Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

En güzeli canım.Gelir bu ay inşAlah sağlıklaaa..

selammm sekerler nasilsinizzz...yeni topigin hayirli olsunnnn ablacim senide cok ozledimmmmm...nasilsiniz herkes iyimi...

iyiyizz feryalcimmmm mide bulantisi kusma disinda hersey iyi...biraz biraz yemeye bsladimm...simdilik iyiyimmm cok sukur teyzesi...sen nasilsinnn vallahi eski sohbetlerimizi ozledimmm neden kimsecikler gelmiyor artikkk

iyiyizz feryalcimmmm mide bulantisi kusma disinda hersey iyi...biraz biraz yemeye bsladimm...simdilik iyiyimmm cok sukur teyzesi...sen nasilsinnn vallahi eski sohbetlerimizi ozledimmm neden kimsecikler gelmiyor artikkk

geçmiş olsun canım inş.çok bulanmaz mğdecik.valla canım haklısın tekrar eski sohbeti yakalarız inş.benim işlerde çok yoğun ve sıkıntılı dönemimdi ondan birazcık ihmal ettim canımcım suudi de havalar nasıl yavru kus

insallah hemen gecer...bugun dunden daha iyiyim cok sukur sadece ilaclarimi ocemiyorumm...allah kolaylik versin tatlimmm...havalar iyi arabistandaaa...

günaydın güzel hatunlarrr

nerelerdesiniz yahuu

hadiiii atın artık üstünüzden şu kış durdunluğunu canlan biraz canlan biraz hadi kıpırda kendine gelll

günaydın güzel hatunlarrr

nerelerdesiniz yahuu

hadiiii atın artık üstünüzden şu kış durdunluğunu canlan biraz canlan biraz hadi kıpırda kendine gelll

bende yaptım evlilik takvimi

Günaydın şekercimmmm valla katılıyorum herkes bir tarafa dağıldı resmennnn
Nerdesiniz milletttttttttt
Tatlım takviminde pek hoş olmuşşşşş

kızçeler günaydın çok sancılı bir regli dönemine girmiş bulunmaktayım

kabilardaa cnm sana 209 okudum

kzılar ben kardeşime geldim..gece yolculuk yaptım uykum varrr.... geçmişi bi ara okurum..kendnze iyi bakınnn..görüşmek üzeree....

günaydınnn herkeslere tüm güzel annelere, anne adaylarına ve anne aday adaylarınaa...
rainbowcum gelmiş hoş gelmiş inşallah daha sık gelirmiş..
alpincim nerelerdesın kuzumm,bebişinde iidir inşallah..
yehanı merak edıorum haberi olan war mı?
aybikekayra inşallah ahmişsindir canım..
asbelove,iskorpit günaydın canlarım..

ben bu sabahta testte nagatif gördüm, henüz adette olmadım,yavaştan geliolar bana

herkese merhabaaaa

çokkkkkkkkkkk güzel bir gün olur hepimiz için inşAllahhhhhhh.

habibtem bende seni çok özledimm

feryalciğim gelecek aya gelemsin o kırmızılılar inşAllahh

rimelcim regl gelene kadar umut hep var gelirsede gelecek ay için inşAllahhhh

Savaşcığım evlilik cetvelin pek hoş olmuş cnm..

hepinizi seviyorummm

merhaba hatunlarrr

kardeşimi işe gönderdim geldim :) uyuyamadım ama gece uyuyamam sonra diye buranın pazarı var birazdan çıkıcam umarım kaybolmadan geri dönüş yolunu bulabilirim

eşimin tutmuş olduğu balıklardan kardeşime getirmiştim ,onları pişirdim fırında , yidik birlikte

laptopunu bana bıraktı gitti netim kotasız artık abla fringe ye bakabilirsin dedi çoookkk sevinçliyimmm zaten son sezon kalmıştı bitireyimde aklımda kalmasın

nuruan (nikini yanlıs yazdım sanırım kusura bakma) şiir çok güzeldi..ağladım ..ağladım.. ancak diyorumki nasibimde varmışl yine ders çıkartmak olaylardan bunun için de Rabbim sana şükürler olsun..

ö.....81 (nikini hatırlayamadım kusura bakma canım) ne kadar acı bişey değilmi hevesin kursakta kalması..acını bile doğru duzgun yasayamamak Rabbim beterinden sakınsın.. çok zorr..

kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederimm , iyiki varsınız sizleri çok seviyorummm

elifcim bitanem tatlımmm ne olur aklına kötü şeyler getiripte üzme kendini strese sokma bu güzel günlerini.. iyi şeyler düşün..evrene pozitif enerji yayki oda sana geri dönsün Rabbimden hayırlısını istemek önemli birde..hakkında hayırlısı olsun insaallah canım..

bende dün hastaneye gittim sonuclarımı göstermek için .. sonra bitane tahlılımı yaptırtmamıstım smear (sanırım bunuda yanlıs yazdım ) doktorda ascık atıstık özellıkle yaptırılcaktı ancak ben istemedim dedikten sonra doktor aha böle bana bakarak eğer bu tahlılı verdirmezsen bende seni infertilite bölümüne sevk etmem dedi.. sıra bana geçmişti böle olma sırası 2 kez açıklama yaptım yani sakinlikle ben rahim ağzı kanserini önleyici aşı oldum 3 doz halinde 10 yıl korudugunu soylediler oyuzden yaptırtmadım desemde nafileee.. köpek herif canımı yaktı malum yerimi kanattı sıvı alırken pissssssliiiikkkkk bi 10 günde o sonucun cıkmasını beklicezzzzz napalımmmmm

sonra laptopu bozdum zaten ,açıyorum ekranda bi değişiklik yok kapkaranlıkkk ayy sinirrr oldummmm ..bende bu sişnirleee
kardeşime kaçayım dedim biraz mekan ve hava değişikliği iyi gelirdedşm

heh aklıma gelmişken yazayım yopksa içimde kalacakkkk...bunca yıllık evliyizzz herif daha yeni bana güven duydu ve maaş kartını bana bırakıp gitti şoklardsayım haa önceden kredi kartı olsun ,nakit olsun zaten verirdi ama ilkkk keeezzz maaş kartını verip gitti içi full dolu hortumlasam mı napsamm

neyse daha karanlık olmadan ben bi pazara gidip geliyimm ..umarım kaybolmam :18:

pitpit:)) hangi şehirdesin sen bakim.kardeşin kızmı erkek mii..

ne kadar kalacaksın orada..smear yaptırman iyi olmuş cnm aşı yeni daha güvenilirliği tartışılır...öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…