Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

cnmm cok etkılendımm Rabbim saglıkla buyutmeyı nasıp etsın..cok guzel bır duygu olsa gerek..normal dogumm en guzellı yaa bebıslerın geldıgını görmussun ne guzel...maşallahh....bnmde ıkızlerm olsunnnn :))

canım siz zaten taze evlısınız maşallah maşallah Rabbim mutlulugunuza mutluluk katsın inşallah...

inşallah gerek kalmaz cnm aşılamaya.....

asbe aşılamayı anestezi ile mi yapıyorlar
aminnnnnnnn
yok canım anestezi vermiyorlar zaten sadece bir kateter yerleştiriyor rahim filminde yerleştirdiğinden ve süpermenleri nakil ediyor sonra da gidip yatıp keyif ve naz yapıyorsun
canım siz zaten taze evlısınız maşallah maşallah Rabbim mutlulugunuza mutluluk katsın inşallah...
amin canım aminnnnnnn Rabbim huzurumuzu almasınnnn
günaydın kızlarrr.. harika bi gün geçiresiniz inşallahhh
Günaydın canımcım inşallahhhhh herkes için çok güzel bir gün olur Rabbim umudumuza umut katar inşallahhhhh

REAN ne güzel anlatmışsın ağlayacaktım neredeyse mevlam hepimize nasip etsin o güzel duyguları inş.

yanlız senin ikiside erkek değilmiydi ben hangi ara kaçırdım:44:

Merhaba arkadaslar benim sat im 24 mayisti beklenen batim da 21-23 haziran arasiydi 17 haziranda pazartesi eczaneden test aldim silik cift cizgi cikti aksam hemen acile gidip kan verdim ve sonuc 45.25 cikti.bugun yani iki gun sonra yine kan verdim ve 99.10 cikti.evet iki gunde 2 kat artmis ama degerler dusuk mu acaba?daha doktora gitmedim cunku daha bat im gelmedi

kızlar allah hepinizden razı olsun, herşeyi gönlünüze göre versin inşallah.
çok teşekkür ederim.

savaşçım kaçırmışsın biri kız, biri erkekti canım: )
alayınızı öpüyorum gözlerden.

batın gelmeden 99 gayet iyi bir rakam canım inşallah keseyi görüp kalp atışlarını da duyarsın yakın zamanda hayırlı olsunn

Ben doğum yaptım kızlar (
18.06.2013de 18:06'da dünyaya geldi oğlumuz şimdi hastanede yatıyorum
sezeryan oldum..yarın taburcuyum herseyi anlatacağım tek tek..
hepinize dua ettim sedyede..
bu duyguyu herkes yaşasın amin kere amin

missycimmmmmmm gözün aydın canım Allah bağışlasın bebişini hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim canım maşallah size

amaannnn geldi mi tosun paşamız, maşallah size ana-oğul sağlıkla büyüsün upuzuuun güzel bi ömrü olsun, hayırlı bi evlat olsun inşallahhh..

canımmm maaşallah subhanallahhhh Rabbim analı babalı büyütsünnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…