Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

herkese merhabaaaa

çokkkkkkkkkkk güzel bir gün olur hepimiz için inşAllahhhhhhh.

habibtem bende seni çok özledimm:KK16:

feryalciğim gelecek aya gelemsin o kırmızılılar inşAllahh

rimelcim regl gelene kadar umut hep var gelirsede gelecek ay için inşAllahhhh

Savaşcığım evlilik cetvelin pek hoş olmuş cnm..

hepinizi seviyorummm :KK16:

rainbowcum bu regl hep böyle doktora götürceim zaman gelmio, doktor fobisi mi oldu acaba kırmızılarımda ne ?
sen nasılsın,keyfin nasıl?

strestende çok etkileniyor cnm yaa şu regl:) belkide geç döllenme falan oldu bebek gelecek :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:inşAllahhh

bende eh işte cnm idare ediyorumm.

strestende çok etkileniyor cnm yaa şu regl:) belkide geç döllenme falan oldu bebek gelecek :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:inşAllahhh

bende eh işte cnm idare ediyorumm.

hayırlısı rainbowum yaa,belirsizlik sıkıyo beni,ondan canım sıkılıo..
sen hep iyi ol,inşaAllah çook iyi ol,Rabbim yar ve yardımcın olsun canım..

günaydınnn herkeslere tüm güzel annelere, anne adaylarına ve anne aday adaylarınaa...
rainbowcum gelmiş hoş gelmiş inşallah daha sık gelirmiş..
alpincim nerelerdesın kuzumm,bebişinde iidir inşallah..
yehanı merak edıorum haberi olan war mı?
aybikekayra inşallah ahmişsindir canım..
asbelove,iskorpit günaydın canlarım..

ben bu sabahta testte nagatif gördüm, henüz adette olmadım,yavaştan geliolar bana:KK52::KK52::KK52:

Canımmmm hiç belli olmaz belki geç döllenmedir diyeceğim ama hayırlısı streste gelmemesine sebep olabilir reglin canım
İnşallah bebişin seninledir diyorum bennnnn

herkes tatilde sanırım
yazan iyice azaldıı..Tatil dönüşü yine şenlenir buralar:)

evet abla yaa herkes kaçtı ne çok öğretmenimiz varmış meğerr:KK16:

merhaba kızlar dün eşimi bursaya gönderdik bizde 6 sına kadar burdayız...kış günü birşeyde yapılmıyor evin içinde oturuyoruz.

Allah kavuştursun cnm.dinleniyorsun işte cnm annenin yanında keyfine bakk..Havalar acayip soğuk bir yerlere çıkası gelmiyorki insanın..

Merhabalar bende yeni katıldım aranıza benide ekle adet tarihim 18 iydi ama gecti test yaptım negatif kan verdim bugün değerim 1,20 netten baktım ama anladıgım kadarıyla hamile değilim cuma sonuclarımı almaya gitcem doktora rabbim aratmadan veriri inşallah

Merhabalar bende yeni katıldım aranıza benide ekle adet tarihim 18 iydi ama gecti test yaptım negatif kan verdim bugün değerim 1,20 netten baktım ama anladıgım kadarıyla hamile değilim cuma sonuclarımı almaya gitcem doktora rabbim aratmadan veriri inşallah

Aramıza hoşgeldin cnm bu ay değilsin ama inşAllah gelecek ay hamile olarak yazılacaksın listeye.Rabbim kimseye aratmasın hemen nasib etsin inşAllah sağlıkla..Amin

Hoşgeldin asbeciğimm:KK16:

Sağol ablammm

hoşgeldin aramıza canım hayırlısı hakkında cuma dr.a git gel ona göre yeni bat tarihini ekleriz listeye istersen canım
İnşallah hamiş haberlerini de böyle verirsin bizlere:KK16:

sağol ablammm

hoşgeldin aramıza canım hayırlısı hakkında cuma dr.a git gel ona göre yeni bat tarihini ekleriz listeye istersen canım
inşallah hamiş haberlerini de böyle verirsin bizlere:KK16:

evet bi gidiyim bakalım ne olacak adet oluyum diğer ay ekleriz listeye bu ay olmadım daha cünkü 18 iydi hala olmadım

bayağı da geçmiş canım düzenli oluyormuydun canım
kendinden bahseder misin biraz bize:KK52:

ya ben vajinismus hastasıydım kasımda yendim bekarken cok düzenliydi evliykende ama korunmayı bırakınca ilk ay 25 gün ondan sonraki ay 15 gün gecen ay da 1 ggün bu ayda 12 gün oldu hala yok doktora dedim 25 gün gecikti dedi zaten vajinismus sun sttresi vardı rhala stresten bu kadar gecikiyodur dedi ama o kadar stresim yok ki yani 25 gün ne demek yaa stress biraz basit kalıyo sanki yanında

vajinusmusu yenmişsin tebrikler:nazar:Allahım kimsenin başına vermesin inşAllahh.
Sıra bebişte oda çok bekletmeden gelecek inş.Yaş kaç cnm.

X