarından ıtıbaren calısmalara baslayın dedı dr....yarın aksam 6 da 24 saat olck ıgne vurulalı oncesınde mı calısma olmalı kızlar...
benim hesabıma göre 18iydi canım ama nette ki hesaplara göre bugündü o yüzden bugün olarak hesapladım canım korkuyorum ben test yapmaya yok bekleyeceğim o tek çizgiyi görmek acaip yoruyor artık beni geçen ayda aynısı oldu biliyorsun bekleyelim ve görelim bakalımtest yapsaydın ya cnm inşallah müjdeler verirsin bize......18 i değilmiydi senin bat
canım benimmm bırakma kendini durumunu bilemiyorum ama her şeyin bir hal çaresi vardır elbet Rabbim bir kapıyı açar bir kapıyı kapar lütfennnn yalnız kalma gel anlat rahatla istersen anlatma farketmez ama üzme kendini canım benimmm dualarım seninleSelamün Aleyküm
Reancım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah, ayrıca normal doğum yapmışsın Maşallah Allah nazardan saklasın
Misyamancım seni de tebrik ediyorum, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah
Bana gelince bendeki durum o kadar kötü ki, yazıp moralinizi bozmak istemedim, yarın doktora gideceğim, iyi haber alırsam inşallah yazmaya devam ederim, yoksa daha girmem heralde bu sitelere,
ben iyi bir haber almayı ve sizlerle burda sohbet etmeyi umuyorum, benden dualarınızı esirgemeyin
canım benimmm Allaha emanet olunnnnnreancım 10 numero doğum hikayesi senden de böyle bekliyordum zaten :)) Allah analı babalı büyütsün cnmmmm
misimmmmmmmmmmm sen hangi ara doğurdun kısssss ohh kurtuldun cnmmm gözünüzaydın,Rabbim sana da bebeğine de sağlık versin
kiraztepe dua edicem cnm sana
tülayım balımmmm napıonnnn
kızlarrrr feryal asbelove aybike fatma savaşşş hepinizi öpüyorummm canlarrrr
canımcım yumurta 24-36 saat arasında çatlayabiliyor ben geçen ay şöyle bir yol izledim Süpermenler senin vücudunda 48-72 saat arasında yaşıyorlar o yüzden biz iğne vurulduktan 12saat sonra çalışmalara başladık zaten Süpermenlerin tüplere ulaşması 24saate yakın bir süreç alıyor her türlü kaçırmamak için 12saat sonra çalıştık biz canımcım takdir sizin tabi ki ama ben izlediğimiz yolu anlatmak istedim naçizane inşallah buluşurlar en kısa zamanda tatlımmmkızlarrrr bugun dr a gıttım bır yumurtam buyumusss bı tane daha var ama kucuk dedıı...saat 17:50 ıtıbarıyle catlatma ıgnesi vuruldu göbişimeee yarından ıtıbaren calısmalara baslayın dedı dr....yarın aksam 6 da 24 saat olck ıgne vurulalı oncesınde mı calısma olmalı kızlar...
benim hesabıma göre 18iydi canım ama nette ki hesaplara göre bugündü o yüzden bugün olarak hesapladım canım korkuyorum ben test yapmaya yok bekleyeceğim o tek çizgiyi görmek acaip yoruyor artık beni geçen ayda aynısı oldu biliyorsun bekleyelim ve görelim bakalım
canım benimmm bırakma kendini durumunu bilemiyorum ama her şeyin bir hal çaresi vardır elbet Rabbim bir kapıyı açar bir kapıyı kapar lütfennnn yalnız kalma gel anlat rahatla istersen anlatma farketmez ama üzme kendini canım benimmm dualarım seninle
canım benimmm Allaha emanet olunnnnn
canımcım yumurta 24-36 saat arasında çatlayabiliyor ben geçen ay şöyle bir yol izledim Süpermenler senin vücudunda 48-72 saat arasında yaşıyorlar o yüzden biz iğne vurulduktan 12saat sonra çalışmalara başladık zaten Süpermenlerin tüplere ulaşması 24saate yakın bir süreç alıyor her türlü kaçırmamak için 12saat sonra çalıştık biz canımcım takdir sizin tabi ki ama ben izlediğimiz yolu anlatmak istedim naçizane inşallah buluşurlar en kısa zamanda tatlımmm